Summer day





Hej mina vänner! Idag har det varit sommar i staden..helt underbart! Tog mig en morgonpromenad för att sen åka hem till Emms i Vänersborg och päsa på Skräcklan några timmar. Vi hade med oss picknick och hund och fick besök av två små rackarfåglar som inte var ett dugg skygga! Nu på kvällskvisten har jag varit hemma hos Z och hjälpt till att montera ihop partytält till studenten på fredag, hihi, det var ett projekt i sig! Sen grillade vi korv och mös i solstolarna:) J kom från Uvalla (där han varit och köpt sina efterlängtade blå chinos från Somewear) och sen åkte jag till Ica Jätten och handlade massa mat och en fin badrumsmatta jag ska ha i Smögen:) Och Smögen blir det imorgon, med Emma Z. Ska försöka få tag på fastighetsskötaren på morgonen och be att få hämta nyckeln till lägenheten. Sen blir det sol och bad (?) och hemgång på kvällen, vi är ju lediga båda två så vi ska passa på att njuta av kusten!

Jag känner att jag verkligen njuter till fullo av mina lediga dagar, jag har blivit väldigt bra på det :) Godnatt med er! Imorgon blir det bästkusten! ♥

Grattis pärlan!

Ett hurra hurra hurra hurra till Emski, min pärla, som fyller 22 gamla år idag! Hihi:)
Nej men ett ENORMT grattis till dig och ett litet ynka gulligt förlåt för att jag inte spenderade dagen med dig.. Love to you! ♥

Fullt ös

Hej på er!
Lördagen bjöd på fullt ös, dag som natt. En lönelördag är som ett maraton; man är helt färdig när den är slut! Jag och kollegorna svepte runt i butiken och erbjöd bästa möjliga service och sålt fick vi, o ja! Däremot är det lite rörigt idag, men det ska vi ta tag i nu!
Gårdagskvällen bjöd på god mat, mys, melodifestival och sing star hos Julia:) Vi knäckte både Abba och Carola när vi spräckte microfonerna med ljuva stämmor! Ja, man sjunger ju hellre än bra när det är karaoke? Sen knallade vi iväg mot O'learys, men jag trampade vidare till Villa Stranna för att 'se' Jocce stå som DJ, och där var det fullt hus! Himla skoj:) I e.m blir det en sväng hem till mamma, med cykeln, sen får vi se om även Emma får besök:) Kram på er! ♥
idag: lite sliten och trött, men det ska vi snart ändra på!

Friday?

Hello! Jag är helt veckovill, vaknade och trodde att det var tisdag, men ack så fel. Har varit ute på min dagliga morgonpromenad, det blev en kortis till Statoil (eller är det Shell?) med cykeln bredvid för att pumpa däck och köpa mjölk. Sen cyklade jag faktiskt hem så det blev bara en snabbpromenad. Nu, med nypumpade däck, ska jag cykla till jobbet! Busskortet har gått ut och det verkar ju hålla fint väder hela helgen så nu blir det till att använda benen, härligt! Ciao ♥

Very well done

Idag har jag och Elin hittat en plånbok, letat reda på den rättmätige ägaren, ringt på dörren och lämnat tillbaks plånboken. Hon blev väldigt glad och det blev vi också:) Dagens gärning gjord! Sen direkt efteråt åkte jag in i en poliskontroll och det första jag berättade var att jag lämnat en plånbok och att jag aldrig varit med om en poliskontroll förut och sen kunde varken jag eller polisen sluta le, haha!

Grattis 1 år!

Idag fyller min fina Emma 1 år som bodypump-instruktör!
Grattis hjärtat mitt:)
Årets favoriter ikväll på Sportlife i Vbg, kl 17.30!


You just gotta love them

Ja herregud, dessa små sötnosar. I måndags blev de fyra veckor gamla och alla knallar runt överallt och utforskar tillvaron. De gnyr och gnäller, morrar, skäller och försöker göra sig hörda så gott det går. Alla har fått små tandsebissingar och gnager på allt de kommer åt, bland annat varandra. Chica upptäckte det roliga med att släpa runt en filt runt i vardagsrummet.. De småbråkar, äter, sover och kissar här och var. Emma och jag skulle mäta allihop, från svansrot till pannan, och samlade ihop de små i en liten klunga framför oss. Det var lättare sagt än gjort. Alla skulle bli mätta hela tiden och klättrade över varandra för att få uppmärksamhet. När de inte fick som de ville knallade de iväg och lade sig lite här och var. Efter maten hittade alla var sin plats på mattan eller golvet och tuppade av, en efter en, som små slagna hjältar. ♥



Nu blir det sängdags för moi. Imorgon är det jobb igen som väntar, först Esprit sen Kronanskolan och sista med dansbarnen! Kvällen idag avslutades med Linda & Sara och jättegod tacogratäng, sallad, nachos och guacamole, te & smultronballerina:) Lindas mage hade växt ytterligare och jag tyckte nog Saras hår var lite mörkare igen? Mysigt var det i alla fall, jag gillar våra stunder:) Godnatt och stor kram till er ♥


Six white puppies

Hej å hå.
Min tanke var väldigt god.. jag ville verkligen gå ut och gå när jag vaknade imorse, men så hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så det enda jag kunde göra var att, i blindo, leta mig ut till badrummet och hämta en huvudvärkstablett och iskallt vatten. Nu har jag tagit mig upp och ätit lite frukost och mår genast bättre! Speciellt när jag tittar ut.. å så fint väder det är denna onsdag:) Emma kommer hit om en stund och då bär det av mot Orust och valparna, vi får inte nog! Sex små dunbollar som nu börjat hoppa och leka.. mys!


En av flickorna; Chica


Flicka två; Chosan


Och så en av pojkarna, Chivas:)

Knorren 22 maj

Här kommer några bilder från den lyckade 50års festen ute på Knorren i lördags. Om det var trevligt:) Och om jag hade myggbett på benen dagen efter, jotack! Bilderna kommer från Julia.
.
.
.
.
födelsedagsbarn 1
.
födelsedagsbarn 2

Nu blir det godnatt, imorgon åker jag och Emma till valparna!
Over and out ♥

Powerwalk 40 min

Nu har jag återigen börjat mitt nya liv (var det femte gången för i år? eller bara i maj?) och njuter till fullo av mina promenader. Jag har äntligen fått lite variation på mina rundor och kan mer eller mindre knalla runt på vilken väg som helst i Trollhättan. Förut gick jag bara min vanliga slinga runt vattnet, där halva vägen är bredvid en bilväg, förbi de nybyggda lägenheterna vid Gransäter, och halva på grus-/gångväg, förbi buskage, över broar och längs kanalen. Mysigt, men ack så enformigt. Idag knallade jag förbi Högskolan, bort mot Magnus Åbergsgymnasiet (måg), in i skogen sen ner mot kanalen och drottninggatan hem. Detta tog 40 min och då går jag fort, tro mig, det visslar nästan i träden när jag susar förbi! Skämt åsido men jag är redigt slut när jag kommer hem. Som nu. Nu ska jag dricka redigt med vatten och äta gott :) Ökad förbränning med promenad innan maten, javisst. Viktigt att äta efteråt!



Stekt kycklingkorv, färska tomater, sallad,
pumpafrön & teriyakikrydda. Mm!


ESC

Först och främst måste jag ju tacka våra allsmäktiga vädergudar för att ha lyssnat på min bön om niagarafall denna tisdag. Jag kände verkligen för ett iskallt regnväder som skulle göra mig både somrigare och gladare. Så tack.
Nu sitter jag här, lockig som aldrig förr i mitt regndränkta hår och funderar faktiskt på att ta ytterligare en promenad, eller inte. Att cykla i regn är det värsta jag vet och eftersom den nya Saab 9-5:an inte står parkerad utanför min portdörr, tänker jag inte besöka gymmet idag. Om ingen vänlig själ ändå ska dit bort och tänker svänga förbi och plocka upp mig vill säga..

Det är nästan så jag fortfarande klappar mig själv på axeln efter gårdagen då jag fick ett flertal infall och städade hela lägenheten (läs: skurade mig gul & blå) inklusive att jag rev ut all inredning i garderoben och började om från noll.
Efteråt tog jag en välförtjänt stros i solen med Emma, sen vart de spareribbs på Karlstorp..mm!

Ikväll verkar det vara Eurovision Song Contest (eller?) men innan jag lyssnar på den hypade, kulturfyllda musiken ska jag spela Telephone igen, för hundrafemtonde gången idag. Jag kan inte få nog!


Wardrobe

Vem har sagt att jag inte kan vara organiserad?
Igår kom fixar-lisa fram och städade, skurade & dammade hela lägenheten
plus rensade upp och snyggade till garderoben. Hallå!:)






Planning the day

Idag hade jag tänkt att:

  • Sola och få sådär riktigt många fräknar. Så det täcker ansiktet liksom
  • Träna och vips minska en byxstorlek
  • Promenera läs: med fart och fläkt ta mig runt halva Trollhättan
  • Städa typ sanera hela lägenheten..
Mina planer seems to be going in kras.. Det är mulet, inte ens lite solchans, utan helt tjockt. Jag har huvudvärk och punka på cykeln..betyder det att jag ska till gymmet och spränga huvudet på vägen? Tror inte det va? Jag har visserligen redan varit ute på en powerwalk men det var 1½ timme sen, känns typ som igår. Dammsugarpåsarna är slut. Och det känns väldigt långt till Ica. Tummen upp!

Walking. On a monday

Goder morgon! Herre..jag har precis varit ute på en 40 min promenad. Underbart att vakna på det sättet! Jag drog mig upp för att mata kaninen som körde hungerrace i xtra-rummet och kände att jag blev piggare och piggare, så på med knallekläder och i med lurar i öronen och en härlig powerwalk runt vattnet (gransäter, tågbron etc) och sen tillbaks via Spikön. Heja mig!
Och klok som jag är tänker jag inte gå och lägga mig igen, även fast klockan bara är sju.. på min första lediga dag. Hrm. Nej för då vaknar jag inte fören halv två eller nåt.


Så fort jag slår på mobilen varje morgon möts jag av denna sötnosen. Lille Chivas:)

Så..då tänkte jag fördriva en timme här hemma på något sätt klockan sju på morgonen till Ica öppnar. Hoppas ni alla får en mysig dag! Kläm ♥

Sun(ny)day

Dagen var då till ända och nu är det helg (!) för min del. Ledig i tre dagar nu och jag har beställt riktigt fint väder så man kan börja bygga på brännan inför sommarsäsongen:) Solskyddsfaktor har jag inhandlat dessutom, ingen kräfthud här inte! Jobbet gick ovanligt fort idag och jag var riktigt nöjd efter att ha sålt en kavaj och två par kostymbyxor till en kund. Han blev överlycklig (även hans fru) efter att ha sprungit runt hela Överby och letat efter en marinblå kostym, helt utan resultat, och råkar hitta en, som sitter perfekt, inne hos mig i realokalen. Det glädjer mig att glädja andra. Alltid:)
Sprang till Ur&Penn på lunchen och hämtade ut min klocka som varit på lagning; en ny ram är ditsatt så nu har jag fullt med nya glänsande stenar igen och inga ärgade kanter. Tack för det!



Var hemma en sväng hos familjen efter jobbet (söta Ingemor körde hem mig -tack!) och fick god grillad mat (pappa är bäst på att grilla!) och säsongens första paj på färska rabarber; från trädgården såklart! Mmm! Mamma var nyss hemkommen från en kurs-helg i Sthlm och tyckte nog det var riktigt skönt att komma hem och sätta sig vid ett dukat bord i uterummet. Efteråt åkte jag en sväng till strandgatan där Jocce satt med några vänner. Det blev ekologiskt iste mango-citrus för min del. Gott! Sist åkte vi en sväng till J's familj och bara sa hej.


titta så det blommar..det är sommar i träden!:)

Nu ska även jag sova..jag behöver ju faktiskt inte vända på dygnet bara för att jag är ledig. Godnatt! Kramar

No driving

God morgon!
Ja, jag kan faktiskt inte säga att jag hoppade ur sängen när klockan ringde imorse. Kräla är nog mer passande. Det var en kanonkväll igår ute på Knorren när vi firade Jocke och Per som båda fyllt 25. Grillning, brännboll och sommarens första kalla cider. Mmm. Det enda som fattades var väl isåfall ett dopp i vattnet.
Nu tänkte jag rulla iväg till bussen, men först ska jag äta upp min gröt :)

Stor söndagskram! ♥

Mina duktiga barn!

Igår var det Kulturskolans (v)årliga föreställning på Hebeteatern här i Trollhättan och mina danstjejor (som är 8-10 år) visade Beyoncé's "Sweet dreams". Ååå så duktiga de var! De hade stenkoll på vad de skulle göra och bara gick ut på sett och satte det med ett leende på läpparna. Helt underbara! Jag kommer sakna dem (och deras tjat haha) i sommar! Puss o krams

Gotta i solen!

HELT wunderbar har det varit ute idag! Jag satt o päste i solen på balkongen nån timme eller två och drunknade nästan i allt vatten jag hällde i mig (inte bra att bli uttorkad!). Emma Th kom o ringde på dörren och där kom jag, fumlandes efter handtaget i mörkret (allt blir ju mörkt när man kommer in efter hur starkt solljus som helst i ansiktet), alldeles svettig och härlig. Välkommen in! Jag drog på mig lite mer kläder och vi kilade ner till Folkets Hus för genrep med Kulturskolan. Föreställning "vi dansar.. jorden runt" imorgon kl19.

Nu sitter jag och skriver en filmrecension i Emma Z's befallning (läs: å snälla vill du hjälpa mig med en läxa!?). Himla roligt faktiskt:) det var ju ett tag sen jag satt med skolarbete! Nu ska jag hem till Jocce som lagar matlådor. Myspys! Kram till er


What happens in the sun

Å härliga väder! Det är helt ljuvligt i solen och jag har suttit ute en stund på balkongen och svettats med smoothie i glaset. Jocce och jag var på Orust igår och hälsade på alla valparna, herre vad de växt på bara en vecka (!). Alla var överallt och har börjat gå (läs: vackla) fram och tillbaka. Urgulliga! Jocce tittade på mig med sina drakbebisögon (de ögonen som gör att han får som han vill) och talade om för mig, med blicken, att "kaaan vi inte ta med en hem??". "Nej, det kan vi inte!" sa jag tillbaka med min djävulsblick, haha. Hoppas det funkar..

Nu ska jag in till Oden en sväng och jobba i butiken där mellan 14.15-19.15. Spännande att se hur mycket de har att göra!:) Kram på er

Hej å hå

Jag har aldrig haft några problem att jobba, men nu längtar jag nåt fruktansvärt till min sommar i Smögen så att det är svårt att konsentrera sig! Två långhelger till i realokalen (tors-sön), en vecka i butiken sen flyttar jag ut!! Det är ju inte alls långt kvar! Oh vad det killar i mina ben när jag tänker på det, gå till jobbet i sandaler och shorts och med solbrillor på (ja, jag har beställt en fin sommar). Tanken är att, i veckan, packa ner allt som ska med från våran butik ut till kusten. Och jag har verkligen bara tänkt att få med mig fräscha pikéer, fina klänningar, linnen och shorts. Inget gammalt och grått!

Jag har redan varit uppe länge för att vara en av tre lediga dagar. En morgonpromenad som följdes av gröt satt inte fel. Nu ska jag dra på mig fräscha träningskläder (läs: trikåer) och cykla till gymmet, sen hoppas jag på att kunna komma in i Kulturskolans klädförråd för på torsdag är det uppvisning med mina småttingar på Folkets Hus!
I e.m ska förhoppningsvis Jocce och jag åka till Inger o Lasse och hälsa på hundbebisarna:)

Så stor kram till er! Ha en bra förstadag på veckan ♥

It happens to him only

Min bror är i Rom. Hans bagage är inte med honom. Det händer bara honom.
Stackarn. Hans svar på mammas sms var
"Jaa, det är bara ut o shoppa!"
Inte fel iofs när man är i Rom:)



Makes me wanna cry

HERREgud! Jag vaknade imorse och fick ta mig själv för pannan så panikslagen jag kände mig. Nöp mig i armen gjorde jag till och med. Jag drömde att jag och Joakim skulle gifta oss, och allt som kunde gå fel gick fel. En halvtimme innan vigseln var jag varken duschad eller sminkad. Håret stod åt alla håll och kanter, min makeuphjälp hade inte kommit, klänningen var skrynklig som gud vet vad och ingen hade koll på nånting. Jag fick panik! Jag hade inte testat min håruppsättning någon gång innan så det blev inte alls som jag ville ha det, bilen som skulle hämta oss var försenad och alla sprang runt som galningar i huset (som vi bodde i). Joakim var helt fläckfri och stod bara och väntade, stackarn. Buketten hade vissnat och mina skor var skitna som bara den. Åh fy! När jag vaknade bad jag en bön att ingen brud någonsin skulle behöva vara med om den paniken. Nej, den dagen jag gifter mig ska allt minsann vara välplanerat..räkna med det!


I skogen, vid havet, vill jag bo

I tisdags besökte jag min finfina vän Frida ute vid Marstrand. Tänk att ett lugn infinner sig så fort man närmar sig havet.. jag har alltid trivts på västkusten och är mer än överlycklig över att hon och Patrik bor där. Det ger mig en möjlighet att hälsa på dem samtidigt som man njuter av havsbrisen som doftar tång lång väg. I sommar ska jag bo vid tången och havet:) Det gör mig lite lycklig faktiskt.

Det är i alla fall alltid lika trevligt att komma hem till Frida; jag känner mig så välkommen! Och för att ge tillbaks något för gästvänligheten tog jag med mig det fina vädret. Vi satt på deras enorma tomt och gassade i solen (läs: envisades med att sitta i solen fast att det var jäkligt kallt i vinden) och mös med deras två hundar; Charlie och nykomlingen Freja (gissa om jag blev överraskad!). Patrik kom hem från jobbet, åkte och drog ut en tand hos tandläkaren och lite senare kom även Joakim och hälsade på.
Vi tog en riktigt mysig skogspromenad alla 6 och lite senare åkte jag och hjärtat hemåt.


Sötnosen Freja och en skogspromenad. Underbar dag med kära vänner.

Onsdagens

Jag var ledig alldeles för många dagar i rad.. söndag-onsdag är en lång tid. Att komma till jobbet igår var kul, men jag måste erkänna (igen?) att jag är hyfsat less på realokalen.. Men det var åtminstone mycket folk inne igår och då blev jag glad:) För ju mer vi säljer, desto mindre ska knös ner i lagret!

Hur som helst har jag umgåtts en del med min plastsyrra Emma (Joakims syster) under min ledighet, vilket har varit himla mysigt. Det har mest blivit träningar, men inte mig emot! I tisdags gymmade jag på morgonen, sen begav jag mig till Älvhögsborg för att möta upp Emma. Vi åkte till Jätten och handlade massa god, färgsprakande mat och lagade kyckling teriyaki, potatis & rotfrukter i ugn och en fräsch melonsallad:) På kvällen var vi i Grästorp och tränade fys i hockeyrinken, åkte hem och hyrde "Alvin & gänget 2" och delade, bokstavligt talat, på en Ben n' Jerry's:)


Härligt grönt på Ica Jätten


Mmm för teriyakikrydda:)


Klart man ska dela på allt? :)

Heja schweden

JÄDRA SKIT DÅ. HÄR SKRIVER MAN ETT LÅNGT INLÄGG SÅ FÖRSVINNER ALLT.. ÅH NU BLEV JAG IRRITERAD! SITTER IAF HOS ZANDERS O KOLLAR PÅ HOCKEY SÅ HIMLA TRIST.. ULF SITTER O GAPAR, ANETTTE ÄR STENTRÖTT O HAR SOMNAT, JOCCE TIPSAR SPELARNA OM HUR DE SKA GÖRA MÅL O JAG SITTER O LÅTSAS VARA INTRESSERAD , MEN HEY, HEJA SWEDEN DÅ IAF:)

Mellanlandar

Hello hello!
Här är jag, hemma, och mellanlandar mellan jobben.
Avslutat en förmiddag på Esprit och ska nu vidare till barndansen.
Idag har jag haft sällskap av Linnéa hela dagen, vilken är så mycket roligare än att stå själv i realokalen.. ingen att prata med:( Just nu slänger jag bara i mig lite mat innan en timme med tjejorna, sen blir det eftermiddagsträning på Sportlife, härligt!:)

Kramar till er

Jag tror jag är kär..

Igår eftermiddag åkte jag, Emma och Anette till Orust för att titta på Chanels bebisar, som nu är två veckor gamla. Med tjock, kritvit päls låg de och pep i en liten hög. Några av dem har redan öppnat ögonen och alla har ökat stadigt i vikt. Joakim och jag har sedan ett tag tillbaka bestämt oss för att inte skaffa en valp och det stod jag stenhårt fast vid även igår, men det är inte utan att man smälter för de små sötnosarna...


























Minstingen Chiquita kröp upp vid halsen och burrade in sig i mitt hår:)




















Chiquita & Chivas somnade så gott i mitt knä




















Underbara Chivas efter maten.. hihi se så sött han ligger

Ja det är inte för inte folk skaffar hund.. många fäster sig vid dessa små gryn. Men nej, ingen hund än på några år! Sen är det ju inte helt omöjligt att jag passar en eller annan några gånger... men det är en annan sak:) Nu blir det gymmet med Emma, sen ska jag ut och hälsa på Frida i Kode!:) Härlig dag! Kramar ♥

En slö söndag

..ser ut såhär..



Johnny har koll på facebook:) hihi, sötnöt

Hello buddies!

Härliga ljuvliga fredag!
Tänk att man aldrig tröttnar på fredagar.. det är något magiskt med dem:)
Idag har jag visserligen jobbat hele långe dagen men jag älskar mitt jobb så det gör mig bara glad! Fick en hel bomb av inspiration när jag hittade en tjejs blogg idag, Linda Hallberg heter hon och är makeup artist. Om hon är duktig! Klicka på länken här för att få en skopa inspiration även ni! Nu ska jag därför hoppa in i duschen, skrubba hela kroppen, packa in håret, måla naglarna och smörja in hela mig. MYS! Hoppas ni har en gosig fredag! Puss & kram


slänger in en härlig bild från dirty-turnén där jag (i rött) ryggböjer så jag undrar ifall jag hade träningsvärk den kvällen (?) haha


Kram

Hemma igen!
Och back to reality.. jobbade heldag igår och nu bär det snart av till jobbet igen:)
Bilder från vår härliga trip till Helsingborg kommer senare i veckan. Men ni ska veta att vi hade det helt underbart! Bara ätit och druckit gott, promenerat och njutit av dagarna:) Kram till er

Twenty past seven

Godmorgon!
Här studsar vi upp i solskenet och bara väntar på en överraskningsdag!:)
Till att börja med vaknade jag av en patrullerande orkester utanför, klockan 7:20(!) Varför i hela friden ska de vara uppe så tidigt och spela? Jag tror det var många som svor åt dem imorse, haha. Nu kommer de igen med sina blåsinstrument och trummor.. det var ju 1a maj igår..?

Till saken. Jag har länge planerat dessa dagar för mig och Joakim och saken är den att idag kör jag till Helsingborg, med honom helt ovetande som passagerare, och där ska vi stanna i två nätter på hotell och bara ha det mysigt. Allt är fixat och jag har tagit ledigt åt honom så det är bara att koppla bort allt vad omvärlden heter och slappna av. Hur mys låter inte det?:) Jag älskar verkligen överraskningar, åtminstone när jag själv gör dem hihi.

Så nu blir det lite frukost på sängen sen bär det av till Skåne! Se you there:)
Stora varma kramar ♥

kvällen igår var helt ok. jag drack jordgubbssaft och åt muffins med malin, sen bar det av en sväng till lipz för att titta på modevisning och träffa gamla bekanta. mkt trevligt!

Return the favour

Lite besök är aldrig fel, och idag består den av ingen mindre än min söta Malin Olofsson!:) Mycket trevligt! Jag har dratt på mig svarta jeansleggings och min jeansskjorta, sen när vi drar ut på stan blir det höga klackar. Känner verkligen för killerskor idag, haha. Nej, lite jordgubbssaft och parfym på halsen så är jag som färdig. Kramar ha en mysig kväll

Norgebesök

Lönehelg i en realokal. Ja ni hör ju hur det låter. Rörigt.
Jag kommer inte vika en tröja till på en hel vecka nu, är måttligt trött på't om jag ska vara ärlig! Efter jobbet kom Anette och Ulf med sitt Norgebesök Mona och Frank hit för att titta hur vi bor:) De hade med sig bullar och jag hade bunkrat upp med kaffe. De är hur trevliga som helst och man kan prata om precis vad som helst med dem, mys. De tyckte i vartfall att lägenheten var väldigt fin och jag blir så glad varje gång nån säger det, för vi trivs ju så bra här:) Imorgon är det hemlighetsmakeri som gäller, jag har planerat något mysigt för mig och Joakim och han har inte en aning om vad vi ska hitta på. "Bara vi kommer hem på söndagkväll!" Ja men självklart gör vi det hjärtat.. eller? Hihi:)
Lite senare ska jag ta en sväng hem till Lino och lämna födelsedagspresent, sen blir det eventuellt en vit utgång med Emma & co! En riktigt go lördag med andra ord:) Nu ska jag burra ner mig i soffan lite, sen blir det en dusch! Kramar till alles ♥
härlig sommar och skratt med diana, det var längesen nu!

RSS 2.0