Tid över..

Hej! Nu har jag äntligen lite andningsrum över för att skriva på.
Är det inte jobb så är det lägenheten eller träning, sen när jag ledig orkar jag inte skriva.
Men nu tänkte jag ta mig i kragen en stund och säga hej.

Lägenheten börjar verkligen komma iordning nu..jag känner mig riktigt stolt, det blir så fint!
Imorgon ska mami och jag ut och kolla på gardiner så vi får lite mer färg:)

Imorn för övrigt så smäller det! Nyår hos Linn o Erik, kan inte bli bättre:)
Och på fredag är det jag som blir tjugo..härligt.

Dags att mäta fönster, sen nana lite. Kramar


HelloGotta feel you
And be near you
You're the air that I breathe to survive
Gotta hold you
Want to show you
That without you my sun doesn't shine
You don't have to try so... hard for me to love you
Boy without you my life just ain't the same
You don't have to try so... hard for me to love you

You had me at hello

I hate this part right hereEtt av världens finaste ansikten.. och det saknar jag. Mycket.


Sitter i min fina lägenhet i en av stans skönaste soffor och tittar på de brinnande ljusen i öppna spisen. På spishyllan står ordet DRÖM och tittar på mig. I fönstet bredvid mig brinner två adventsljus, 1 & 2, medan 3 & 4 snällt får vänta. En vit amaryllis kan snart titta ut på snön och en röd gör det redan. Framför mig breder en grön nytapetserad vägg ut sig och värmer upp hela rummet. Tvn har inte kommit upp på den väggen än utan står framför och ler. Tre apelsiner som jag visst aldrig lyckas äta upp ligger i vår fina Stockholm-skål och glänser. Bredvid ligger en klase bananer och kramar om de runda kropparna. Två snöflingor har landat på vårt bord och borta på golvet står vår nya lampa i en låda och väntar på att sättas upp. Mina fötter fryser men ändå känner jag mig varm. Jag tänker på julen men också på sommaren. Och så pirrar magen lite. Imorgon ska jag sjunga på Cicci och Pelles bröllop. Jag blir varm när jag tänker på det. Varm och glad:)


Lyssnar på just nu: "I hate this part right here" med Pussycat dolls

Country by Mail

När jag kom hem från jobbet igår kom jag på att jag inte tittat i postfacket, därav låste jag upp och hittade en avi från countrybymail.se (!) om att mina bokstäver kommit. Så imorse skuttade jag iväg till ica och hämtade ut dem, halvsprang hem och rev upp paketet på diskbänken.

Så småningom ska de upp på väggen i sovrummet (som nu blir tapetserat).
Är de inte fina? Kram hej

yesyesyes!

God förmiddag! Väcktes utav målarna idag igen, men det gör mig absolut ingenting eftersom jag kommer upp på morgonen numera. en timme tidigare idag dessutom, 7:30. Så jag klädde på mig och tog en promenad i regnet, sen hoppade jag in i solariet och lyssnade på Rix Fm; dom är för roliga alltså!

Nu sitter jag och fixar en spellista till tjejkvällen den 20e (ute i god tid!) och hittade en låt.. låten som jag har hört på Lippan flera gånger och som jag verkligen ÄLSKAR, men som jag aldrig lyckats få tag på då jag inte kommit ihåg vad de sjunger. Nu hittade jag den! Jag är överlyckligt. Lyssna och njut:Dock en remix som inte är lika bra som originalet men det duger.

Everywhere you're looking now, you see

Snyggt fodral

Joakim: "Å! Jag har förresten köpt nåt fint.. nåt som du också får ta del av om du vill."
Jag: "VAD?"
Joakim: "Den har ett snyggt fodral.."
 Han pillar upp en halv centimeter av något glittrigt ur systempåsen.
Jag: "Wow, du köpte den! Å så snygg den är då":)


Morgonpromenad

Igår var mamma, pappa och Mattias här på glöggkväll. Jocce och jag hade dukat upp med våra nya fina glöggmuggar, levande ljus och en hel hög tilltugg (bla pepparkaksmuffins från Espresso house mm!)
Vi fick tre jättefina dekorationer till julgranen (de allra första pyntet faktiskt) så någon dag framöver bär det av till Ikea och Lagerhaus för att leta pynt o klappar!

Det sista vi gjorde igår innan sängdags var att flytta hela sovrummet till rummen bredvid, för att målaren ska börja med tapetseringen. Det gör han nu. Tapetserar. Målaren alltså.
Jag vaknade av vår hemska dörrklocka strax efter åtta, kastade mig praktiskt taget ur sängen och slängde på mig morgonrocken för att öppna.. då stod han där utanför med tapetrullar, stege, radio och massa annat.
När jag redan var vaken och uppe tog jag en lång härlig morgonpromenad i fukten och diset. De fina stjärnorna i kanalen har kommit fram, såväl de som hänger i taket längs hela kungsallén. Yey. Titta här så fint, ser ut som att de flyter på vattnet:


Nu är jag nysolad, -duschad och känner absolut inte för att äta mer gröt på flera månader.
Dags att planera födelsedagen:) Kramar


RSS 2.0