Trevlig valborg!

Ikväll blir det grillning för hela slanten, sen blir det till o titta på elden nere på Skräcklan och kramas med min älskade Joakim på 3årsdagen ♥

Nu måste jag rusa och göra mig lite fin:) Hoppas ni får en mysig valborgsmässoafton! Pok

My day

image239
Sötpaj

Hälsade på min Johanna idag:) Nu kommer vi inte att ses fören i september, eftersom hon åker till Norge i sommar och tjänar pengar. Vi pratade på som vanligt, jag hjälpte henne att deklarera och vi gjorde en megasallad. Sen drog vi in till Lindex för Johanna behövde strumpor! När hon skulle iväg till jobbet åkte jag till mormor och morfar o hälsade på en stund. Vi kommer ju inte ses fören i juni eftersom jag inte kommer hem något mer innan jag slutat i lkpg o vart i Tunisien.

Så.. puss till min Johanna, kommer sakna dig så gumman! Loove i massor

Pannkakstårtan..

image237

image238

PANNKAKSTÅRTA a la Hanna o Erika

12-13 st pannkakor (svala)
3 dl vispgrädde
2 mosade bananer
Önos jordgubbssylt
2 port vaniljvisp

Dekor:
Jordgubbsströssel
50 g smält mjölkchoklad
Färska jordgubbar

Varva pannkakor med sylt, grädde, banan och vaniljvisp. Tänk på att inte ta för mycket på varje lager.
Dekorera sedan hela tårtan med grädde, jordgubbar och strössel.
Avsluta med att ringla över smält choklad!
Ät tillsammans med en vän och ett glas mjölk:)

Bättre sent än aldrig

Då va de det där med festbilderna ifrån lördags.. här kommer dom! (På egen risk)

                                                                 

Och nu ska ni veta, gott folk (både de som var med och de som inte var det), att jag har varit snäll med bilderna. Hsh var det en kanonkul helg som slutade på Platens med tölvtusen andra! Pok

Då var man helt plötsligt i fel stad

Jag har spanat in denna speciella dag för ganska länge sedan och konstaterat att det är en så mysig grej. Men så befinner jag mig helt plötsligt hemma i Vänersborg istället för hemma i Linköping.. attans. Ja men för er som kunnat njuta av glassdagen, hoppas den var god:) Pok

image213

TIME FOR BED..

Windy day

Idag trodde jag att min kanin skulle blåsa iväg.. den lille stackarn ute i stormen. Men jag kände mig så illa tvungen att ta ut honom när det har varit så fint väder:) Var i Vargön idag med mamma och hämtade mina nya skoinlägg. Tog svängen om Sportex på vägen hem och hittade mig ett par väldigt fina vitröda Puma som jag ska knalla runt i i Rom. Om två dagar åker vi (excited!)

Nu ska jag hem till joccis o nana, puss på er!

Tisdag hemma i Vänersborg

Fick mitt schema för sommaren igår och det såg riktigt bra ut. Satte mig ner och skrev fram och tillbaks i kalendern och försökte pricka in det ena och det andra. Hanna o Maria mfl ska försöka komma ut till mig på kusten i sommar så då gäller det att inte jobba!

Hanna fyllde ju 20 för precis en vecka sedan och vi väckte henne med frukost på sängen. Kom på att jag glömt lägga ut hennes snygga morgonlook då vi överraskade henne:

   
Hihi söting



Sedan har jag helt glömt bort att gratta min far här på bloggen (sjäälvklart har jag grattat honom, men icke här) som fyllde 46 i fredags!! Jag var ju tyvärr i Linköping då och kunde inte ta mig hem så jag skickade en liten tanke på posten.. GRATTIS!

image210
Pappa som liten (jag är honom upp idagen)

image211
Skickade ett bananfodral med posten (fast ett gult!)


Sen fyllde Lino 16 i fredags:) GRATTIS

image212

Fredagsgrillning

Godmorgon:) Jag har i princip varit vaken halva natten för jag har haft alldeles för mycket i huvudet, men nu har jag gått upp efter några timmars sömn. Solen skiner ute och det är faktiskt redan 19 grader!

Har som sagt inte varit särskilt aktiv i helgen eftersom jag haft besök, så nu tänkte jag uppdatera mig en aning. I fredags var det grillning med tjejerna (och issas jocke) nere vid sjön. Pics.

image206
Var bara tvungen att ta med den här först, skön på mig o kajz haha:)

                                     

Ciao!

Jag dööör..

..av hunger. Något har hänt med min ämnesomsättning (!) för jag åt mat för mindre än en timme sen och är redan vrålhungrig..det bådar inte gott det här. Idag vaknade jag kvart i ett och fick mindre panik för att jag sovit så länge. Sen dess har jag hunnit med att hämta pappa på golfbanan då hans cykel fått punka, göra en megasallad och mysa lite med min kanin. Johanna ringde nyss och talade om att vi måste ses nu i veckan annars ses vi inte fören i september. Då blev jag lite ledsen.. hon ska nämligen åka till Norge och jobba hela sommarn, sen drar hon iväg med tåget längs Transibiriska järnvägen i slutet på september.. Så på onsdag ska vi gå och simma och bara umgås:)

Roxy-evening

Bjuden på Roxykväll inne i "Firstaid"-butiken. Tar med mig lite väninnor och kollar Roxyerbjudanden samt den nya parfymen (!). Spännande. Detta äger rum den 9e, sen kommer pics och uppdaterinar:)


image185


Helgen

Goddag!
Nu har jag varit lite off ett tag, men det har berott på att jag haft finfrämmat i min lägenhet under helgen:)
I fredags kom Jocce, Johan, Patrik o Frida på besök för de saknade mig så himla mycket.. men innan de kommit fram grillade vi tjejer (och issas jocke) nere vid vattnet i solskenet. Jag hade gjort min egen marinad till kycklingen jag och Eve skulle äta, för vi orkade inte ta oss till Ica. Jag lyckades faktiskt överraska min egen talang, det blev kanongott:) Mitt i maten upptäcker jag en liten sork/mus som kutar runt i bakgrunden och samlar löv. Diana och Hanna utforskar saken och upptäcker att det är ungefär 100 hål ner i jorden som den lille aktivt grävt. Diana och jag härmar musen: "Hmm, vad ska jag göra idag? Jag gräver ett hål! Nu då? Jag gräver nog ett hål till.. och nu då?.. jag gräver ett hål till ett bibliotek, och sen ett till mataffären, sen ett för min pool.." haha

När mina gäster anlände satte vi oss och spelade "Med andra ORD". Dias Hanna o Mary ville också vara med:) Jag och Dias var grymma! Ville bara påpeka det..

Lördagen blev det staden. Jocce och Patrik shoppade som aldrig förr och jag lyckades hitta en söt bikini på Stadium:) Efter en lång dag och trötta fötter ställde vi oss i kön till Bosses och beställde wunderbar glass:) Deras marängswish-glass är inte att leka med..mm!

Efter hemgång, lite tid på balkongen i solen och god middag, började vi tagga för utgång. Kvällen blev jätterolig och vi hamnade på Platens, efter några om och men. What about some pics? Hm ja, de kommer så småningom för datorn har blivit knäpp! Sköt om er! Pok

Yes box

Fick reda på i eftermiddags att jag inte börjar jobba fören den 20e, vilket känns skönt eftersom jag då får lite ledigt efter det att jag kommit hem från Tunisien. Sen ska det ju firas studenter och hållas på:) Mamma blev överlycklig och föreslog att vi ska ta en restresa någonstans, så jag sitter nu och tittar på olika alternativ, men det verkar inte finnas så mycket tyvärr :(

So you think you can dance.. utslagning nu, spännande!
Hoppas ni haft en fin dag:) Pok Erika

Knektgatan

Föresten har jag glömt att berätta en sak... för er som inte tittat på Tv4 Öst kan jag tala om att det skedde ett mordhot här igår på Knektgatan (!), på exakt samma tid som Hanna och jag låg ute i solen inne på gården (!). Tv4 Öst sände ett inslag om det igår och vi fick nästan panik usch, otäckt.


Linköping . Publicerad kl 18:40, 23 apr 2008

23-ÅRING FÖRSÖKTE MÖRDA KVINNA


image185

Vid 13.30-tiden på onsdagen var det många människor i rörelse på Knektgatan i Berga. På gården lekte barn i lekparken medan deras föräldrar njöt av vårsolen.
Egon Rydberg, 66 år, hade just slagit sig ned med en kopp kaffe på en parkbänk när han lade märke till en kvinna som jagades av en man in på gården.
- Jag trodde först att det var på skoj. Men sedan såg jag att mannen slog omkull kvinnan på marken, säger Egon.
Kvinnan blev liggande precis utanför en entrédörr på Knektgatan när den barbröstade mannen fortsatte misshandeln.
- Han stod över kvinnan och dunkade flera gånger hennes huvud med full kraft mot marken.
Egon Rydberg valde i det läget att ingripa:
- Jag slet bort honom från kvinnan.
När 23-åringen avlägsnade sig från platsen lade Egon Rydberg sin hand under kvinnans huvud. Hon var då svårt skadad, med andades fortfarande.
Efter bara en kort stund återvände våldsverkaren till Knektgatan - med ett litet spädbarn i famnen. Han var fortfarande upprörd och gick fram till den liggande kvinnan. 23-åringen gick åter fram till kvinnan och stampade henne i huvudet minst tre gånger.
Polisen fick larmet strax efter klockan 13.30 sedan flera vittnen ringt. När de första patrullerna kom till platsen fanns den misstänkte gärningsmannen kvar på gården - fortfarande med spädbarnet i famnen.
Magnus Holmström, polisens yttre befäl, tog beslutet att avvakta för att inte äventyra barnets säkerhet.
- Vi fruktade att han skulle göra barnet illa.
Medan den skadade kvinnan fördes i väg i ambulans till Universitetssjukhuset började polisen spärra av ett område runt 23-åringen. Försiktigt närmade sig poliserna och vädjade lugnt till mannen att lämna ifrån sig spädbarnet. Han vägrade dock och visade tydligt med gester och skrik att ingen skulle komma i närheten.
Dramat pågick i cirka 15 minuter innan mannen till sist lät sig övertalas att sätta sig i en polisbil. När han klev in i bilen höll han fortfarande i spädbarnet.
Strax före klockan 16 på onsdagen beslutade kammaråklagare Helene Gestrin att anhålla 23-åringen för mordförsök. Ett första förhör hade då hållits med mannen. Vad som framkom i förhöret ville polisen inte kommentera.
Kvinnan kunde inte förhöras på onsdagen. US uppgav i en kortfattad bulletin att hon var svårt skadad och att hon övervakades.

Fredrik Quist


Lång dag

Idag har tiden varit på min sida:) jag har hunnit med hur mycket som helst.. var i simhallen innan frukost (40 längder) sen låg Hanna och jag i solen i en timme. Skolan o kolla jazz, ettornas temaredovisning (som överraskade med bra dansare!) på Saga, Ica och hämtade ut min matpärm (som alla stamkunder på ica berga fick i present som tack för handlandet) och nu har jag suttit på balkongen en stund. Härligt:)

Sommarens parfym

image184

Jag har bitit hårt i Escadas parfymer några år nu och tänker inte släppa dem i första taget.

The muppets

Nu har min hud tröttnat på solen för en stund så jag sitter inne och tittar på "The muppet christmas carol" ooh den är så bra:) Jag har alltid haft en liten förkärlek till mupparna. Hanna och jag lade oss på gräsmattan i förmiddags (innan solen kommit till balkongen) och åt upp resterna från vår pannkakstårta.

Joakim har fått nytt jobb och jag är så sjukt glad för hans skull, det känns verkligen som en sten har lättat från både han och mig. Jag har varit spänd i någon vecka nu pga om han skulle få jobbet eller inte, det har mest varit prat. Men så var han på intervju igår och arbetsgivaren tyckte om honom. Grattis hjärtat, det är du värd!

Han kommer hit på fredag, som jag nämt tidigare, men jag kan knappt bärga mig längre! Jag saknar honom så att jag håller på att krypa ur skinnet.. det känns som en evighet till fredag, det är ju bara onsdag... puh.

Studenttider

Snart springer studenterna ut i vita klänningar, skjortor och finbyxor. Jag kan inte förstå att det är ett år sedan jag själv stod i en nästan trettiogradig värme, med tårar i ögonen och med mössan över mitt lockiga hår. Jag blir rörd av tanken. Samtidigt som jag haft fruktansvärt roligt här i Linköping är det inte utan att jag tittar tillbaka och saknar gymnasietiden lite ibland. Och sista dagen på Sinclair kommer jag aldrig att glömma. Vilken dag och vilka minnen.

I år är det jag som står och hänger blommor på de gråtande studenterna som kommer utspringandes.
Kusinen Malin, sysslingen Dennis, grannen Erica och snällaste Jonathan.

image183
En glad student, trots den tidiga morgonen

image181
Studenten 07, hjärtat och jag:)

image182
Ah memories. Patte, Elisa och jag (och där sitter brännan från bulgarien ganska bra;))

En liten grej till er som tar studenten: Njut och ta vara på dagen, för den kommer bara en gång. Det är helt underbart!

Onsdag

Hej allesammans
Jag skrev värsta inlägget om vår äckliga blomma som stått och luktat kompost i mögligt vatten här i lägenheten, men när jag skulle publicera det försvann det bara och blev inte sparat i arkivet. Så roligt var det att jag gav upp och stuntade i hela grejen. Nu är jag inte bitter längre och tillbaka för att dela med mig av min verklighet.

Hanna fyllde 20 igår (grattis igen!) och vi var uppe 8.30 och gav henne paket och frukost på sängen. Igår kväll bakade vi en pannkakstårta som slog det mesta:) Vi kände oss som åtta år när vi stod i köket och väntade på att pannkakorna skulle kallna, medan vi plockade fram alla tänkbara godsaker att ha mellan alla lager.
Det blev 12-13 pannkakor som vi varvade med jordgubbssylt, mosad banan, grädde, vaniljkräm och färska jordgubbar. Till slut glacerade vi hela tårtan i grädde, toppade med jordgubbar samt jordgubbsströssel och sist men inte minst ringlade vi över smält choklad... Mmm!

image179
Snygg och god

Jag var på badhuset igår och testade om det gick att simma trots min stukade fot, och det gick alldeles utmärkt! Jag simmade 40 längder (i strömt vatten!) och kände mig helnöjd. När jag kom ut sken solen som aldrig förr och det blommade helt underbart i träden som stod och växte bredvid trappan ner till cyklarna.

image180
Knallblå himmel och doftande vitt

Solen skiner även idag och nu ska jag sätta mig i mitt fönster och njuta lite.
Pok


Elle-shirt

Solen kom fram på balkongen runt tvåtiden..till klockan sex satt jag och njöt av värmen.
Jag hade lite olika sällskap, men mest var Moa där.. även Maria, Eve o Diana var och hälsade på:)

Sitter just nu och kollar på "The Bourne identity" med Matt Damon i huvudrollen, väldigt spännande.

Förutom solen idag har jag stapplat runt lite i lägenheten. Tog mig till ICA en sväng och kände att jag ville ha nåt läsbart. Såg att nya ELLE kommit in och på köpet fick man en väldigt fin t-shirt, så självklart betalade jag och åkte hem och plöjde hela numret! Back to the movie. Pok

image178
Elle-tishan, som är mjuk o snygg! Design: Jojo & Malou

Söndag

God förmiddag!
En klassisk söndag breder ut sig framför mig.. åtminstone till känslan är dagen likadan som alla andra söndagar; det är sista dagen på veckan och man känner sig smått hopplös. Idag däremot är det underbart väder och jag vill inget hellre än att promenera runt tills solen går ner. Men det kan jag inte.. min fot är grön idag och gör ont.. fast mindre ont än igår, vilket är ett bra tecken. Så just nu väntar jag bara på att solen ska hinna komma in på vår balkong, så ska jag sätta mig där och bara njuta. Moa kom precis hem, hon har varit och dansat en liten sväng.

Annars ska jag försöka ta mig till simhallen idag och simma några kilometer. Men först ska jag ringa sjukvårdsuppvisningen (igen) och tala om att foten fortfarande gör ont att gå på.
Innan folk blir irriterade på mig för mitt tjat om min onda fot vill jag poängtera att jag inte är gnällig eller tycker synd om mig själv, jag tycker snarare jag är jävligt klantig och att det är så typiskt mig att hamna i en sån här situation. Jag skrattar lite åt mig själv.

Have a good day in the sun! Pok

Redan söndag

Innan jag går och lägger mig måste jag lägga upp en underbart söt bild.
Något gulligt och fluffigt att titta på innan man somnar.. God natt!

image177


Glasklart

Sitter och tuggar godis med Moe och kollar på "Glasklart" med Ola Lindholm, himla roligt!

Något som däremot inte har varit så himla roligt idag är när vi var i Norrköping på Prisma-festivalen.
Jag, Maria och Diana gick och beundrade alla fina hus på väg till logen där vi lagt alla kläder under dansandet. Helt plötsligt vände jag mig åt vänster för att titta på en fin uggla som ingick i väggdekorationen på en utav de höga byggnaderna. Helt plötsligt kom det en upphöjning i trottoaren och jag snubblade till och trampade snett rejält på min vänstra fot. Nu är den knallblå, stor som en fotboll (nej kanske inte riktigt) och går knappt att stödja på.
Eventuellt har jag en spricka i foten, men förhoppningsvis är det bara en stukning.
Jädra oflyt! Jag får då inga skador i danssalen, men så fort jag ger mig ut på gatan skadar jag mig.

Ikväll blir det mysfilm på tv4 kl21.30! Kolla in den ni med:)
Pok

Attans

Party igår då, blev ändå lite bättre än förväntningarna så det var ok.
Hemma i jockes hus med en del andra folk. Diana, jag och Maria cyklade vingligt hem runt halv 3 och bara längtade efter mat.. jag sprang upp i lägenheten och hämtade allt jag hade lust att tugga på och så gick vi ner och stekte ägg och gjorde varma mackor. Mys!

Solen skiner idag, vilket gör mig glad idag igen:) Saknar min Joakim väldigt mycket nu bara, lite jobbigt, men han kommer hit nästa helg. Hade tänkt att gå på bodypump dag kl10, men jag känner att den tiden visst var lite för tidigt efter en utekväll. Hv vann igår efter förlängning, grattis till dem, synd för Lhc men så är de.

Nu ska jag äta frukost! Pok

Bra gjort

Min duktiga frisör Therese har gjort mig väldigt fin i håret:) Luggen har en betydligt bättre längd (alltså ser jag när jag har den nersläppt) och frisyren är mycket blondare och jag känner mig såå somrig:)
Var inne på H&M och skaffade mig lite nya sminkprylar, bla en ny härlig rouge, ö.fransböjare, plattspray och en söt neccesär från Hello Kitty!

Kvällen består av hockey, öl, smink och smultronvin. Heja LHC!
Take care, cause I will;) Pok

Lagerhaus överraskar (som vanligt)

Hittade lite söta prylar från Lagerhaus
som man inte visste att man behövde..

image173
Badgele i sött fodral 15:-/st

image174

Sparbössa som äter Dina pengar 149:-


image175
Kittens som även dem sparar Dina pengar 149:-/st

image176
Sötböna, Jellybeans 25:-


Thank god it's friday

God förmiddag allesammans!
Sitter och tittar ut genom mina enorma vardagsrumsfönster och älskar vädret...sol!
Ska ge mig ner på stan så fort jag är helt klar och fräscha till håret med sling och klipp.
Hade iofs hellre varit i danssalen och haft 2½ timme street som de andra har, men det får jag inte som ni vet, och jag blir bara deppig av att sitta och titta på.
Hade lite ont i nacken när jag vaknade imorse, tror det beror på att jag spännde den igår när jag simmade.

Tittade i dagens Corren Bostad och där var det bla ett reportage om en familj som hade valt ytterst unika tapeter i hela sitt hus, väldigt fina. Men de hade en tavla i ett utav rummen med tecknade djur på och dyl, ungefär som de tavlor som brukar hänga på BikBoks väggar. Någon som har en aning om vart man kan få tag på dessa "tecknade" tavlor?? Skulle verkligen vilja ha en med en söt bambi på; som är mitt lilla livstecken:)

Ska leta vidare.. men först ska jag föna håret! Have a great day! Pok


Jag blir kär bara av att se bilden! Fin kärlek

image172

Då var ett problem löst

Sitter och kollar på flyg-/tågbiljetter hem från Arlanda den 8 juni, men så blev det så himla käckt att Jocce bestämt sig för att åka till Sthlm för en liten shoppingrunda den helgen, så då slipper jag åka tåg hela vägen själv. Kanon.

Pratar med hjärtat i telefon nu, han eggar mig för att jag aldrig hört "Ni kvinnor, vi ger er lillfingret så tar ni hela handen".. tyckte den var lite rolig, stämmer in ganska bra på mig i många fall.
Now it's sleeping time, ska in till stan o slinga håret imorn!
Pok


Mitt nya liv (åtminstone i 2 veckor)

Jaha, då har jag startat min första dag som är frångående dansen. Med min benhinnesjukdom har jag fått stränga order utav läkaren att vila i minst 2 veckor framöver. Jag blev smärre chockad och besviken över domen men har idag löst det på ett ganska bra sätt. Sophia och jag satte oss ner och gjorde mig ett specialschema, där jag kommer och tittar på de dansklasser jag själv drar nytta utav genom att bara vara där. Sen köpte jag ett kort på simhallen och simmade i 30 min. Var inne på worldclass och skaffade mig ett schema över deras passträningar och ska försöka pricka in core, pilates och andra klasser som inte nödvändigtvis belastar benen.

Bokat slingtid imorgon 12.15, så nu ska jag bli sommarfräsch igen:)

Eftersom jag smörjer mina ben med zon-salva får jag inte vistas i solarium, eftersom det kan leda till brännskador, så jag sitter på balkongen istället och njuter utav den riktiga vårsolen, helt underbart!

Pratade med Jocce och nu är det nästan bestämt att jag får besök utav han, Patrik och Frida nästa helg.
Min sötpaj saknade mig när han satt hemma i solen (och konstaterade att dörrfogar inte hade torkat än "På två år!?") Saknar hans balkong på sommaren, där kan man vara dygnet runt när det är bra temperatur ute.
Vi sov faktiskt där en gång, men kröp ner i sängen inne efter några timmar då det ven kallare luft genom plankorna.
Har du sovit på nåt mysigt ställe utomhus nån gång?

Imorn blir det ferre här hemma:) Tanken var att Catta skulle ha fest, men så blev de inte så vi styr en här hos oss ist.. kul! Pok

Vet ni vad man gör..

..om man absolut inte har nåt vettigare för sig? Man räknar sina skor, iaf jag.
Jag kom upp i ungefär 40 par skor och konstaterade ganska rejält för mig själv att skor inte är det som jag kommer att lägga mer pengar på i år. Jag har så det räcker och blir över.
Nästa gång jag kommer hem ska jag lägga upp alla i hallen och ta kort på dem, så får ni se anledningen till att jag inte behöver tänka på att aldrig kunna klä mina fötter.
Pok

God morgon

Gröt, juice och macka till frukosten, som är lite sen idag. Har varit vaken ett bra tag men strosat runt lite och filosoferat. Ska till skolan som vanligt, men idag måste jag prata med Sophia om mina ben och vad hon tycker om mina åtgärder.

ATT GÖRA IDAG:
* Köpa motionssimkort på badhuset
* Gå till WorldClass och prata med dem (har 2 friveckor att utnyttja!)
* Hitta en fotvårdsspecialist och skaffa nya inlägg
* Beställa klipp- och slingtid
* Kolla in vårbyxor på Gina

Ha en bra dag alla! Kramar

Look what I found

image169

En väldigt käck utekväll hemma i Thn, som tyvärr slutade med glas i foten ajaj:(
Var tvungen att censurera mitt ansiktsuttryck haha, jag är inte alltid lika vacker.

Oh dear

Har suttit o blegat på LHC-HV matchen nu och jädrar vad spännande den höll sig i början, höll på att hoppa ur soffan vid flera tillfällen haha! Nu är det däremot ingen rysare längre sen hv gått om lejonen till 5-3. Skit också.
Men en period kvar, nu jädrar lkpg, nu kör ni 200!

(OBS.. hade inte 2 mål blivit bortdömda hade det stått 5-5, gaah)

Dans då, that's simply just me

image166

En söt bild från vår föreställning "Hoy! Jag försov mig!" Me in da front:)

image168
Den snygga affschen

image167
Och då undrar ni säkert vart man laddar upp inför en timmes hårt dansande...
På SIBYLLA SÅKLART! Haha
Mary, Me and Hanna

Denna onsdag

Idag var det löpning i skogen, däremot powerwalk för mig och Hanna. Till vårdcentralen kl14.30 där jag blev konstaterad att jag har "morgon cardion stressymptom" (åtminstone tror jag det hette så) mycket enkelt fattat dåliga benhinnor. Så nu är det voltaren och zonsalva som gäller för mig ett tag framöver och dessutom INGEN dans! Tyvärr kroppen, du får härda för jag kan inte hålla upp 2-3 veckor. Jag ska ta det lugnt, lovar.

image163
Tabletterna som gör mig hel

Resten utav dagen har jag ägnat åt att handla mat och grubbla lite över lägenheten, alltså plocka undan och städa rent. Om 45 min är det hockey igen.. LHC-HV71!!! NU jädrar LHC, två vinstmatcher och ni har guldet.

På tal om hockey..ska ringa min älskade pojk och kolla vad han har för sig och bara påminna honom om att jag älskar honom:)

image165
Puss hjärtat


So long fellusimage164


Desperate and bedtime

image162


Desperate Housewives är tillbaka och förgyller våra tisdagkvällar,
det kunde inte bli bättre timing än just idag!
Thank you TV!

I loove

Fick förresten ett varmt välkomnande här i Linköping utav denna vackra som körde förbi mig och kurrade lite gott (mm):

image160

Back again

Då var jag tillbaks igen.. både här och i Linköping. Tiden har tagits ifrån mig då vi haft föreställningsvecka med i snitt 12 timmars arbete varje dag. Lite kompledigt mån-tis så jag passade på att åka med mamma och pappa hem i lördags för att koppla av och rensa hjärnan.
Har träffat Elin vilket har fått mig på bra humör. I lördags visste varken hon eller jag vad vi skulle ta oss till så jag körde hem till henne och det slutade med "Boog & Elliot" på Videomix samt 1 kg lösgodis:):), som för övrigt var väldigt välförtjänt! Däremot slutade det med att vi varken åt upp godiset eller såg klart på filmen för båda stensomnade i soffan.
Annars har jag hängt med min käraste, kollat Anna Pihl och hälsat på Jennifer (som har piercat sig väldigt vackert i både öra och på bröstkorgen. Det låter inte särskilt vackert men det var urfint! Hon har satt in två stycken pärlor (på når himla vänster som hon förklarade för mig) på bröstkorgen, alltså varken stav eller ring. Ser ut som att hon har limmat på två rosa stenar på huden. Väldigt fint.

Mamma, Elin och jag var på Torp i söndags och släppte lös plånböckerna. Bokstavligt talat.

image157
Ny fräsch klocka (den förra tappade diamantramen..) från Jet Set, Ur & Penn
Pärlemorsvita ballerina med guldspänne från Din sko
Vita seglarskor i tyg från Tiamo, Scorett

image158

Linne, Tropical Paradise, Gina Tricot

image159
(Ursäkta den extremt dåliga bilden..)
Grönvitrandigt kustlinne med tunna band, Logg,  H&M
Blommönstrat linne med knappar, Gina Tricot
Rödvitrandig t-shirt med snörning, Bikbok
Leopardmönstrade glases, H&M
Lila glases, Marco Macali, MQ


Hittade även mina söta korallfärgade Kawasaki som gjorde mig väldigt glad.
Och sen gjorde jag ett fynd på Cubus (av alla ställen). Riktigt mörka blåjeans för 199 spänn! Yey till mig:)
Hur har ni haft det?

Lördag kväll

Fartfylld dag med stad och dans! Lite önskvärd sol på himlen och mycket folk överallt, trevligt.
Sitter i soffan med mina homies och mölar godsaker, som nu inte känns så åtråvärda längre..hm undra varför.
Men vi har promenerat mycket idag så lite gott satt väl inte fel . Hepp, nu ska jag ner till brudsen o kolla när vi ska stiga upp för att åka till badhuset för att doppa kropparna i 26-gradigt poolvatten:) Ska bli kul att inviga sin nya bikini i vattnet dessutom, jag har mest sprungit runt i den leopardmönstrade skapelsen här i lägenheten och skrämt skiten ur grannarna.. haha! (Så nu vet ni som sett mig att det är jag)

"så ska det låta" precis klart, skaa hoppa i säng nu..
Kramar

Frukost

Godmorgon! Sitter och äter frukost i vårt upplysta vardagsrum, med johannan och elinpelin:)
riktigt mysigt faktiskt.
image156
Elin däremot är lite morgonpigg just på detta paparazzifoto, haha.
Idag blir det en dag på stan sen lite träning och solning:)
Pok.

Sommaren är på väg!!

Underbara soliga varma vårdag:) Rep från nio till två, sen hade jag tvättid och mellan varven satt jag på balkongen och njööt i fulla drag utav solen. Slocknade ett tag på vardagsrumsgolvet (i solen såklart) men vaknade när det blev genomdrag i lägenheten. Promenerade till ica med maria, hanna och kajza nyss..hanna fjollade sig och höll på att dratta omkull i gruset precis när vi mötte en kille, haha, han skrattade och måste ha tyckt att hanna var knäpp. vi andra också för övrigt. Nu regnar det dock lite.. det luktar grön sommar ute:)

Om några timmar blir det film nere hos Hanna o co ("27 dresses") sen kommer mina kära vänner Elin och Johanna på besök! Imorn blir det troligen lite rep, sen ska vi till badhuset (hela gröten av tjejer) o dyka ner i vattnet.

Idag (eller är det imorn?) åker Sofia och Andreas till London. "Åå vad roligt!" utropade Sanna när hon fick reda på nyheten och trodde att de skulle flytta dit. "Hur länge är ni där?"
"Fyra dar..." svarade Sofia och var lite förbryllad. "Jaha"

Now I'm very pleasant with my candy!
Bye so long

Fotoplanering

Good day!
Idag har det varit genrep för hela slanten inför föreställningen. Det gick braaa:)

Diana och jag cyklade till Universitetet senare under eftermiddagen för att träffa fotografen Anders.
Vi tog en liten lunch och diskuterade våran fotoidé i Ekotemplet i Stockholm.
image155
Känns verkligen jättekul att vi har kommit nån vart med detta:) sessionen äger rum i maj (då vädret tillåter)
så det blir en trevlig tripp till Sthlm!

Sitter bredvid Hanna och tittar på när hon skriver ner olika matvaror på i Word, som vi ska trycka på t-shirtar till "mataffären" (en utav danserna i föreställningen). Kul!

Kram till alla

Äntligen

Jag har försökt och försökt att komma in på bloggen länge nu, men har inte fattat vad som har hänt med bloggportalen nu när de bygger om hmm..

Vilken dag såhär 1a april! Dagen började med att Kanal Lokal kom för att intervjua och ta bilder. Självklart var det Moa och jag som fick stå framför kameran:S Innan intervjun var det brandövning i lokalerna med rök och grejer, mitt uppe i våran reptid! Inte nog med detta.. när vi väl kommit in och konstaterat att det inte var någon brand "tappade" Hanna Kajza i golvet vid ett lyft så alla fick panik och trodde att Kajza hade hoppat axeln ur led. Maria kutade hysteriskt till vår lärare Sophia för att få hjälp. Medan Kajza stod och försökte knö tillbaks axeln svimmade Mathilda och ryckte till på marken. Vi trodde typ att hon dog. Usch, otäckt.

RSS 2.0