Sunny day

Hello! Midsommarhelgen var riktigt bra, trots att jag varit sjuk större delen av den. Men i gott sällskap på landet kunde jag åtminstone verkligen koppla av, vilket jag behövde. Idag åker Emma och jag till kusten och jag lär få hålla mig under parasoll med min eländiga hosta! Ha en fin dag, sköt om er. Kram

Pink joy

Jaha, mina vänner. Magkatarr var det för fröken Karlsson! Jag som alltid tyckt att jag är bra på att hantera stress men tydligen är inte min kropp lika bra på det. Så nu blir det tabletter och djupa andetag i två veckor. Tur för mig att jag har 1½ bok kvar ur Twilight-serien att läsa! Jag kommer att jobba på som vanligt, både med Esprit och musikal, men jag kommer att tänka före en gång extra innan jag flänger mig iväg någonstans. Idag blev jag hemma med Chivaz och vädret växlar så jag blir mörkrädd.. Letade efter skal till min iPhone 4 när vi var i Paris, Johanna och jag, men lyckades inte hitta något som tilltalade mig. Nu har jag suttit en stund och kikat webbshoppar med en miljard olika skal och har tryckt hem två stycken som troligen landar i brevlådan redan imorgon :)


Fina va? ;)
Nu ska jag ta och skrubba rent gummiskyddet som sitter runt mobilen just nu, det är sketet!

Sköt om er och stressa inte... Hugins

J'aime Paris!


JAG SÄGER BARA.. I ♥ PARIS!
Åå, vi har haft det otroligt bra! Tagit dagarna var och en för sig, ätit gott, druckit gott, strosat på Paris gator och varit i de mest fantastiska vintage-butikerna.. Jag ville inte åka hem igår! Vilken stad, vilken atmosfär. Jag är helt kär. Underbara Paris, vi ses snart igen.

Honey I can see your house from hereListen to the song here in my heart
A melody I start but can't complete
Listen to the sound from deep within
It's only beginning to find release

TVÅ DAGAR KVAR TILL PARIS..

Happy happy happy!

NU ÄR JAG GLAAD! Har precis träffat älskade Diana, som jag mer eller mindre bodde ihop med i Linköping för tre år sedan. Hon är en av de finaste människorna jag lärt känna och som jag inte vetat om att jag saknat så fören jag träffade henne idag. Fantastiska du! Sitter i detta nu och häver pastasallad och tänker på att jag ska upp om 6 timmar.. isch! Helgrep dag 2 imorgon, heja heja! Puss o kram

Student 2011IMORGON TAR MIN FINA BROR STUDENTEN. JAG OCH MAMMA PLANERAR OCH GREJAR IN I DET SISTA MEDAN MATTIAS HELA TIDEN SÄGER "Det här är ju typ större för er än det faktiskt är för mig.." HAHA. JA, LILLBRORSAN BLIR STOR.. DET ÄR STORT!

 


Down to earth

 


Happiness in a small bagDet bästa jag vet är en riktigt god frukost med gott om tid att sitta och njuta och fundera, innan dagen sätter igång. Ett måste som går att variera på hundra möjliga vis, idag var jag lat och bekväm och traskade ner till Espresso House :)


Prom day

Godmorgon! Uppe med tuppen idag när J åkte till jobbet. En av alla fördelar med att bo med en snickare; man kommer upp tidigt. Idag är det finfixar-dagen. Min bror har studentbal och detta ska firas! Först, innan jag glömmer av det, ska jag ladda batteriet i kameran, sedan ska Frida slinga mitt hår ljust som attan, klippa topparna lite och fixa till mig. Kl16 blir det fotografering hos Ateljé Klaes i Vänersborg och slutligen bal. Och såklart lite musikalrep på det, inte att förglömma. Om tre dagar tar min lillebror studenten, vilket jag inte riktigt fattat än, men jag är åtminstone klar med mina förberedelser inför detta, bara det mentala kvar, haha. Och om exakt en vecka och tre dagar sitter jag och Johanna på ett plan till Paris! Jag VET att jag tjatar, men jag längtar så! Nu blir det lite lyxfrukost på Espresso House :) Kram till er, ha en fantastisk dag!

Man down
Väldigt fin man.
Foto: Mattias Kähkönen
Modell: Joakim Zanders

Jag b o r d e nog..

..sova, men jag är inte ett dugg trött. Är så upptrissad efter dagens dramapass, som visserligen inte gick över förväntan men som alltid är lika roligt. Jag känner mig sprallig och det spritter i benen. Har stor lust att ge mig ut och springa i den friska luften, men jag borde nog försöka få en blund istället. Ville bara säga det. Hoppas ni sover gott. ♥