Gräsmatta

Godmorgon! Idag har jag haft en välförtjänt sovmorgon, fast jag måste säga att det känns lite konstigt att inte gå upp klockan sju.. Som jag nämnde igår så har vår finfina matta anlänt till vardagsrummet och jag blev så glad imorse när jag knallade in och fick se den lysa med sin härliga gröna färg:)



Solen har satt igång sin verksamhet och jag ska ta en knall på stan innan jag ska med bussen till jobbet:) Idag blir kortdag på Esprit, eftersom jag har ungarna i e.m! Mys! Stor kram ♥

Working to hard?

Nädå, det är bara som det verkar. Jag jobbar inte ihjäl mig inte! Bara det att jag hade fullt upp med att ställa iordning vår realokal förra veckan, vilket tog all tid och ork från min sida. Ni är inte de enda som inte fått se mig på ett tag.. min sambo undrade vad jag höll på med där ett tag när jag bara kom hem och kastade mig i sängen. Men efter allt slit är jag nu tillbaks på banan! Jobbar numera onsdag-lördag uppe i butiken och det är fullt ös medvetslös! Folk är tokiga när det är rea och än värre; fräcka! Minsta lilla fläck så ska det sänkas med trehundra spänn! No way säger jag och putsar bort den yttepyttelilla fläcken med vatten och en trasa. Hur som haver har jag just idag kommit underfund med vad jag gett mig in på. Nog för att det är kul att göra lite annat, men det är ju så kalt där uppe... snacka om lagerlokal med vita väggar och rundställ. Skittråkigt! Så imorn ska jag sätta upp lite plancher och dekaler på väggarna.. hallå lite fint får man väl ha det?:)







Under denna hemskt långa frånvaro från min sida har det hunnit hända en hel del..
Min älskade pappa har fyllt år och det firades med årets första grillning (!) vid mysig släktmiddag:)
Min bror har blivit ytterligare någon centimeter längre och min kanin ännu lite tjockare.
Vår efterlängtade ryamatta är på plats i vardagsrummet och jag avslutade en av mina dansgrupper igår :(
Caroline har fyllt 18 och tagit körkort inom loppet av två dagar (!) och familjen Zanders har gjort om i vardagsrummet. Pernilla kör runt i sin mammas lilla skruttbil eftersom A inte vill inse att det nu är hon som äger hans bil... Vi har inventerat på jobbet och haft de två allra sista föreställningarna med Dirty Dancing! Ja i mitt liv händer det mycket på en vecka... Och nu på fredag har jag och mitt hjärtegull Joakim 5 årsdag! Kan ni fatta? Fem år.. herregud.

Just nu sitter jag med fötterna uppslängda på soffbordet, jag har precis betalt räkningarna och ätit lite vindruvor.. Joakim är på O'learys med hockeykillarna på deras femtonde "säsongsavslutning" (dags att slita ut ett annat ord?) och jag ska bädda ner mig i sängen efter att jag plockat upp tvätten. Nice. Många kramar till er! ♥

Riskzon

Hej på er! Grästorp blev det med Anette, men ingen avslutning för den ena var kl 13, den andra kl 16 och vi var i stan mellan 14 och 15.. Inne en sväng på Gröna Gåvan och kikade, en jättemysig blomsterhandel med många fina saker:) Livsfarligt att gå in där! Sen var vi inne på Hectors Skor (detta är alltså de enda två ställena man kan handla på i Grästorp..) och jag hittade en jättefin sko med öppen tå, klack och rosett bak.. men den var creme vit och om jag skulle gifta mig hade jag slagit till direkt. Men man kan väl inte köpa en brudsko och låta den stå i garderoben tills den dagen kommer? Modet ändras ju hela tiden och jag misstänker att jag inte ens vill titta år den skon om några år, hur skön den än var.. Det var lite "Askungen" över det hela; skon passade perfekt direkt! Någon som vill säga något till mig??..

Väl hemma i Trollhättan höll J och Ulf på och sätta tak i vardagsrummet i huset, så vi servade med lite mat. Efter en stund gick Anette in i köket för att ta lite mer potatismos och helt plötsligt smäller det till och hon skriker "ULF! Kom hit!!" Både Ulf och jag fick fart på benen och flög upp för trappan. I köket sitter Anette på golvet och håller en handduk mot underarmen och det ligger tallriksbitar i hela diskhon. Då skulle hon alltså lyfta på den tallriken hon vänt upp och ner på över grytan och den small i handen på henne, en stor skärva sköt in i underarmen och gjorde ett rejält djupt sår. Och tro mig, jag är inte den som överdriver, det var verkligen djupt.. Jag höll kompress medan Ulf hämtade sårtejp och det andra och det tredje.. Där höll vi på en stund till allt var välställt, sen började jag torka köksluckorna som var lite småstänkta av blod. Usch. Det händer då alltid något med familjen Zanders!

Allt gick som tur var bra, åtminstone bättre än vad det kunde gått och J och jag är hemma i lägenheten och gör oss iordning. Snart blir det en sväng på stan sen ska vi möta upp Ulf och Anette lite senare! Kramar till er, håll er hela!

God morgon!

Nu blir det powerwalk innan regnet kommer (?) sen åker ev jag och Anette till Grästorp för att titta på Gik's avslutning.. spännande;) hehe. ikväll får vi se vad som händer, inget party i alla fall, den saken är säker! God morgon på er, se nu till och ät en rejäl helgfrukost med massa gott:) Kramar!

I like

"I'm losin' control right now and I feel it's right"

Keri Hilson - I like

Fin tisdag till ända

En fullspäckad tisdag lider mot sitt slut. Just som jag trodde att vi inte hade speciellt mycket annat än vikning att ta tag i på jobbet, fick vi fem kartonger... med bikinis!!! Snacka om julafton:) Jättefina randiga och prickiga i marinblått och vitt med lite röda detaljer. Fyra olika modeller på överdelar, tre olika underdelar, två par shorts och en strandklänning i turkos frotté;) Sen en jättesöt liten klänning med smockad överdel och tunna axelband i en lilamönstrad modell. Så enkelt var det att sätta lite guldkant på min vardag! Och på tal om guldkant så har jag faktiskt en liten spännande nyhet (åtminstone för er som är shoppingsugna)... men det avslöjar jag inte riktigt än!;)

Har nästan precis kommit hem från fam Zanders, dit jag följde med Emma hem efter dansen idag. Vi körde en halvtimma uppvärmning och styrka, sen dansade vi i en hel timme. Haha, de var så söta tjejerna! När vi hade en kvart kvar var de helt slut och jag började bli alldeles fnittrig. Vi kör en ganska tuff koreografi till "Bad Romance" och det sista blev väldigt oseriöst och roligt, men läckert! :) De är så duktiga mina danstjejer! Jag blir alldeles stolt:)

Ska ta kort i butiken imorgon så ni får se alla fina nyheter! Sov så gott! Hugs

The last five years

Hanna Hedlund och Christopher Wollter fullkomligt briljerar i denna annorlunda, men fina, musikal. Hon skildrar deras äktenskap baklänges, han i kronologisk ordning och de möts endast i en scen på mitten. Det var precis som ett pussel när båda historierna skildras samtidigt och man tillslut kommer fram till en helhet. Ett väldigt idérikt upplägg där nog de flesta kunde känna in sig i livet med en partner. En härlig och tilltalande musikal med fabulösa skådespelare och starka sångröster. Skulle gärna se den om igen:)
Tack Sara och Linda för en helmysig kväll med god mat, bra upplevelse och gott te;)
Stor kram till Elin och Linn som även de var med på varsitt uppskattat hörn:) Hugs!





I löv you


Två små sovande pojkar

Här hemma i lägenheten är det väldigt tyst för tillfället..
Jag tassar runt på tå och gör mig iordning..
Jag har nämligen två sovande pojkar här hemma:)
Den ena i soffan och den andre i ett hörn, mina sötnosar:)





Out in the sunshine

HEJ! Ut i solskenet med er, för idag är det en härlig dag!:)
Lite plock här hemma, sen kommer Linda och Sara på middag
innan Hebeteatern ikväll.. ska bli riktigt skönt att sitta och ta in
ikväll och inte själv medverka på scen, hur roligt det än är.
Lindas mage har troligtvis väst ytterligare och båda tjejorna
är säkert lika glada som vanligt. Ska bli himla mysigt!
Ha nu en finfin dag! Jag har redan placerat ut mina solstolar
på balkongen.. kanske dags att plantera något fint i balkonglådan?
Många varma kramar


en sån här fin växtstege skulle jag gärna ha på balkongen:)
från balkongshoppen.se

L.A Confidential

En bra film det.. 'L.A Confidential'.. Från 1997, med många nu väldigt kända skådespelaransikten (Kim Basinger, Russel Crowe m.fl.). En tuff film som egentligen inte går att beskriva på bättre sätt än att man själv borde se den. Nu är det hög tid för sängen mina vänner, godnatt!


me and my jeansshirt ♥

Skavlan denna fredag

Efter en trevlig arbetsfredag med Fredrika och Amanda
(mest Fredrika som jag stått på lagret och slåtts med)
sitter jag med min J i soffan och dricker rödvin och tittar på
fantastiska Skavlan, jag tröttnar aldrig!
Otroliga gäster även detta program med bland andra Magnus
Härenstam, Sarah Ferguson och Cheryl Cole..
Imorgon blir det en myslördag med lite pyssel sen ska jag,
Sara, Linda och Linn gå till Hebe och titta på musikalen
(för en gångs skull, inte vara på scen) The last five years.
Hoppas ni får en fin fredagskväll! Hugs

New shoes

En go dag med morfar på Smögen; skrivit på kontrakt för min lägenhet i sommar,
jättegod kolja på Calmars, en sväng för att kika på hus och lägenheter i kustenområdet,
lite shopping på PB Home och sen fika på Mejeriet (efter att hämtat upp mormor).
Tusen tack för en finfin dag:)


Jobb 17-20 med Fredrika och Amanda (20% i hela butiken = mycket folk!!)
och vi hade himla roligt! Mamma var inne en sväng och kramades lite, mycket uppskattat:)
Jag kilade in en sväng på Scorett och hittade ett par goingar med kilklack och ljus mocka,
underbart sköna!!:)
Nu blir det natten, sen heldags jobb imorn! Kiss and hug



Hellu folks

Aj i magen idag. Aj i mage, rygg, armar, ben.. känns som hela kroppen ska falla i bitar.
Inte roligt. Däremot har jag ett skaparhumör som heter duga. Ska se till att piggna till
och försöka färdigställa en målning.
Påsken har varit allt annat än tråkig; J och jag har varit ute i stugan med m&p
och renoverat för fullt! Jag är numera själv isolerad (med tanke på hur mkt isolering
jag svalt under helgen) och lite smått utmattad. Inte van vid så hårt arbete vet ni:P
Vilket fall har det verkligen varit roligt och vi alla 4 har jobbat på som aldrig förr.
Golvet är inne, allt är isolerat, plast och reglar på väggarna, ny dörr snart inne,
två nya fönster och ett himla massa målande, mätande och sågande:)
Värt varenda sekund bara genom att titta på m&p's ansikten när de märker att de kommer
ett steg närmre en färdigställd sommarstuga:)
Imorgon blir det Smögen och kontraktskrivning för boendet i sommar, jag tror aldrig
att jag längtat efter sommar så som jag gör i år, ska bli rejält gott att jobba på bryggan!
Och ett plus är ju om sommaren blir varm och härlig, så jag litar på min intuition!
Nu ska jag bryta mig in i akutskåpet för andra gången idag och se om värktabletterna
funkar denna gången, annars blir det ryggläge igen. Många kramar!

RSS 2.0