Hundvakt

hej sommar! å vad jag blir glad av vädret, det är helt underbart! har spenderat några dagar ute i närheten av marstrand hemma hos frida (ödsmålsmosse) och bara kopplat av. solat, badat (åtminstone doppat mig) och läst ut en grymt bra bok; gåtornas palats av dan brown. nu sitter jag och betalar lite räkningar och har en gäst här tills på fredag; lilla chanel som är ett år. sötpaj där.



 



you and me by the sea




midsommar var helt perfekt! bara jag, hjärtat och vänern:)
vi fixade jättegod mat, lyssnade på musik, pratade, spelade olika spel
och bara njöt av lugnet. underbart.
jag hafsade lite med midsommarkransen,
så den blev aningen mesig, men å vad mysigt det var att gå
på åkern med blommor upp till midjan och solen i ansiktet!
hoppas ni haft en lika rogivande midsommar som jag (vi)..

(är jag inte väldigt lik min moster!?)

Glad midsommar!

hej hallå!
här i stockenäs, nedanför vita sannar, skiner solen och sjön ligger näst intill stilla. det ser ut att bli en perfekt midsommarafton:) bara jag, jocce och kaninen här uppe..och lite andra söta djur, tex en vessla som ilade förbi kaninhagen igår när vi satt och grillade. jättesöt haha. nu har jag precis gosat in fläskfilén i vitlöksmarinad och ska nu ut på ängarna och plocka blommor, i mina fina stövlar:)

gick ner till sjön imorse och tvättade håret. det är inte mer än 50 meter från stugan till sjöviken som går in här nere. bättre sommaridyll får ni leta efter. nä nu ska jag ut i solen innan regnet kommer tillbaka! ha en riktigt trevlig midsommar! snart får ni se bilder från vår mysiga stuga:) kramar till er

Halsfluss var det ja!

ja då sitter jag här och har fått en konstatering på min onda hals: halsfluss!
har haft ont i halsen i över en vecka men under de senaste dagarna har det förvärrats. igårkväll när johan och jag slutat jobbet trodde jag allvarligt att jag skulle kvävas och att halsen skulle explodera (vilket den inte gjorde..) men jag fick inte tag i sjukvårdsupplysningen så jag borstade tänderna och sen bäddade jocce om mig ordentligt. så idag gick jag till maria alberts vårdcentral och nu sitter jag i soffan med penicillin för 10 dagar och strålande sol på balkongen. kul. jag har däremot ätit en mycket god lunch i form av feta- & olivkeso, kalkon, sallad och galiamelon. väldigt bra att jag har markis så jag kan skugga ansikte och hals och bara sola mina ben. för det är ju härligt att bara vara ute åtminstone. så nu vet jag inte riktigt hur midsommar kommer att se ut. det blir lugnt iallafall för jag jobbar dagarna efter och det är inte bra att gasa omkring när man käkar penicillin. så vatten för mig, tack!

fick paket från h&m igår med mina fina kuddfodral:) nu behöver jag bara kuddar att ha i...


visa mig randigt och jag är såld..


hittade en kudde till detta randiga fodral:)


min balkong = min oas
Nu kanske det blir Ikea. fast jag orkar nog inte. nej.
stannar hemma och tittar på "sopranos" ist. kram!

Nelly

Hej people!
i måndags åkte emma och jag till borås för att ta en titt på nelly; 8 månader gammal rottweiler/schäfer. vi hade underbart bilväder och bra resemusik. jag fick en flipp när vi stannade på statoil för att köpa kaffe och kunde inte sluta skratta. allt var bara så himla roligt, haha. det gjorde inte saken lättare att de små skogsorterna på vägen hette de mest konstiga saker som magra, skalle, sibbarp och bredäng (vilket egentligen är ett väldigt fint namn, men med tanke på att magra låg i närheten blev det genast lite lustigt). hur som helst fick vi med oss söta nelly hem i bilen och emma har henne nu på prov:)


var ju tvungen att ta kort på föraren och (nu) hundägaren


hon gillade inte riktigt att sitta i bagaget


..men när hon väl insåg att hon skulle hem till emma va det lugnt

Hej svej!

I'm up!

"hjärtat du är med i tidningen!"
"va!?"
när tusan kan jag hamnat på bild, är det från lipz? vimmelbild..herregud..eller dagens fråga, nej ingen har frågat mig nåt. eller? men hur kan jag va med i tidningen utan att veta om det, ojdå, säkert en hemsk bild också. neej jag borde veta om ifall jag skulle vara med i tidningen!..vad?
"men nej det är ju inte jag, det är linda." å vilken tur då. okej om jag vetat om det liksom. typiskt mig att hamna på bild utan att veta om det..
"va? nä, hon är sjukt likt dig. det ser ut som du! är inte de marcus?"
"jo men de är ju linda. ja vi kanske är lite lika. 
och hon ser väldigt bra ut. tack för det."


"Kultfilm blir musikal i Trollhättan"


Jag älskar kameran när jag vet om att jag står framför den.

Haha. Nu är jag klarvaken. Helgrep med musikalen, men tyvärr missade jag hela lördagen eftersom jag jobbade och under den tiden var ttela där och gjorde ett reportage. Jocce väckte mig och trodde stenhårt på att det var jag på framsidan. Det gick en hel del tankar i mitt huvud, jag kände att jag borde veta om ifall jag skulle vara med i tidningen eller inte. Så mycket blev det ju inte i lördags kväll, haha.

rainy friday

hej hej! idag är en riktig pysseldag. hade jag haft ork skulle jag ställt mig i köket och gjort cupcakes och tryfflar, men jag har helt enkelt inte den energin idag. hade lite lättare feber efter jobbet igår kväll och kunde knappt prata imorse då det kändes som någon krympt halsen på mig inatt. så nu är jag tillbaka till ipren och halstabletter, måste ta mig igenom den här veckan av arbete så får det bryta ut på söndag. nu ska ajg ta en dusch sen ringa mormor och prata lite strunt. kramar!

yes, godmorning

hej på er.
idag var det inte så jättelätt att ta sig ur sängen. har fått en smärre förkylning inkluderande världens halsont, nackont, huvudvärk och öronvärk. men nu har jag slängt i mig ipren och sitter och suger på en zyx citron-tablett som tydligen ska göra mirakel för min hals.

marielle och jag jobbade en timme extra igår, så jag kom hem strax efter elva. vi hade så mycket varor att få upp och det kommer bli en stressig dag idag, så vi passade på att underlätta lite. jobbar kväll idag igen och jag ser fram emot det, hoppas bara jag mår bättre än just nu. nä nu blir det frukost! kramar

Working out in the sofa

Hejhej!
Här sitter jag, helt slut (fortfarande) efter min hurtiga morgonpromenad, som jag tog för flera timmar sedan. känns som jag gått hur många mil som helst. sitter nu i soffan hemma och tränar:) och för er som inte vet vad det innebär är svaret abtronic: min nya älskare, haha. det är ett bälte (från tv-shop såklart) som pulserar och aktiverar musklerna i rygg och mage. kanon! man känner verkligen hur musklerna dras samman och jag är alldeles svettig på magen efteråt. härligt att  sitta still o ändå göra nytta. lyssnar på janets härliga "heartache on the dancefloor"..jag får världens rush av hennes låtar, hon är grym!



enjoy och ha en go dag! nu ska jag lägga mig på balkongen:) mm


wohoo!

grattis till alla goa studenter:) jag blir lite nostalgisk och vill hemskt gärna ta på mig mössan igen.. ska nog göra det haha. ikväll blir det vänersborg med elin o gänget. lite förfest inför beachvolleyn imorn. har för övrigt beställt sol till imorn.. hoppas hoppas. kram till er, ha en härlig kväll!

Why not?

efter ett danspass är man vanligtvis helt slut och i måndags var inget undantag.
då jag och emma skulle ge oss hemåt bestämde vi istället för att ge oss upp till öresjö
och ta oss ett dopp. dock kom jag på att jag hade cyklat till granngården, men det löste vi så käckt:


bra med cab när man inte har dragkrok..


såklart ska man känna på vattnet först. emma leker.


sen har jag lärt mig att man inte ska bada i iskallt vatten. då blir man sjuuk.

En klapp på axeln

Hello friends!
igår for jag runt som ett litet troll. på morgonen var jag med Emma på lägenhetsvisning på kyrkogatan i vänersborg; en söt etta med übersnyggt kök (!) och bra planlöning. vi drog en sväng upp till cissi o pella och drack kaffe i deras underbara kök, sen körde emma hem mig till mami, som låg på terassen och solade mellan varven av moln. mamma ville bjuda på lunch inne i trollhättan, så efter löfgrens och blomsterlandet (med många fina blommor till min balkong) hamnade vi på mejeriet med varsin matpaj på tallriken:) plantering och fler inköp senare satt vi i uterummet hemma i vänersborg och testade olika grillkorvar haha. hemköps "chorizo" var överlägset godast!


min finfina balkonglåda


tema: lila. en söt hängblomma på vindskyddet


tomatplantan från mamma och min NYSKURADE trall!! snygg va?
(klapp på axeln så duktigt av mig ni må tro att jag slet med såpan!)

it's getting hot hot hot

hej å hå! tror ni de va varmt o promenera idag eller? jaa..! jag vaknade klockan nio, vilket är för seeent, och kastade på mig walkingskor, tischa o korta träningsbyxor. vädret är helt ljuvigt men jag trodde jag skulle smälta på vägen. väl hemma igen möttes jag av en väldigt trevlig överraskning.. min AbronicX2 har kommit!!!!! yes! nu ska det tränas mage och rygg:) äkta mig att handla på tv-shop och tro på allt de säljer, men den här är nog faktiskt bra på riktigt, jag tror stenhårt på det haha.

helgen har varit minst sagt händelserik. födelsedagsfirande i lördags och konfa och mors dag igår. konfirmationen i sig var väl lite trist, för konfirmanderna fick inte göra spec mycket själva. men beccis var såå söt i sitt nyklippta hår och sitt underbara fräkniga ansikte:) hon borde bli modell! men trots det fina vädret och lugnet i kyrkan hände något som alltid händer när man umgås med jocces familj; någon sorts tragedi eller skada. (varför bryta ett vinnande koncept?) när vi kommit hem till beccis ska alla lastas ur bilarna och ta sig upp för trappan. jocces morfar elof blir för ivrig och stupar på betongentrén och bryter armen. ja, han bryter armen och fingrarna ställer sig åt alla möjliga konstiga håll. denna rara farbror har nämligen inte lärt sig lyfta på fötterna. så det blir ambulans till NÄL, en ledsen rebecca och en stressad nettan. tillslut hamnade vi (nästan alla) i trädgården och fick jättegod smörgåstårta och glass!

hem till mami o papi och tog det mest lugnt där, med lite mer god mat á la christer "the grillmaster" karlsson:)



nu ska jag sola! härligt! kramar

RSS 2.0