Baby it's getting late

JAMEN DET KANSKE blev lite senare än planerat, men vi har haft en väldigt trevlig kväll :)

One weeks notice



MÅNDAG: Vaknade efter en god natts sömn på höger sida (värker fortfarande i bröstet, men värken har mer gått över till axeln) och upptäckte att min man var hemma, vilket gjorde att det plötsligt kändes som lördag, esom han varit borta på veckorna ett tag nu och jobbat. Frukost på espresso med P, sedan lånade vi ut oss till butiken i Oden och byggde om hela Casual dam, klappade varandra på axeln efter en dags arbete och var väldigt nöjda.

TISDAG: Kurs i Uddevalla, jag & Amanda + halva Esprit-teamet i väst. Föreläsare: My Gross & Annika Wallin. Mycket skrattkramp, torskrygg med färskpotatis och solpaus senare hade jag sånglektion på storgatan för Divina Sarkany. Alltid lika givande:)

ONSDAG: Tanke att fortsätta bygga om inne i oden sprak, då P's son ramlat ner från högt berg och brutit handleden. Ledig dag istället som hunden och jag tillbringade i skoftebyn med Emsan. Promenad, skogsspring, sol på balkong och mycket god hemgjord pizza. Drama på kvällen: scen 3, rullade mig på golvet, smällde champagneflaska i brickvagn och svimmade.. på låtsas alltså.

TORSDAG: Ombyggnad i Oden fortsatte. Dagen till ära tog vi oss ann Edc tjej & accessories. Gick hem 17.30 och var mycket nöjda med resultatet. Hemmakväll med powerwalk, mathandling & hundklappning.

IDAG: Jobb på Överby, vilket kändes som åratal sedan sist (förra fredagen), middag på Phasa Thai med massa tjejor, Buddy's för bowling och sen ? Vem vet..kvällen är lång. Och i helgen är jag ledig :)

We breath each others air

MEN VA FAAN är det här? Jag vet att det sista man bör göra just nu är att klaga på att vi har snö i Sverige, men där fick ni en pytteklagan. Världen går under och här sitter jag och gnället. Det som händer runt omkring får en att inse hur bra man har det. Det värsta är bara att något sådant ska behöva hända för att man ska inse det..




Chocolate (and diamonds) are a girls best friend

LÖRDAG TILL ÄRA skulle jag till Julia på Schlagerkväll; vilket jag sett fram emot många veckor. Men pga skadan på gymmet i fredags har jag haft fruktansvärt ont hela natten och dagen. Jag har inte kunnat lyfta armarna över midjehöjd och har haft min älskade man som assistent hela dagen ♥
Vi har bara tagit det lugnt, ätit gott och haft det mysigt. J har varit ute själv med Chivaz, då jag knappt kunnat vrida på vare sig huvud eller kropp. Och detta gör mig nåt så in i bänken rastlös! Till sist stod jag inte ut och tog min tid på mig att röra ihop varsin chokladsufflé till kaffet. Det gjorde mig lite mindre rastlös :)


Imorgon kommer Emma och Johan hit och vi ska kolla på resor!
Längtar så till sommaren! Stor kram till alla ni fina människor

 


God don't want me to build muscles

JA MEN DET ÄR väl såklart att jag, som alltid är noga med ordentlig uppvärmning, rätta rörelser och stabilitet i kroppen under träning, går och knäcker bröstmuskeln!? Jag drar lite förhastade slutsatser, men det började med att jag kom till jobbet från träningen imorse och hade lite ont när jag andades eller lyfte kartonger. Tillslut stegrade det sig och det allra sista, innan jag fick ringa in Pernilla för att stänga, kunde jag knappt säga tre tysta ord i följd fören det gjorde ont. Nu har smärtan gått över i något helt annat, nu gör det inte bara längre ont när jag andas utan mer hela tiden. Det känns som att det skulle kunna kännas såhär om något var av.. men jag har peppar peppar aldrig brutit något eller gjort en rejäl sträckning, så jag vet liksom inte.. Hur känns det?

Saken hör till den att jag gjorde benböj med rodd, vilket jag ofta gör, med skivstång och inte speciellt tunga vikter.. min kropp är van vid denna typen av övning så det är därför jag inte alls förstår vad jag kan ha gjort?

Förutom det så har dagen varit bra! Men just nu känner jag bara för och gå o klänga på min stackars man istället, han får tycka lite synd om mig idag :) Kram på er ♥


The flowers in my kitchenwindow

BÖRJAR MAN INTE jobba fören kl12 på en fredag, då gymmet öppnar 07.00.. ja då får man helt enkelt ta sin chans. Nu har jag precis fått i mig lite frukost så jag ska få energi till en genomkörare. Benen (i form av utfall, benböj etc) och lite ryggmuskulatur ska få jobba idag! Sen blir det en arbetsdag i det fina vädret och sedan tre dagars ledighet.

Vad jag längtar efter just nu: våriga pelargoner i köksfönstret :)


Right now I want 5iftees

JUST NU HAR JAG fastnat helt i 50-talet. Dels pga allt vintage-mode som sprider sig som vinden, och dels för att café Gillet kommer att öppna ett litet myscafé ute på Etage med retro- & vintagekänsla á la good old days så att säga. Gillar dessa bilder skarpt och just nu vill jag inget annat än att fylla hela mitt kök med ärvda kokböcker, bakmaskiner, skyltar, färgglada porträtt på bakglada hemmafruar och fina halvrostiga burkar. Fint tycker jag!






Oh dear sun, where are you?

EN LEDIG DAG utan sol känns inte riktigt okej. Det som har varit strålande väder hela helgen när jag jobbat! Jag satte mig faktiskt på lastbryggan på lunchen igår och fick lite fräknar på näsan, så himla gott :) Inatt har jag sovit hos m&p, brukar bli en natt i veckan nu när min herre är i Sthlm och jobbar. Sitter och bläddrar mig runt på diverse online-shoppar vilket egentligen inte är så bra.. jag har redan handlat kläder så det räcker denna månaden! Men vårkläder får man ju bara inte nog av! Ska snart hem och damma av lite gamla vårjackor och kanske t.o.m drar på mig skinnjackan till dansen ikväll? :)


En väldigt fin sommarklänning, om ni frågar mig. Från H&M ♥

Pure simplicity and perfection

JAG HAR EGENTLIGEN aldrig förstått vitsen med att köpa en dyr designerväska. Okej, vitsen förstår jag väl, men jag har bara tyckt att det är onödigt mycket pengar att betala när det finns fina väskor hos de flesta butikerna idag. Jag har inte förstått grejen, fram tills nu. Jag ska spara, spara som bara attan och skaffa mig en enkel, klassisk och praktisk väska som håller i all evighet. Jag ska vårda den ömt, ta hand om den och använda den vid alla tillfällen med största aktsamhet.

Mulberry Bayswater
Chocolate Natual Leather


Mulberry Somerset Shopper
Black pebbled leather


The show must go on

NU MINA VÄNNER har det varit en sån där hektisk vecka igen, då jag inte hunnit planera ordentligt i förväg och de få planerna jag gjort har gått i stöpet pga låg energinivå. Har jobbat två helger i rad nu och varit ledig en dag där emellan så själv tycker jag att jag har all anledning att vara lite trött. Hur som haver sitter jag vid barbordet, som numera sitter fast i köksväggen istället för vardagsrummet, och tittar på min stolliga hund som jagar sin egna svans. I måndags hade vi ju kollationering med musikalen med rollfördelning och genomgång av manus etc.. vilket betyder att vi nu är igång på riktigt! Så mån, tis och ons kör vi för fullt sen stannar vi inte fören ett litet break mitt i sommaren. Nu: ut med hunden och sen iväg till jobbet! Hugs


Folk som hälsar på oss bör inte snusa.. det tycker i alla fall Chivaz :)

Som sidor ur en bok skildes vi åt, me & Rome

KAN BARA sammanfatta denna dagen med ett ord: KAOS. Både Amanda och jag ville klona oss idag eller stänga butiken några timmar för att få ordning på allt. Det har kommit så sjukt mkt varor på bara några dagar och vi hinner inte alls med.. Duktiga Anna har kämpat på som bara den, tack gode för att vi haft henne tis & ons. Imorn ska ja plåta lite 'behind the scenes' medan Anna och Martin modellar i Esprit-outfits, annars ska Emsan o jag ha en hälsodag med dans, promenader och sallad! Kram till er alla (en extra kram till herrn som ofrivilligt hamnade på min bild ♥)


In my previous life I had a car that was blue



HAR HAMNAT i nån slags vintage-period. Köper böcker om 60- & 70talet, redigerar alla bilder jag möjligen hittar och letar fina foton från äldre dagar på google och i gamla album här hemma. Ska ta en dag hos m&p och rota och kopiera gamla bilder. Det är så fint att ha hemma, speciellt nu när allt ska vara så himla slitet, shabby chic och antikt. Why not? Idag kom jag alldeles för tidigt till jobbet och kunde knappt slita mig från det. Ungefär ett-tusen varor har kommit idag, så stackars stylist-Anna stod på lagret hela dagen och packade upp. Men hon trivdes..det sa hon i alla fall :) Esom 80 % av allt som kom hör till mina edc-killar började jag bygga om och när jag väl börjat kan jag inte slita mig! Det är så otroligt kul att bygga fram något nytt; ett helt nytt intryck och en chans för kläderna att synas på olika sätt. Imorgon blir det PROJECT JEANSVÄGG för vi har ju faktiskt DENIM DAYS nu på Esprit. Take care fellus



RSS 2.0