When the blue birds fly

Hej vänner!
Igår var en väldigt spännande dag ska ni veta. Malin och jag bestämde oss förra veckan att vi skulle hitta en dag och dra till Ikea. Måndag blev det. Jag hämtade bil, lämnade Chivaz hos mamma, åkte och hämtade en kärra och sen plockade jag upp Malin från jobbet. Vi var på väg och vi bestämde oss för att köra en annan väg än E45 (där de bygger om och det bildas köer) så vi svängde in ut på landet efter Lilla Edet och trodde aldrig vi skulle komma fram, haha. Väl framme hade vi 2½ timme på oss att strosa runt i varuhuset. Vi började på övervåningen, inspirationsvåningen, och tog en timme där uppe. Sen blev vi så hungriga att vi gick till restaurangen för mat, vilket resten av Ikeas gäster också tänkt att göra. Det tog oss 35 minuter i kön och sedan slängde vi i oss maten på tio minuter. Nu hade vi alltså 45 minuter på oss att faktiskt plocka ihop de varor vi ville köpa. Det blev en aning stressigt. Men. När klockan var prick 20.00 stod vi i världens kö i kassan och jag hade fått min garderob, Malin sina interiörer. Nu hade vi bara ett problem till. Vi hade två kundvagnar och två lågvagnar att få med oss ut. På två personer. Man kan säga att vi hade behövt en liten extra hand, men vi fixade allt så gallant! Jag rusade bort (längst bort) för att hämta bilen, medan Malin organiserade vagnarna på en parkeringsplats. Det var vi, några få bilar och Securitas kvar på parkeringen. Efter lastning, fastkedjning och en bön på smärtfri hemresa, var vi iväg. Klockan var då 20.45. Sedan hade vi fem stopp. Första hemma hos Joakim och mig, där vi sprang otaliga vändor med garderobsstommar, dörrar, interiörer, hyllor, lampor, påslakan och ljus. Nästa stopp var järnvägsstationen, där vi hämtade hem Malins cykel, sedan vidare till hennes och Henriks lägenhet, lastade ur deras saker och begav oss till Vänersborg. Vi spände av kärran hemma hos hennes föräldrar, förseglade hjulen och drog handbromsen, körde hem till mina föräldrar och parkerade bilen, lämnade bilnyckeln och stearinljus, hämtade Chivaz och åkte tillbaks till Trollhättan i Joakims bil. Puh.

Jag har aldrig, i ärlighetens namn, haft en så rolig, dock stressig, dag på Ikea. Och gud vet vad jag har köpt med mig hem, bäst att jag kollar igenom det nu.. Hoppas ni också får lika roligt när ni är på Ikea, men om ni planerar att köpa en massa saker på kort tid; välj en bättre dag. Kram ♥

Kommentarer
Postat av: farmor

Hoppas Du har hunnit pusta ut nu.kram farmor

2010-09-29 @ 12:41:22
Postat av: Malin

Tack för en kanon trevlig eftermiddag! Kan knappt fatta att vi verkligen fick ihop alla varor. Dock lyckades jag få fel på ett påslakan men det är faktiskt ändå väldigt imponerande!!

2010-09-29 @ 14:57:04
Postat av: Julia

Erika! När får vi se allt som inhandlades?! =)

2010-10-02 @ 13:37:23
URL: http://juliabryngelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0