Ooh muffin!
CARROT GINGER WALNUT CUPCAKES.
TILL FARSDAG (schh..) :)
CUPCAKE-SMET CA 12 ST:
3 ÄGG
3 DL SOCKER
3 DL MJÖL
1 TSK VANILJSOCKER
3 TSK BAKPULVER
1 NYPA SALT
1 ½ TSK KANEL
1 TSK KARDEMUMMA
1 MSK INGEFÄRA
1 ½ DL SOLROSOLJA
4 ½ DL ROVNA MORÖTTER
100 G VALNÖTTER
CREAM CHEESE FROSTING:
60 G MJUKT SMÖR
5 DL FLORSOCKER
1 TSK VANILJSOCKER
SKAL AV 1 LIME
100 G PHILADELPHIA
♥ SÄTT UGNEN PÅ 175°C
♥ VISPA ÄGG & SOCKER VITT OCH PÖSIGT
♥ BLANDA ALLA TORRA INGREDIENSER OCH VÄND NER I ÄGGSMETEN
♥ TILLSÄTT SOLROSOLJA, RIVNA MORÖTTER OCH GROVT HACKADE VALNÖTTER
♥ FYLL FORMARNA TILL 2/3 MED SMET & GRÄDDA I UGNEN 12-15 MIN
♥ RÖR SMÖR, FLORSOCKER, VANILJSOCKER, LIMESKAL OCH PHILADELPHIA KRÄMIGT
♥ BRED FROSTINGEN ÖVER MUFFINSEN OCH GARNERA
(jag köpte marsipan, färgade den röd och gjorde små hjärtan)
Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings