Happy birthday dear honey

grattis idag till mitt allt som fyller 23 år:)


Shopping

var i lidköping med mamma och pappa förra veckan och kom just på att jag inte visat mina små söta inköp! vi bestämde oss för att besöka alla inredningsbutiker och vi satte faktiskt inte en fot i en enda klädaffär (vilket gjorde pappa mycket glad). dagen började dock inte så bra med att jag försov mig och fick slänga i mig frukost och på mig kläder och inne i första stoppet (Rörstrands outlet) välte jag ner 3 (tre!) fina karamellskålar värda ca 199kr styck. kul. men de hade staplat dem på varandra så himla dumt så det räckte nästan med att jag tittade på dem så föll de åt varsitt håll. där köpte jag iaf en minimuffinsform med hjärtan (♥) och mamma köpte en lilla-my form till pepparkaksbaket till jul.



ett andra stopp var i söta butiken "lila ella" (http://lilaella.se/) som jag först hittat via tidningen "drömhem & trädgård" på nätet, men som vi nu upptäckte på en tvärgata i stan. där köpte jag denna söta bukowski-kanin (till min lagom stora samling) och mamma köpte underbara doftljus.



sen inne i en helt makalös affär (där jag kunde ha köpt precis Allting) hittade jag dessa häftiga äggkopparna.
nu i helgen har det också blivit en hel del shopping, men det orkar jag inte ta kort på just nu:) kramar!

kustenkusten:)

vart på kusten några dagar och nu är jag lite röd i fejjan. nu blire jobb ons tors sen semester!!!!!
smögen tors kväll sen fira att johanna kommer hem på fredag:) happy day! kram

Dark clouds

Nu är jag ledig några dagar så nu drar jag till kusten!
Hoppas bara vädret är med mig..för just nu ser det inte riktigt så ut..
Hoppas ni får en bra söndag! Kramar


"vi är, vi är.. i skövde"

god kväll. nu har jag börjat hämta mig från helgens festligheter. hade en kanonhelg både på dagarna, kvällarna och nätterna. vi dansade i öltälten, hemma i vardagsrummet, umgicks med de allra bästa och njöt av lite sommarvärme. imorgon är jag äntligen ledig en hel dag, vilket jag tycker att jag förtjänar, så mamma pappa och jag tar en dagsutflykt någonstans. i lördags då. klockan halv fyra på natten (ungefär samma tid som jag faktiskt somnade) ringer elin. jag orkar inte svara så jag räcker över mobilen till jocce, som knappt minns vad han heter. han svarar och jag hör elin säga "hej! jag måste komma upp till er, är ni vakna eller!? jag har min väska där!" skit också, tänker jag som blev irriterad av att jag vaknat så plötsligt. jag viftar med handen åt jocce "nejnej vi är inte hemma!" och han börjar förklara för elin att "nej vi är inte hemma","nähä, vart fasen är ni då?" tjoar elin, nästan så jag hör henne ute på gatan genom fönstret. "vi är.. vi är... vi är i skövde!" haha, jag dog av pinsamhet, kunde han inte komma på nåt bättre. jag väser att han ska lägga på så öppnar jag dörren istället. så elin kommer upp får sin väska och vi säger hejdå. jocce har redan somnat om och sen kommer inte detta på tal förens igår eftermiddag. så nu fick han så dåligt samvete så han ringde elin och bad om ursäkt, haha. bätte kille kan man nog inte hitta:)


och med en översträckt arm säger jag godnatt!

dans dans åter dans

ja hej på er få söta som läser:)
jag har inget liv just nu. jag jobbar och repar, jobbar och repar.
det är bara kungshallen och musikalen som gäller. hemma får vänta.
i helgen är det ju fallens dagar här i trollhättan och då ska vi showa lite
och göra reklam för musikalen (som har premiär 9 oktober!!) på scenen på strandgatan
både lördag och söndag. det blir en liten "trailer" och så som vi övat kommer det bli jättebra!

så: dirty dancing pre-view lör 18.e och sön 19.e klockan sjuttonnollnoll
missa inte det!

kom hem från rep för ca en timme sedan och klev in i en nystädad lägenhet:)
gissa om min morgondag är gjord. tack för det!
nu ska jag slänga mig in i duschen (jag är så motiverad till att lukta tvål istället för intorkat svett!)
och sen krypa ner i sängen med min baby och titta ut genom nyputsade fönster. godnatt på er!

välkommen till söndagen efter

..idag är det kaffe och inget annat som gäller. jag har fastnat i soffan och kommer troligen sitta fast någon timme till. har dragit på mig ett av jocces somewear-linnen (som blir klänning på mig) och kollar på "trinny and susannah". ska dra mig ner till åhléns och köpa nya strumpor, konstaterade nyss att jag inte har så många goa sockar att bara mösa runt i.

en riktigt härlig spontankväll igår, det finns inget som slår en sån kväll. tack linn och alla andra!
attans, nu har kaffet kallnat. hej med er!


oj oj oj

nämen nu har jag då legat på latsidan rejält. två veckor (!) sedan sista inlägget, det får ju bara inte hända. men jag antar att jag får skylla på både sol och sjukdom. när solen skiner lyser det inte en enda lampa, ingen tv är på, ingen dator, knappt ens mobilen faktiskt. då kopplar jag bara av och stänger ute allt som inte hör solen till (borde skaffa mig en solcellsdriven dator månne?) hur som helst har jag haft det hur bra som helst. vi har ju varit hundvakter, lägenheten börjar äntligen bli färdig (med nya projekt på g) och halva min bekantskapskrets har fyllt år, ungefär. sedan har jag inte bara haft en utan två (2) halsflusser (flussar?), varav jag just nu käkar antibiotika som gör mig illamående, snurrig (ingen alkohol här inte!) och allmänt deppig faktiskt. under de två veckorna av blogg-frånvaro har jag dessutom hunnit med att inviga min symaskin, minskat någon cm i midjemått, dekorerat mina sängkuddar, gjort min kanin till en hund, dödat alla blommor i lägenheten, flyttat vitrinskåpet (DET tog tid mina vänner; ut med glas, flaskor, skålar, prydnader, tidningar o alla dess mostrar -> rensa.se <- flytta 100kilos skåpet och in med alla grejer) och gjort plats för barbänken som kommer upp lagom till nästa helg. och om inte allt detta var nog har jag även kånkat upp ungefär ett ton prylar till vinden så från och med i förrgår gick det officiellt att gå in i vårat gästrum, ja faktiskt även strosa runt där inne utan att nudda högar av kläder, lådor eller tv-apparater. duktigt.

så i vilket fall sitter jag nu här hyfsat rastlös och väntar på att en bil ska komma och hämta mig så jag kommer hem till linn i vänersborg. den bilen kommer nog snart.
men först ska jag kolla igenom en hög med bilder och lägga över på usb'n för att sedan skriva ut och rama in:) kul!

 
 


RSS 2.0