Danslust

Having fun this friday? Well I am.. Hemma och pustar ut efter en minst sagt flängig, men härlig, dag. Den började med snöstorm och morgonpromenad fortsatte sen med gym, besök hos pappa på kontoret för kaffe, hem o tvätta, tillbaks till pappa för att plasta in Jocces intyg (he's now officially a woodworker), hem igen o in med ytterligare en maskin för att sedan packa och sticka iväg till dansträning med musikalen. Kul! Har, för ungefär två timmar sedan, avnjutit en jättegod middag som min älskling lagade till mig, innehållande fläskfilé, sparris, vitlökskroketter, sallad, mozzarella.. mm! Imorgon ska vi hem o hämta min säng och få in den i gästrummet, sen ska vi plocka upp vår nya tvbänk på EM-möbler:) Kul! Efter det blir det nog en lugn lördagskväll med Robinson och mörk choklad, för på söndag morgon åker Jocce upp till Umeå med en kollega för en och en halv veckas jobb. Jag å andra sidan jobbar för fullt så jag kommer nog inte hinna känna mig ensam.. hoppas jag. Om inte annat kommer jag ha fullt upp med gästrummet.

Elin är i Prag med orkestern och det är inte utan att jag är avundsjuk. Prag är en av de finaste städerna jag varit i och jag hade inte haft något emot att åka tillbaka. Johanna kommer snart hem, det är mindre än en månad kvar nu. Kul för oss men kanske lite trist för henne som rest så länge? Så..nu ska jag hjälpa till lite med disken, stora kramar till er!!


Lyckad lördag

Hej hej! Efter en hel veckas jobb kände jag mest för en lugn och rofylld helg, men Elin hade visst andra planer för oss båda. Kim och Janet från Made in Sweden gästade Lipz i lördags och vem kan motstå två duktiga sångare på Trollhättans bästa dansgolv? Så det blev en lyckad helkväll, först med middag med mamma och sen en dansnatt med Elin aka Janet (de är så lika!).

















_________________________________________________________

Kvällens underhållning Kim och Janet, var grymt duktiga.



Är de inte lika, Elin och Janet? Jag kan inte hjälpa det, men de ser ut som syskon.


Tiden ja.

Jag förstår inte, hur kan dagarna gå så fort? Trodde ja inte skrivit på max 2 dagar, men de visade sig vara snart en vecka sen. Gud jag måste börja använda kalender.

Helgen var toppen! Ute med jobbet i lördags. Först på O2 och gymmade, sen middag på Butler's och till sist bowling på Buddy's. Träffade tjejerna på Lipz senare och dansade till sköna beats hela natten:)

Fast nej jag är alldeles för trött nu för att skriva. Så godnatt!

Happy Birthday!

Grattis till kära morfar som fyller år idag! Hurra hurra hurra.



Hej och hallå! Så idag har min morfar fyllt år och dagen till ära har jag stått i köket och stökat. Jag bakade äpplemuffins (med kanelstekta äppleklyftor i och smuldeg ovanpå) och chilitryffel, som jag så fint slog in i en liten låda med texten "godsaker" ovanpå. Muffinsen staplade jag i en stekpåse och knöt ihop så tjusigt. Sen kom pappa och hämtade mig halv fem och vi åkte hem till vbg, för att sedan åka vidare till m&m (mormor och morfar) inne i stan. Kjell och Kerstin var där och hade våldgästat morfar på stora dagen, så vi alla blev bjudna på jättegod limegryta:) Mmm! Sedan blev det såklart tårta (men inga ljus kom jag på nu.. ni får tända ljus på en muffins istället morfar!) och kaffe.
En helmysig dag.

Nu är det tid att sova, klockan blev visst en del.
Stora kramar! (puss från Joakim)


Mot ljusare tider

Godkväll gott folk!
Nu är det dags för ljusare tider och det innebär ljusare hår såklart! Emma och jag besökte Frida på Apollo och fick håret slingat och det blev hur bra som helst (thank you frida). Imorn blir jag klippt av Fridas mami och då ska jag klippa mittbena, wehoo:) De kommer bli så fint! Sommar sommar.. det spritter i kroppen bara jag tänker på det, åh bad o varma klippor, salt hud och fräknar vill jag ha. Men nu är det "mästarnas mästare" på tv, så byebye och godnatt! (Ps. Grattis till evelina som fyller 21 idag!) Kram


Frida pysslar om Emma


Badrumsdag

Hello hello.
Idag har jag haft celebert besök av Elin. Hon tittade in runt tolv och vi lade oss i solen i tjugo minuter, innan vi gick hem till lägenheten. Sedan dess har vi i princip varit i badrummet hela dagen. Efter varsin dusch (av med soldoften) fixade vi håret, målade naglar, sminkade och tjatade. Jättekul:) "Jag vet inga som spenderar så mycket tid i badrummet som ni två!" ropade Jocce från soffan, där han legat i princip hela dagen.

Nu har Elin åkt iväg på middag sen var det biodax. Jag ska knalla ner till Espresso House o skaffa vanilla latte och sen till kinarestaurangen ikväll o fixa riktigt gooood friterad mat, mmm:)

Imorse åt jag underbar gröt med blåbär, jordgubbar och till det blev det äggröra..å jag älskar när jag lägger ner energi på frukosten, det är viktigaste och absolut godaste målet på hela dagen. Men you know what, nu blit det latte!

     


Jakten på lycka

The pursuit of happyness.
En film om kampen att överleva med endast några ören kvar i handen, om att finna lyckan, om att våga drömma och om kärleken mellan far och son. Will Smith tar andan ur mig varje gång jag ser honom i en film, hans prestation är enorm och hans son är ett litet stjärnskott som heter duga.

The pursuit of happyness. Jakten på lycka.
Har du inte sett den, se den. Jag torkar fortfarande mina tårar.
Time for bed. Kram godnatt


Fredag

Hejsan!
Känns helt plötsligt som att jag bara skriver på och om fredagar(?)
Har visst inget bättre alternativ just nu. Har haft långvecka på jobbet, så nu jobbar jag denna kvällen samt imorgon på dagen, sen är jag ledig till tisdag kväll, så skönt! Promenaden imorse tog luften ur mig tror jag, för jag har varit seg i benen hela dagen. Gick till jobbet och handlade mat och frukost direkt efter rundan och nu har jag precis vinkat av Emma, som var med mig på Sportlife och tränade. Mage och rygg blev det idag, efter ett hårt benpass igår.

Min kanin är nog lite bitter på mig för att jag skällde ut honom imorse (han satt under vitrinskåpet och tuggade på sladdarna) för han sitter i buren och tittar snett och ilsket på mig. Men hjälp vad ska jag göra då, låta han tugga ihjäl sig? Funderar allvarligt på om han fått lite ström i sig iaf för han får ryck och flyger upp i luften samtidigt som han skakar på huvudet emellanåt. Ska nog mura igen underdelen av skåpet så han inte kommer in..

Nu är de dags för en dusch sen ska jag kolla "Tyra Banks show":) Puss o hej!


RSS 2.0