Tack o hej

Igår var en sån där dag när man inte känner för något. Man känner inte ens för att bara göra ingenting. En hopplös känsla. Innan jag kände som jag gjorde jobbade jag, vilket var riktigt skönt. Jocce var på julbord på Stenungsbaden i fredags och kom inte hem fören halv fyra, så han vaknade och gick raka vägen och mötte mig på jobbet igår klockan tre, haha. Vid tiden jag åt middag, blev det frukost för honom. Mötte Linn på Espresso House, hon höll på med den årliga föreställningen med Medborgarskolan. Så när jag stod o väntade på en kaffe mocca, beställde hon och hennes elever nåt att dricka. Hon kom förbi lägenheten en sväng efter föreställningarna för att säga hej:) Det var mysigt att träffa henne igen, blir alldeles för sällan. Sen när hon gav sig hemmåt gick luften ur mig.. jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Johan och Henrik kom i samma veva med sina lila påsar och partyt startade..så jag bestämde mig för att ge det en chans och följa med grabbarna ut. Och det visade sig vara det bästa jag kunde göra. Vi hade jättetrevligt; satt hemma några timmar, gick till Buddys och spanade, sen vidare till Sand. När jag hade tröttnat på Sand gick Jocce och jag vidare till Lipz där allt kändes hundra gånger bättre. Träffade många bekanta ansikten.


Jag i svart tisha o lugg. jocce sitter o tjatar med en glad kristian.

Imorse vaknade jag av en trumpeter, trummor och klarinetter (eller vad det nu var) då julparaden var ute på stan och spelade fin julmusik. Fin julmusik, jo, men en morgon som denna, med huvudvärk och nersprejat hår kände jag inte riktigt för en orkester rätt utanför på gatan. Tack.

Julmarknad i stan idag så jag och min sambo tog oss en sväng och inhandlade ljus, julpynt, glöggmuggar, mat och kläder:) Jocce köpte sig en jättefin myströja och en enkel men snygg svart skjorta. Jag hittade en helt bedårande lilablå klänning från Phobia hos Petronellas, så nu är min jul åtminstone färdigklädd!
Dags att sova. Bug hugs!


Walking under the stars

Imorse var tanken att jag skulle vara riktigt på hugget och studsa upp ur sängen och dra på mig träningskläderna.. riktigt så entusiastisk som jag var igår då jag bokade in mig på bodypump 10.15, var jag inte idag. Efter en del snoozning krälade jag jämrande ur sängen och slängde mig i soffan med en tallrik yoghurt. Men enveten som man är cyklade jag iväg i minusgraderna och tog mig igenom passet helskinnad. Dock var jag inte på humör så jag störde mig på i princip det mesta. Som att instruktören tjatade sönder hela passet (hon var inte tyst en sekund!), att en man snett bakom mig stönade som en älg när han lyfte vikterna och att bara två "mammor-med-barn" hade orkat palla sig till sal2 för ett pass med bebisarna.


Denna, fast i "coral pink".. såklart!


Så när jag kom hem åt jag mat och bestämde mig för att gå ut och köpa mig en ny mobiltelefon. Självklart inte bara sådär, jag har tänkt att göra det ett tag nu (smart såhär innan jul) och har spanat ut den rätta. Min nya Samsung Touch Wiz ligger och väntar på att jag ska personlig-göra den..så det är vad som väntar imorgon!:)

Vandrade hem under stjärnorna efter jobbet. De har fått upp julbelysningen i kungsallén (stjärnor som hänger ner och ser ut som en hel himmel). Jag kände mig liten men lycklig..

Back on track

Nu sitter jag här i köket med en ganska enkel frukost. Är egentligen inte alls sugen på någonting men nåt måste man ju få i sig. Jag har varit avvikande ett tag och inte kännt för att sätta mig framför datorn. Faktiskt inte haft mycket tid heller för den delen. På min lediga dag i onsdags gick jag till Hobby Hörnan (Panduro) och storhandlade. "Jag ska börja med scrapbooking" sa jag till expediten. "Vad ska jag ha?" Så en halvtimme, massa tejpar, papper och figurer senare satt jag hemma och gjorde julkort. Jättemysigt och, framför allt, avkopplande. Annars har veckan varit ganska händelselös, mycket jobb. Var på bodypump i vänersborg med Emma och lade på de vanliga vikterna (inte pumpat på tre (!) veckor).. det fick jag känna dagarna efter. Jag har bävat efter att gå i trappor kan jag säga. Nu bär det strax av till Överby med Joakim. Vi ska kolla på skoställ och hatthylla och eventuellt en och annan julklapp. (Elin, när kommer du hem så vi kan julhandla??) Se ya. Kramar

When I grow up

Kolla min vältränade snygga mamma!:) Sitter och kollar igenom lite bilder medan jag väntar på att Lena, Janne, mormor och morfar ska komma och hämta mig (ska iväg på julmarknad) och hittade den här bilden från Rom. Är hon inte fin? Såhär vill jag också se ut när jag blir äldre..


Christmas cupcakes

Här sitter jag, sjuk som man är, och väntar på att något extremt kul ska flyga in genom fönstret. Men jag tittar ut och..ingenting kommer flygandes och knackar på rutan. Lite scrapbooking hade suttit fint, är i fullt sjå med att få in gamla bilder i mitt nya svarta album, men jag orkar inte gå utanför dörren (trots att det är ca 100 meter till Åhléns, och de har väl sånt?) Om jag ändå bestämmer mig för att visa mig för omvärlden måste jag hitta min största mössa någonsin för att gömma mitt sjuka blekansikte under.Pappa kommer snart på besök, han kanske kan följa med mig? 

Har suttit ett tag här och planerat julkvällen jag ska arrangera. Hittade bl.a dessa här godingarna:



Christmas cupcakes..hur goda ser inte de ut då? (recept.nu)

Titta!!:)


Vad ska dessa söta flickor heta? Hjälp..

Lila velour


Jag har en ny kompis. En lila velourdress..mm!

Duktig

Å vad jag känner mig som en husmor idag.
Jag har diskat, städat badrummet, fått ordning på garderoberna och gått runt och plockat massor. Och ändå är klockan bara lite över ett:) Somnade aldrig om när J åkte till jobbet imorse kl06 utan jag lade mig i sängen igen och läste my Elle-magazine, härligt!

Europe music awards igår var bra, men jag var ändå lite besviken. Så pampigt som de har möjlighet att göra det kändes det bara okej. Det som riktigt toppade min lista var The Killers framträdande stående i kuber inne i en vägg, med 3D-bakgrund med text, kuber och högtalare som flög fram och tillbaka. Tvåa hamnar Estelle och Kanye West med "american boy"..sjuuukt bra live och så avslutade dem med en megabild på Barack Obama och båda sade "my american boy". Fint:) Pinks framträdande var bra även det, synd bara att det hände något med tv-sändningen precis i början av hennes "so what" så att ljudet försvann helt. Men i övrigt tyckte jag showen var ganska tapig, bortsett från Katy Perry som gjorde sin host-del lika störtskön som alltid.


The american boy. Obama. (fotat på tvn, bra där..)


Nu ska jag ta en sväng på stan och se om jag hittar nån fin nyårsoutfit, har märkt att det är glitter som gäller och det säger jag verkligen inte nej till! Kram till er


mtv ema

Europe Music Awards 2008! I love. Music is just such a big part of me and my life..
Jag måste börja ta sånglektioner igen. Å vad glad jag blir när jag hör all musik.
Och en bra show börjar med Beyoncé såklart..hon var den första att inta scenen (efter Katy Perry).
You rock B.






M♥M

Idag har jag haft besök av mormor och morfar (m&m) :) De ringde när jag låg och mornade mig och frågade om de fick komma på besök. Så jag hoppade upp, åt frukost, dammsög och laddade kaffebryggaren. När de ringde andra gången stod de utanför, så jag gav dem koden in men morfar kunde inte få upp dörren, så jag vandrade ner och släppte in dem. "Haha, dörren gick ju inåt, inte utåt".

Med sig, förutom alltid härligt humör, hade de Stockholms-fatet från Ikea fyllt med gröna äpplen (!). Åh vad glad jag blev, tusen tack:) En jättefin orkidé fick vi också, som jag ställde i sovrumsfönstret. Så fint vi börjar få det!


Fatet "Stockholm" med gröna äpplen och celofan, åh vad fint!


Orkidéer kommer pryda de flesta av våra fönster:) så fina!

Vi tog en kopp kaffe och de vandrade runt i lägenheten. "Vilken tur ni har haft. Mitt i stan" sa morfar och var mäkta imponerad, medan mormor nog ville stanna kvar i sovrummet för alltid, så fint tyckte hon det var.

De är allt för härliga ♥ min mormor och morfar

Man tager vad man haver

Jag har nog aldrig förut sovit så gott som jag gjort inatt och när jag vaknade imorse av att Joakim gick upp trodde jag inte att jag skulle kunna somna om, men faktum är att jag knappt vaknade innan jag somnade igen. Tog mig en härlig promenad runt slussarna imorse, sen hälsade jag på pappa på hans jobb och nu sitter Jocce och jag o tittar på Boston Tea Party. Jag har precis pratat med mami i telefon och hon satt hemma själv och drack kaffe och hade tänt lite ljus. När hon sa det ville jag bara ta bussen hem och sitta med henne. Men jag satt i fotbad med fötterna i vår salladsskål (har ingen fotbalja än..)  och hon ska jobba tidigt imorgon, så det får bli en annan dag. Men jag ska inte ljuga om att jag saknar hemma, för det gör jag verkligen, men det är så mysigt och roligt med det nya också. Jag är lite splittrad. Det blir nog bra tillslut..det är ju trots allt bara en busstur hem till Onsjö.

Godnatt till er, nu blir det natt. Kramar


Du fattas mig..


Två månader..

..till 20 årsdagen:)


        

Efter en halkig morgonpromenad, god frukost och mysigt solväder bär det av till Åhléns. Sen ska Jocce träna så jag tar mig nog en lång promenad till i det fina vintervädret. Ska försöka hålla mig på fötterna bara.. Ha en bra dag!

Nyinflyttade

Nu har vi flyttat in! Vi fick lägenheten i torsdags så ända sedan dess har vi byggt, plockat i och ur kartonger och flyttat in. Vi har fått jättemycket hjälp av världens bästa föräldrar (tack!) och det börjar se riktigt bra ut:) Efter besiktningen var vi jätteglada för vi kommer att få nytapetserat i varenda rum och nylagt golv i köket och vi får välja HELT själva:) Det känns verkligen hur bra som helst, jag trivs redan som fisken i vattnet:) Jag har insett först nu vilken tur vi haft att ha fått en lägenhet mitt i stan och med bra hyra. Det tar 30 sekunder så är man ute i allén, kan det bli bättre?

Nu ska vi ut på stan och kika in på Åhléns. Vi måste bara ha ett diskställ (ingen diskmaskin) och en dörrmatta.
Sköt om er, ni få men speciella, som läser:)
Stora kramar! Erika


RSS 2.0