Hu..

Jag drömde att mitt högra knä var helt skevt och hoppade innåt hela tiden, så jag var tvungen att gå runt med nåt slags knallblått stödbandage hela tiden. Tillslut lyckades jag lossa på det och då fick jag hålla knäet på plats tills vi kom till sjukhuset, där de tog ut en nål ur benet och gav mig massor med sprutor. Knepig dröm. Det konstigaste var att jag vaknade 3.30 inatt och hade verkligen lika ont i knät som jag drömde att jag hade.. kanske jag slått i det nånstans i sömnen?

Nu ska jag köpa pelargoner..

Taking a nap in the sunshine

Det är sol ute, jag blir så glad! Sitter på balkongen och dricker mitt "vitala vatten" som är riktigt fräscht! Blanda 2 liter vatten med 1 tsk riven ingefära, ½ gurka i tunna skivor, 1 citron i skivor och 12 st myntablad. Härligt uppfriskande! Fast just nu har jag bara lust att hälla glaset över mig istället, jeez så varmt det blev då.

Helgen har varit kanon! Pappa fyllde år i lördags så jag spenderade en stor del av fredagen till att baka åt honom, jättefina konstverk! Bilder kommer om några dagar.. Efter gott grillat hemma med familjen hämtade Jocce och jag Elin och gick till lipz i försommarvärmen, härligt gung där hela natten!

Idag blir det Folkets hus med musikalgänget, för att testa myggor o mickar. Kul!
Mångra kramar

Come home!

Ugh.. varför är jag så otroligt trött? Brukar komma hem från jobbet vid den här tiden men idag har jag legat i sängen sedan nio. Ledig dag igår och jag fick besök av Johanna och Elin i det soliga (men kalla!) vädret. Elin förresten (som äter mig ur huset, vilket inte gör nånting) och jag pratade på att dra till Barcelona i slutet på sommaren och leva några långa härliga sensommarveckor. Vem vet? Eller Rom? Våran deal är hursomhelst (och har varit sedan årskurs 7) att vi någongång ska bila ner till Italien. Men eftersom Elin inte fått tummen ur och skaffat körkort än (kom igen!) så blir det lite tufft för mig att köra hela vägen själv. Det är nog bra med två som kör, annars är risken rätt stor att dels: jag kör av vägen eller kör över ett djur (vilket är min största bilskräck) och dels: vi kommer Aldrig fram.

Vi har iaf någon form av resmani, ett enormt behov av att åka någonstans, sedan Johanna varit iväg x antal månader och sen tror jag dessutom "Vicky Cristina Barcelona" har en del med saken att göra (som för övrigt var en söt men konstig film.. vilket påminner mig om att jag glömt lämna in den.. shit! Mer att göra imorgon..)

Men nu vill jag inte resa någonstans alls. Jag vill bara somna i min übermjuka enorma säng, vilken ena änden är hyfsat tom i. En resa jag däremot vill ska ske är den från Umeå till Landvetter.. Joakim kom hem! Det är så långt till imorgon..


Jag som Snövit såklart (spelade snövit  på teatern Folkets Hus när jag var liten, alla älskade mig tydligen haha) och alla söta djur som ingen kör över!

Välkommen hem

Elin och jag stod på tågstationen igår och kramade om Johanna när hon kom med sin enorma packning. Som tur var hade hennes morfar glömt av att han skulle hämta henne i Öxnered, så hon åkte vidare till Vänersborg. Hade han inte glömt det hade vi totalt missat henne haha, då hade vi stått där med tomma ansikten!

Jag hann tyvärr inte vara med så jättelänge hemma hos Jo eftersom det var dansrep (musikalen) senare. Men imorgon tänkte jag vika min dag för min hemkomna vän! Snart är det jobb på schemat, sitter och lyssnar på "Lili o Sussies" Show me heaven och tydligen är SVT oroliga för att Malena kommer vinna i Eurovision Song Contest.. Det är ju faktiskt så att det ska hållas kungligt bröllop och EM i landet nästa år. Om det dessutom skulle bli så att "La Voix" kammar hem segern behövs ju en hel del pengar till den stora sångtävlingen här nästa år..

Dags att kolla till min kanin, han kör löpet i vardagsrummet och jag börjar bli orolig för hans mentala hälsa, haha. Big hugs!

I'm just fine!

Helgen var välbehövd till att vila upp sig på, nu mår jag braa igen:)
Idag hade jag verkligen hoppats på sol men eftersom inte den tittar fram kilar jag nog ner till solariet ikväll. Men nu är det bara EN sak jag ser fram emot: Johanna kommer hem!! Honhar varit borta ett halvår, så kl16 är det jag och Elin som står på stationen med blommor och välkomnar henne hem. Det är inte klokt vad jag har saknat henne och nu är hon snart hemma!


You turn my world such a better place. Love you Elin

Senare blir det dans för fulla muggar, eftersom jag inte var med i fredags har jag lite att ta igen, men det blir nog inga problem. Nu måste jag ringa Emma o kolla om hon bilar eller bussar till träningen. Puss o hej!

Happy day, bad day


Dagen börjde kanon, med strålande sol och en kanin som rusade fram till mig när jag kom ut i vardagsrummet. Större delen av dagen har jag suttit på balkongen och solat o planerat hur det ska se ut. Ska ha två söta sittbänkar med fina kuddar, en överfull blomsterlåda med lime och lavendel, blomsterpyramid i ena balkonghörnan, ett portabelt bord som fästs i räcket, ett urfint randigt solskydd från ikea och en ruffsig matta att sätta fötterna på:) Det kommer bli många långa kvällar på balkongen med böcker, musik och vänner. Nu hoppas jag på ännu mer sol!

På e.m knallade jag till jobbet, pigg och glad som en lärka, jobbade tre timmar, fick upp maten och lunkade ledset hem. Förstår inte vad det kom ifrån. Bara sådär. Det har nog med dieten att göra. Anu var jättegullig och fixade in Linda så jag kunde ta mig hem o vila ut. Och det är verkligen det enda jag gjort. Vilat. Kroppen har lugnat ner sig tack vare en snäll kanin och levande ljus. Nu ska jag sova för imorn blir det jobb 10-16! Många kramar ♥


Sleep tight

Hemma från jobbet, otroligt trött med var bara tvungen att sätta mig vid datorn och kolla om det hänt nåt, dumma jag.. och självklart hade jag fått mejl från den ena och den andre som jag måste svara på och dessutom inbjudan till två undersökningar från norstat.. så här sitter jag och svarar på enkäter och annat och kan inte alls gå och lägga mig fören om ungefär 22 minuter (undersökningens beräknade tid). Hoppas jag somnar så fort jag landar på madrassen..

Sov gott! Kram och godnatt

Spring on the way, next comes the summer

Hello folks! Förra veckan var det en väldigt härlig vecka. Joakim var hemma från Umeå och ledig hela veckan med mig:) Fredagen bjöd farmor och farfar på påsklunch på Hunneberg i solskenet, otroligt härligt! Efteråt åkte mamma, pappa, mattias och jag till mormor och morfar i stugan och hälsade på:) Kvällen blev lugn för min del, satt hemma med Emma medan Jocce fick köra sin pappa till Näl för njurstensanfall, inte alls kul.. Fick inte många timmars sömn för på lördagen var vi uppe 5.30 för att ge oss iväg till Jönköping och bilmässan i Elmia; jag jocce frida patrik o micke. Det blev en heldag i solen (frida o ja satt mest ute på gräset o tjatade, medan killarna vandrade runt i alla bilhallar) och på kvällen blev vi bjudna till Kode till Frida och Patriks nyinköpta hus. Å gud så fint det var! Ganska litet, men de kommer göra det så himla snyggt!

Igår var det bara chill..Jocce åkte tyvärr upp till Umeå igen och under tiden dansade jag med Emma och musikalgänget. Däremot har min energi tagit helt slut. Har precis börjat en 4veckors diet och det är bara andra dagen idag, men jag mår jätteilla. Kroppen är verkligen inte van vid det här, but I hang in there!

Nu ska jag beställa lite sol, sen blir det jobb kl16. Gaah, så himla trött nu! Banana next.
Hugs


Saturday night (wo oh)

Crazy lördag på jobbet alltså. Jehovas vittnen hade visst årsmöte på älvhögsborg me typ 1500 medlemmar, så under en timme kryllade det av kostym- och klänningsklädda folk inne i affären (seriöst minst hälften av alla medlemmar!). Jösses, jag trodde aldrig kön skulle ta slut! Johan och jag bara skrattade för de blev kalabalik för alla pratade i munnen på varandra, de va varmt o galet o dessutom en man kort, så mycket att göra! Haha.
Trodde verkligen inte ja skulle ha krafter kvar till kvällen. Elin o jag skjutsade mami o papi till 50års kalas, sen in i solariet och tillslut musik, robinson (utan volym) och pardeeey! Kanonkul kväll på lippan bara vi två (och alla andra man kände där).

Imorse när Elin gick upp ur sängen o ut i hallen:
"De ser ut som om de har vart typ gruppsex här för de ligger kläder o skor ÖVERALLT.."
Haha, så nu drygt tolv timmar senare har jag städat iordning för jocces hemkomst imorgon:)
Good night!


RSS 2.0