Jeans all over

Hey! Ojoj vad jag jobbar, det är i princip det jag lever för nu när musikalen tagit slut.
Det var en sorglig fredag och lördag förra veckan när vår resa stannade och vardagen återigen började göra sig påmind. Jag känner en stor tomhet när allt nu bara stannat av och den tomheten fyller jag med arbete. OCH om ungefär 20 dagar; inflyttning i min alldeles första egna lägenhet (!).

Nu i helgen är det fullt pådrag med jeansdagar med modevisning, tävlingar och såklart erbjudanden på jeans: lämna in ett par gamla (hela) jeans och få 20% rabatt på ett par nya!Ville bara lämna en liten text, det får bli bilder och annat ikväll. Ha en go söndag!
Hugs & kisses

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får uppdatera lite oftare :D

2012-01-01 @ 11:32:50
Postat av: Linn

Sv: tack så jätte mycket!! :D kram

2012-04-24 @ 15:08:54
URL: http://linnzies.blogg.se/
Postat av: Mikael

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-24 @ 15:32:37
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0