Fredag

Tog nyss på mig min sommarparfym från Escada och njuter av doften och solen:)
Ska snart iväg med flickorna så för en gångs skull har jag piffat till mig lite. Inte varje dag det är någon idé eftersom jag svettas i trikåer vareviga stund. Hoppas det är sol och blå himmel där ni är också!
Puss på er

Torsdag

Idag grät jag nästan när jag dansade, jag fick en sån otrolig känsla i kroppen till både koreografi och musik och jag blev helt enkelt så himla glad, jag kunde inte sluta le!
Solen har skinit idag och det har varit vår hela dagen. Tyvärr har jag inte sett så mycket av den då jag hållt mig inne i danssalen. Tre timmar ragga och street till slutproduktionen på eftermiddagen..sjukt kul men kämpigt! Hoppade in i solariet efteråt och somnade direkt, vilket var skönt, men sen skulle jag cykla hem på tom mage och sluttränad kropp. Väl hemma kastade jag mig in i köket och gjorde en helgod couscoussallad:)

Nu har jag gått en promenad med mina Tunis-brudar och så har Sanne kommit på besök:)
Nu ska jag kika in lite vackra vårskor och sen ringa till min baby och säga att jag älskar honom! Kram E.

eller...

image108
Eller den här kanske? 299 kr hos Ordning&Reda.. I like.

Dator o dans

Då var det dags att lära ut koreografin och det gick riktigt bra även fast alla var helt hjärndöda och lealösa, haha! Min söta moa sitter och spekulerar i tatueringar, det ser bra ut det hon funderar på:) roligt
Men om jag får för mig att tatuera in nåt nånstans så måste nog jag fundera över allt i minst ett år annars kommer jag bara ångra mig. Äkta mig att göra en tatuering och tröttna på den eller ångra mig. Och det orkar jag inte med.

Min kärlek har gått och blivit sjuk, igen, han har ett virus i kroppen som måste väntas ut av sig självt. Men jag ska fan göra allt (på avstånd från Linköping) för att han ska bli frisk tills vi drar till fjällen nästa torsdag!!! Å jag längtar efter att få ge mig ut i backarna och bara njuta av all snö med min Joakim ♥ Love him!

Solade igår och stensomnade..idag somnade jag nästan i soffan. Allt arbete känns i kroppen, men det är bara så härligt att vi äntligen börjat få fart på det hela. Nu känns det ju iaf som att det blir en hel föreställning, inte bara prat. Sitter med min blekning och ser ut som snusmumriken själv,det tyckte åtminstone Diana. Min dator är beställd nu så om ungefär en vecka får jag min rosa skönhet (sprudar av glädje!). Har dessutom hittat ett jättefint fodral från Ordning&Reda att förvara den i:

image107
Fint, eller hur?
Love erika

skivad eller bredbar?

image106

Jag har köpt sveriges konstigaste ost.. eller åtminstone den mjukaste. det går inte att skära skivor men det går heller inte att "bre" den på knäckebrödet..det är ju en vanlig ost fast den väldigt mycket mer mjukare varianten antar jag..knepigt.

(Apropå bilden..i "Råttatouille" har de hittat en våldnad som dyker upp i scenen där Linguini och Remi är inne i skafferiet på restaurangen. Det var nån unge i USA som hade börjat stortjuta och Disney Pixar, som gjort filmen, har nu fått ta tillbaka alla sålda exemplar och klippa bort den scenen.. det som är otäckt är att verkligen ingen har nån aning om vart våldnaden kommer ifrån. Hu!)

KOLLA IN; DETTA SKRIVER EN FILMBLOGGARE:
http://filmchock.blogspot.com/2007/10/onda-andar-i-rttatouille.html


Äpple feat. kanel

image105


Om ni inte har testat den ny Valio-yoghurten än med smak av "äpple och kanel"..GÖR DET!
Den smakar seriöst som äpplepaj med vaniljsås..helt otroligt! Dessutom är det små äpplebitar i som gör det hela lite extra roligt och gott. Långlunch idag med en knallblå himmel, så Hanna jag och Mary gick o satte oss utanför George och njöt omåttligt av solen. På tal om sol så har dessutom min andra bikini kommit idag och den satt så fint (glad). Började bleka mina tandsingar idag så snart har jag ett vitt och vackert smile igen!

Måste köpa mig skivor och lägga över alla mina bilder, musik och all annan skit man har på datorn tills nästa vecka. Jag ska prektiskt taget länsa den så att mamma får en hel och ren maskin att använda, då min rosa älskling anländer:) Klockan är alldeles för mkt egentligen, såg jag nu, men vad gör det ibland när man har sovmorron? Nå, sov gott! Kramar från mig

Söndag (jag blir galen!)


image104


Då var jag tillbaks i mitt andra hem i Linköping. Mötte Hanna på stationen och tog bussen till lägenheten. Vi blev dock inte särskilt välkomnade tillbaka. På bussen satt Hanna på ett ensamt säte medan jag satt på andra sidan gången på ett dubbelsäte, så jag kunde knö in mina väskor på sätet längst in. Vi satt och förde en helt normal konversation och pratade om allt möjligt. Helt plötsligt spänner tanten som sitter bakom Hanna ögonen i henne och säger "Kan ni vara tysta. Det är inte särskilt roligt att sitta och lyssna på er!" Då blev jag förbannad.
"Ursäkta!? Vi får väl prata hur mycket vi vill och om det stör dig kan du ju gå och sätta dig längre bak!"
"Nej. Ni sitter ju och pratar mitt över gången! Det är inte intressant att lyssna på er! Och du sitter ju på två säten, ni kan ju sitta bredvid varandra!" försvarade sig tanten lamt.
"Vadå? Ska vi inte få sitta och prata då menar du? Det var det dummaste!" morrar Hanna.
Tanten himlar med ögonen.
"Och dessutom har jag min väska här inne, hade du tänkt att jag ska sitta med fötterna på den eller!?" fräser jag.
"Jaa är man bitter så är man! Det var det värsta!!" Gapar Hanna och glor förvånat på mig.
Sen kommer det bästa: När vi stiger av blegar Hanna på tanten och säger "Nu får du lite lugn och ro då, surkärring!" Haha!
Seriöst, får man inte prata i bussen längre? Är vi svenskar så jävla pryda och tysta att man bara ska sitta i sitt säte och blega in i väggen och låtsas som att ingen annan finns? Åh, jag blir så himla arg! Det hade vart en sak om klockan var 6 på morgonen och vi satt och tjoade till varandra, men klockan var 7 på kvällen och vi pratade i normal samtalston om sådant vi kände för att prata om. Fy skäms på den tanten! Usch!

Blev iaf mött av en söt och glad Moa när jag kom innanför dörren och det var skönt!

Hon har varit i amsterdam och träffat en familj och det verkade ha gått riktigt bra:) Kul!

Nästan det första hon sa till mig var: "Du måste verkligen se alla bilder jag tagit!" och "Säg inte vem som vann 'På Spåret'! Jag ska se finalen nu!" Sötis!


I helgen får vi finfrämmat, Sannemy kommer hit och hälsar på:) Ska bli kul att träffa henne igen.

Har ju inte setts sen jul då hon flyttade ut..


Imorn och massa veckor framåt blir det dans för hela slanten..sen bär det av till bla Sälen, Sthlm, Rom, Tunisien och lite annat. Puss o hej


Time to go

Nu är det snart "hemfärd" igen..back to lkpg.
Har gjort mig fruktsallad så jag överlever på bussen i fyra timmar, pust.
Ska bli kul o träffa moa o alla andra igen. Men snart blir de ju hemåt igen för Jocce o ja ska ju till Säjen v10! Men fram tills dess är det slutproduktion för hela slanten. Puss på you
"Love you very lot" /Jocce (hihi sötis)

Snart min?

image102

Look at this baby!!

Thaimat mm

image101
Nu blir det Thai för hela slanten! Tias trodde inte jag och mamma hade några pengar kvar att ens köpa mat för så som vi handlat, men riktigt så illa är det inte! Inte ofta vi köper hem mat för jag har två mästerkockar till föräldrar och dessutom älskar jag att stå i köket själv, men idag blir de takeaway! Pyss

Lovet då

Jag antar att jag haft de så underbart hemma o dessutom har ju solen kikat fram några dar..så jag har helt enkelt inte haft samvete att sätta mig vid en dator! Tycka vad man vill..

Igår var jag och Johanna på BodyBalance, så härligt för kroppen. Min kropp börjar bli rastlös med tanke på att 20 timmar dans varje vecka nu har blivit 0 under lovet. Var hos Kallo o red i onsdags:) Vi tog en ritt i skogen o hade urtrevligt.
Sen har jag varit hos mormor och morfar och beundrat lägenheten samtidigt som jag sov där en natt. Johanna har också varit med på listan (förutom träningspasset) och henne träffar jag säkert i helgen också.
image97
SÖTA JOHANNA

"Du får ingen mat, du får ingen mat nejnejnej, du får ingen mat för du ska baaanta!"
Pappa, Tias o jag hade döroligt vid matbordet häromdagen då vi satt och citerade Hitta Nemo och HippHipp (garv). Men även fast det är skönt o va hemma saknar jag mina bruds i Lkpg! Såg en badkarskudde på Hemtex idag och tänkte direkt på Moa haha. Jag kollade på ett linne förut och expiditen kom fram till mig och frågade om jag skulle utomlands "ja dom som kollar på linnen ska oftast åks nånstans varmt snart.." och det ska jag ju! Tunis with my dear beloved Mary, Kajz o Dia:)

image98
KOLLA MIN TUNGA HAHA JAG DÖÖR!

Hej åter igen

Jag har under konstiga omständigheter inte haft möjlighet att säga hej på ett par dagar. Men nu är jag åter tillbaka. Idag har det stormat här i väster så jag och mamma gav oss av till Stenungsund för en shoppingrunda. Och det är väl det minsta man kan säga. Vårkläder, skor, väskor, nesseccärer, inredningsprylar, underkläder..ja.

Nytillkommet i garderoben.. Lite vackert (under) från Salming:

image92
             image93

Underbara ballerina (Scorett) med brun sten:
image94
Älskade Marimekko-glas i plast:) Rosa såklart..
image96

..och MASSA kläder från Gina haha!


Snöbrist

Emma och jag i backen 2007

image91

Godmorgon söndag

Precis nyvaken. Sitter och grubblar över att det redan är söndag haha. Har en känsla av att denna veckan kommer att sticka iväg ganska fort.
Idag ska jag och Emma åka och hälsa på Lino på sjukhuset och lämna blommor och mjukisdjur:)
Sen ska vi hälsa på jocces söta farmor!

Kom på att jag inte gett er nåt svar på "metmask".. metmask=Åmål! Roligare kan man nog inte ha.
Jocce ligger bredvid mig och är alldeles för trött för att ens konstatera att jag är vaken. Stackarn, jag vänder upp och ner på hela hans rum kl9 på morgonen.

image90

Puss från mig!

Såhär efter allt sjungande

Sitter i knäet på min älskling, har precis sjungt med i "Just a minute" från Melodifestivalen..bra låtar vidare yes!
Saknar redan mina homies i Lkpg..tänk vad jag ska grina i maj när vi flyttar ifrån varandra :(
Hemskt god mat på Buddys iaf, jag åt fajitas, mamma och Tias hamburgare och pappa käkade ribs! Massa mat. Sen vandrade vi ner till Strandgatan och smakade goda efterrätter, mums för lördagar med familjen.

Jag har fått en väldigt fin present av min älskling idag, en lite försenad Alla Hjärtans Dag present, som han sa.
En ring från Katts:
image99

image100
Vad glad jag blir! Love

Sandwich

Det blir Buddy's inte O'learys, så nu ska jag gå och göra mig fin (finare än nu iaf haha) och sen njuta av god mat! Sen bär det av till Jocce! Har precis designat min egna Wasa-sandwich, kul, men smak av cream cheese, jordgubbar, choklad och chili..låter inte det underbart och spännande? Rösta på mig på wasasandwich.se vetja. Puss på er

Longing for the snow

399620-79399620-77
Fjätervålen (Idre) förra vintern. Snart bär det av till Sälen, sen blir det förhoppningsvis flytt till Åre med hjärtat.
Jag ♥ snö! Och titta på den vackra vintersolen, inte mycket slår en äkta vinter..

Clocks on!

Jag ska nog köpa mig en ny klocka..eller vad säger ni?

399620-82

399620-83

Hej igen

Nu har jag ätit semla som jag själv köpt (stolt)! Mattias sitter här bakom mig och spelar guitarhero, det låter riktigt bra förutom att han blir förbannad lite emellanåt, haha. Ikväll blir de mat på O'learys med familjen, där jag och Emma för övrigt var när jag hälsade på henne i Södertälje. Hon kommer hem till helgen eftersom hon har lov nästa vecka så jag tänkte passa på att träffa henne.
O så ska jag ju boka tid hos farmor och farfar så de får rena fönster;)
399620-76
(På farfars 70årsdag i skärhamn.. sötnosar)

Nåt annat jag verkligen måste ta tag i är att lägga ut min balklänning..antingen på nätet eller sätta upp en bild på Ica eller nåt. Tänkte hyra ut den om någon söt flicka vill ha den på studentbalen, för sälja den ska jag inte. I love it!
Här är den förresten:
399620-80399620-73
(Korallfärgade) Dock inte hela klänningen eller de bästa bilderna direkt, men man ser den underbara färgen och det fina pärllivet. Ska leta upp en helbild.
Är i strl 36, men insydd till strl 34 i överdelen. Jättefin med klapprydd dragkedja (döljd) i ryggen och med draperad utsvängd kjol (ej tvådelad!)

På tal om inget: ÄR DET NÅN SOM VET HUR MAN GÖR SÅ ATT RUBRIKEN INTE BLIR STORA BOKSTÄVER? jag skriver rubriken med små men ändå blir de stora.. pust! Och jag har testat med olika typsnitt så de har inte med det att göra. Help.

Fiin

399620-71

Tänkte bara lägga in en söt bild på denna vackra herre, som för övrigt har halsfluss men är och kollar på hockey i Göteborg :( Miss you!
Nu ska jag åka och köpa seeemlor!

Lördag morgon

Nu har jag landat i bekvämligheternas hemma:) Sitter vid brorsans dator och känner mig bekväm, hehe.
Mamma och pappa rensar på vinden så det är kallt i huset just nu, vilket gör att jag längtar ännu mer till resan i juni! Sist jag var utomlands vart ju i Bulgarien och det var inte fy skam det heller:

399620-88399620-87399620-86
399620-85
!!!

Staden som gud glömde, eller?

Äntligen hemma i sköna Vänersborg, efter fem timmars resande. Det är alltid en omväxling att komma hem efter ett tag i Linköping dels med tanke på skillnaden mellan invånarantalen. Ska jag vara ärlig är det lite tomt hemma på Vbg's torg om man jämför, men det behöver vi kanske inte göra.. jag trivs här hemma:)

"På Spåret" återigen.. klura denna staden:
"Met-mask"???

Spanade igenom lite bilder här hemma på datorn och mina känslor svämmade över, puh. Moas känslor svämmade över även de idag. Hon satt på jazzen och tittade på oss och då Sophia frågade henne hur hon tyckte att det såg ut brast hon ut i gråt "Det är så härligt att se er!" Min gullmoa:)

....

Sådärja, nu har man fått en del gjort. Orkar inte direkt packa idag så jag tar tag i det imorgon, åker ju ändå inte hem fören på fredag. Vad händer under lovet då? Ska till mormor och morfar i deras nya lägenhet, sen ska jag hjälpa farmor och farfar att tvätta deras fönster och på onsdag blir det  stallet med Kallo.

Nån som älskar "Vänner" lika mycket som jag? Folk måste tro att jag bara glor på tv, men det gör jag inte! :P
Hepp, ska väl springa ner till tvättstugan igen.


Yet another day

Här i Linköping springer tiden ifrån alla, inte minst mig. Det är redan onsdag och snart lov.
Idag har det varit eget arbete hela dagen, jättehärligt att bara ta allt i sin egen takt. Koreografin är en god bit på väg och det ser riktigt bra ut:) Än så länge är de ju bara jag hanna o kajza eftersom vi står som ansvarare för "sjukhuset" och det ska ju vara sju pers till som är med och dansar..så just nu agerar jag åtta personer, vilket ger ett annat perspektiv på saker, haha.
Fram till kl15 gick det bra, men sen ballade hanna och jag ur..helt plötsligt var allt roligt.

Medan jag tvättar kollar jag på "2900 Happiness" som börjar nu!! Bye

Repris

Okej, kom nyss på att jag missade Gynning. Attans! Repris?
Hm, jag lever för repriser jag för jag har då aldrig tid att se allt jag ska se på de vanliga sändningstiderna, utan måste slå upp veckans repriser. Det enda jag inte missar just nu är "2900" för det gåår inte att missa!

Har funderat och pillat en stund med en ny header, men det gar ju gått sådär vill jag erkänna. Har en hel del fina bilder som jag har tänkt att ta med men jag förstår inte riktigt hur man gör de där än, får ta o anlita nån som kan.. Sofia kanske? Eller Issa.. eller Kajza..eller nån helt annan för alla förutom jag verkar ju fatta hur man gör sånt där (!). Sitter i min säng och försöker få in lite luft med öppet fönster, men det händer inte så mycket annat än att jag fick in en fluga till råga på allt. Jag hade nyss (kl21) lite yoga härinne på min fiiina mattaimage70, så det är lite varmt, men kylan verkar inte vela vara inne hos mig. Imorn blire koreografering igen, dags att sätta fart o bli klar nu! Helt plötsligt har jag blivit väldigt taggad inför föreställningarna i april, det var jag inte för en månad sen ska ni veta. Slutproduktion = jobb jobb jobb och jobb!
But it's worth it! Puss o gonatt

Årets skiddress

image64

image68
image66

    

image67


Hjälm från Giro, köpt hos Peak
Goggles av Scott för Peak Performance (inte riktigt de som är på bilden)
Jacka Burton, från Stadium
Byxa Burton, från Intersport




 

Jag saknar

Jag saknar bodypumpen och gymträningen. Jag älskar verkligen dansen, men det andra fattas mig, jag är inte helt nöjd! När jag kommer hem efter all dans i maj ska jag börja på gym igen och bara pumpa muskler.. I loove it!

image63

Koreografering

Nu börjar min vardag bli sig lik igen. Den består av dans. Ni anar inte hur skönt det är att vara tillbaka efter en vecka liggandes snörvlande i soffan! Denna tisdag började med ea då jag, Hanna och Kajza satte igång med koreograferingen till "sjukhusdansen" (en av 12 danser i slutproduktionen) och det började bra. Vi har kommit en bit på vägen då vi jobbade med det på lunchen också.
Magda filmade på baletten idag och jag har då aldrig varit med om seriösare klass alltså! Folk andades knappt. I vanliga fall står vi o drar i trikåerna, som sitter alldeles för tajt, tjoar och drar skämt. Men idag..knäpp Tyst! Magda såg helt chockad ut och frågade vad som hänt med oss. Då skrattade alla till men återgick sedan till ett oleende och överfokuserat ansikte. Ska bli spännande att se filmen på torsdag (eller inte) :D

Igår kväll lagade jag matlådor för hela veckan och lite till, så nu står maten i frysen och bara väntar på att bli uppäten. Har dessutom upptäckt en ny passion: sallad (med allt som nu hör till) plus melon! Mmm så gott:)
Men after school vart de bara jordgubbssmoothie! Gör en själv:

1medelstor banan
1-2 dl jordgubbar
nån dl vaniljyoghurt
och en skvätt mjölk!
MIXA!

image62

Vad händer ikväll?

Måndag night

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att jocce ska ringa, så vi kan boka skidresan till Sälen. Men han är inte snabb inte, nej. Sedär ja, nu har jag han på tråden.
Dagen har varit dansfylld som i vanliga fall (förutom förra veckan då jag var sjuk) och jag anar att jag kommer ha rejäl himla träningsvärk imorgon, puh.

Improviserade med saker idag och det var så mycket roligare än vad jag hade väntat mig! Lite bord, stolar, sjalar och hårborstar:) Nej usch vad klockan sprang iväg..Natt med er!

Spontankväll

Det är alltid bäst när man bara ger sig iväg utan att planera.. Vi tjejer satt och kollade och hejade på Melodifestivalen igår och sjöng för fulla muggar till Christer Sjögrens ljuva stämma (hmm?).. Sen började det, som i vanliga fall, spåra ur med dans och skrönande melodier. Förferren bestod utav rostat majs, smultronvin och myskläder. Tillslut, efter några lager smink och kläder, hamnade vi på Blue Heaven hela natten. Roligare kväll får ni leta efter! Love my homies

Var på stan idag och skulle köpa skidhjälm, men det blev inte bara en hjälm...det blev lite kläder, smycken och andra nödvändigheter också. Sitter i lägenheten och degar med Moa, vi hade ju en tuff kväll igår haha. Snart blir de pizza i huset. Nu väntar en vecka av dans och massa roligheter, sen blir det hemresa till Vbg på fredag! Längtar!

Så..dags att boka skidresa nu när min utrustning är fullbordad. Stora kramar


Lördag

Godmiddag!
Vaknade 11 och direkt kastade jag mig ut på promenad med Kajza, Maria o Moa:)
Satt uppe till 2 inatt och pratade om precis ingenting, men så länge ingen var trött så höll vi oss sociala. Ikväll är det antingen Melodifestivalen eller Titanic som gäller, vet inte än. Nu blire stan med flickorna! Pöss

Inget party i helgen, men såhär ser de ut ibland

image61

Jag hittade den här på Marias dator och jag var bara tvungen att lägga in den..ännu en festbild från Knektgatans samling. Moa, jag, Maria och Hanna där bak:) Love you guys

Fredag

Nyinsmorda skor och nytvättat hår. Känner mig som en ny människa.
Jag och Moa konstaterade just att det nya "Las Vegas", den nya "lilla svarta" är "2900 Happiness".
Om du inte har tittat, gör det! Går måndag-torsdag kl19 på TV3.

image60

Dagens bravader är inte särskilt många. Blir dansföreställning ikväll "Re;Coloured", sen fika med tjejerna. Känner min bättre, gjorde det redan igår men vågade inte ge mig iväg och dansa eftersom min hosta inte är att leka med. Missar väl "På Spåret" eftersom vi håller oss inne i stan, men det är ju repris imorn.
Pratade med mamma precis, hon saknade mig där hemma. "Och du är ju ändå inte så långt bort, tänk de stackarna som har sina barn i Norrland och aldrig få se dem". Min söta mamma:) Love!

Nu ska jag ringa Jocce och påminna honom om att jag finns och att jag saknar honom.
Å, på tal om inget. Moa och jag har börjat prata om hund. Vi skulle kunna ha en liten rackare här, vi har tid över och båda kommer att älska honom, men jag antar att det stannar där.. vid prat alltså.

Torsdag

(Just had my cream bun)
Hemma även idag. Vart på ICA en sväng och köpte min goding, sen hälsade jag på Kajza en sväng bara för att se till att hon fortfarande levde. Lånade dessutom ett antal "Vänner" dvd:er när jag ändå var där. Vi satt vid köksbordet ett tag och tittade på när Mathildas krasse växte genom all bomull. Det händer inte så mycket.
Har jämrat sönder mig idag för att jag inte kan hitta min kamerasladd så jag kan ladda upp bilder på bloggen. Antar att jag glömt den, som allt annat, hemma.
Tittar på när Ross gör bort sig.. gott go..Puss

Those were the days

Jag och Johanna

image58


image59

Onsdag

Landskampsmatch då mellan Sverige och Turkiet, i Istanbul. 0-0 blev resultatet.
Borde inte Sverige ha vunnit matchen? Jodå, fler gyllene chanser men otur tyvärr.
Jag som Sverigesupporter i somras på Liseberg (plus heela familjen), nice!:
image57

Hemma även idag, ingen nyhet vid det här laget att jag är sjuk. Men nu har halsont och bomtät näsa övergått i tokhosta, vilket inte är mycket roligare.
Har suttit halva dagen och skrivit jobbansökningar, tänker ge mig ut i helgen om jag frisknat till och söka.. nu vill jag verkligen jobba!! Jag blir skogstokig av att bara dansa och komma hem till lägenheten. I wanna work work.
Hur som helst blev resultatet ganska bra och jag ser ingen anledning till varför folk inte ska anställa mig, haha;)
Under tiden som jag suttit med det har jag myst ner mig i min blåa Juicy och ätit broccolisoppa och druckit te. Även fast man verkligen inte har särskilt mycket att göra då man är sjuk är det lite mysigt att bara vara och fundera i lägenhetens tystnad.

Ännu en dag och jag saknar min Joakim nåt enormt! Bara tanken av att jag sitter hemma sjuk och själv och att han är på jobbet och står i får mig lite ledsen:( hade gärna haft honom bredvid mig! Tänker bara på hur söt han är när han går omkring där och spikar upp kök med musik i öronen. Min livsnjutare, han är min ögonsten. Love you!

Tänkte ta mig till köket förut och skulle just till att gräva i frysen efter mina jordgubbar, upptäckte jag till min förfäran att det var plaskblött på golvet.. frysen hade pajat (åtminstone hade kylan slutat vara kall) och jag undersökte genast problemet samtidigt som jag ropade på Moa som låg och mös i soffan.
En knapp i kylen hade visst slagit av sig själv, så vi forslade ut allt vatten ur frysen och tryckte in knappen igen.
Samtidigt som allt detta hände ringde mamma och vi pratade under hela förloppet. Jag hade visst dratt med mig engelskalexikonet hit upp och Mattias behövde slå upp ett ord. Det är roligt för min bror är seriöst grym på engelska, det är mycket tack vare vår engelsklärare Karin. Han pratar med en brittisk accent, precis som jag, om det inte märks på utseendet att vi är syskon märks det på rösten och accenten.

Men gud så jag babblar på.

Some things you just gotta have




Okej, det blev ingen semla eftersom vi var alldeles för sent ute.. jag blir lite ledsen med tanke på att jag varit hemma hela dagen och kunnat köpa min semla när som helst..men söt som jag är tänkte jag vänta på att godingarna kom hem, men tyvärr fanns det inga kvar när vi entrade butiken..snyft.
På tal om vill ha.. denna läckerbiten är en leksak som heter duga! Och jag VILL HA.
Kolla in filmen så fattar ni vad jag menar.. it's gooorgeous!

Fettisdagen

Give me give me!


image56


Tisdag (sjuk)

Sitter och pratar förnöjt med mig själv samtidigt som jag sitter i solen (inomhus dock) och dricker vatten ur bästa glaset nånsin.. vet inte hur jag och Moa har klarat oss utan Marimekkos enorma plastglas! Det är i princip dem jag använder nu för tiden. Har provat min bikini igen (bara för ATT) och jag längtar till sommaren. Hade jag inte varit sjuk hade jag med all säkerhet satt mig på balkongen och njutit ett tag.
Ska ringa Moa och be henne köpa med sig semla hem (fettisdagen! yes).. So long

Måndag kväll

Nu har jag suttit och blivit fyrkantig och jag klandrar ingen annan än mig och min dator.
Jo min förkylning, eller sjuka eller vad man ska kalla det. Någon som vet hur man kollar tempen om man inte har nån termometer? Ett tag funderade jag på att kasta iskallt vatten på pannan och se om det började ånga, men kände att det var alldeles för uppenbart att det inte skulle funka så jag går på känslan istället.. låt se.. jo jag är sjuk.
Fick mina och Emmas dansbilder skickade till mig idag (tagna i Kinnekulle på en fotosession) så de kommer nog komma ut på bloggen förr eller senare!

Pratar med Johanna just nu och började plötsligt längta hem lite. Men om två veckor är det dags för lov och då håller jag mig hemma i Vänersborg. Dessutom hade jag tänkt att hjälpa mormor och morfar lite med inredningen i sin nya underbara våning, om de vågar låta mig plöja runt, hehe. Hur som helst älskar jag att ha dem hemma, jag kommer antagligen att spendera hela sommaren hemma hos dem. Dels med tanke på att vi har en del tid att ta igen och sedan bor de precis vid skräcklan och vattnet:)

Ett litet smakprov på bilderna:

image54

Puss och godnatt!

Måndag

Försöka går ju i alla fall..
Sitter och försöker desperat att få ordning på bloggen, det går väl sådär men jag känner mig fortfarande ny här.
Jag har haft en hemmadag idag, då min hals är totalt paj och jag tror att jag har feber (vet inte eftersom jag inte har nån temp så jag kan kolla upp detta..) Tänkte dra mig åt Ica snart så att jag kan fylla på kylen.

Pratade med min skogsmus förut och han mådde bra:) Saknar honom väldigt!

Tycker för övrigt inte om att jag har glömt min kamerasladd hemma i Vänersborg, så jag kan inte lägga in nyligen tagna bilder. Synd om mig. Ciaoa!

Strandanda

Idag kom förresten paketet från H&M och det vankas redan sommar!
Jag springer runt i bikini i lägenheten och längtar efter värmen:)
image31             image35
Är den inte pangsnygg? Svart och guld..
Och lite djuriskt mönstrat med rosa..I looove!

image33                image34

Stockholm

I bussen. Dötrötta sitter Emma och jag på bussen till Södertälje kl04. Jag har precis vaknat upp efter ca 20 minuter sömn, då Emma säger nåt till mig och nickar. Jag hör inte vad hon vill pga allt folk som pratar och bussen som låter. Hon säger samma sak igen och jag kopplar inte över huvud taget. Ytterligare en gång försöker hon få mig att förså och då pekar hon också. Jag tyckte att hon sade "typiskt dem" och pekade på paret som satt bakom, men helt plötsligt går det upp för mig att hon säger "tryck på stopp" eftersom vi är framme. Jag bokstavligt talat kastar mig på stoppknappen och tror att vi redan har passerat vår hållplats, vilket vi inte har, och börjar vakna till liv. Haha, snacka om rörigt.

Vi står i köket och steker pannkakor. Jag har fått för mig att Emma ska kasta runt pannkakan istället för att försiktigt vända runt den i pannan med hjälp av en stekspade. Detta gör hon..flera gånger om dessutom. Samtidigt som jag filmar gapskrattar vi båda och förklarar hur avancerat det egentligen är. Men så en tredje gång kastar Emma upp en utav de vettskrämda pannkakorna och halva landar i pannan, medan halva landar på plattan och skapar svart rök i köket samt en obehaglig doft av sönderbränt mjöl. Bra där.

Gick på stan på lördagen i duggregnet och köpte vårkläder. Vi fyndade på H&M, Åhléns och Vero Moda. Jag köpte mig en underbar blåvit blus med stora knappar att ha till finare väder:)
Lördagskvällen spenderades inne in stada! Hos Lotta på förf med många andra sen utgång med endast Emma, haha, vi var de enda som överlevde första timmarna.

Åter i Lkpg!
Tack Emma för en mysig helg! Du betyder mycket! Pussar


Erik, Sof och Emski


RSS 2.0