my love

Det finns bara en som du älskling...

fint väder

goddag! hemma hos m&p med brorsan efter bowling och våfflor. har precis bokat in mig på emmas bodypump ikväll sen bär det av till uddevalla för rep. orkar inte vara aktiv just nu och skriva en massa.. kram till er

i wanna get to know ya

förresten. ni som läser min blogg får hemskt gärna tillkännage er; skriv lite om vem du är o vad du gör så jag får ett litet hum om vilka ni är som kikar in så flitigt:) maila [email protected] eller kommentera inlägget. kram till er!


wednesdays event

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma o hämta upp mig efter sin kurs. vi ska ut till överby och leta vinterjacka.. på höstlovet.. en eftermiddag.. ja ni fattar ju själva att vi inte blir ensamma shoppare i alla fall. fick lite tips och inspiration i vecko revyns jack-reportage om vad som finns i butikerna just nu, men jag vet inte alls vad jag vill ha. något varmt och långt är de enda måsten jag har.
go gynning dessutom som är skitsnygg på covern! pussokram

oh dear god

å herregud. jag sitter hemma och storgråter, kan inte hjälpa det och tro mig; ni kommer också fälla några tårar när ni ser det här. världens bästa kvinnliga artist och miraklet för USA; Barack Obama.

höstväder & julte

hemkommen från åhléns klubbkväll där det bjöds på varmt att dricka och gott att smaka från espresso house. jag fick mersmak av varm dricka så jag gick hem och gjorde mig en kopp te med smak av julknäck, mm. nu kikar jag på top gear men ska faktiskt mysa ner mig och titta på 'råttatouille' istället. hoppas er dag varit lika härlig som min med underbar höstkyla, klarblå kall himmel och strålande sol. kramar ♥

 

en liten påpekan

simon & tomas i all ära alltså, de är fantastiska. men vad är felet med tv3play?? det tog mig 1 timme och 22 minuter att komma igenom ett avsnitt på 44 minuter.. då är det ju nåt som inte stämmer, hallå. åh att jag inte exploderade ett tag när det stannade hur länge som helst..jag trodde faktiskt inte att jag kunde hålla nerverna i schack så som jag gjorde, bra där, haha.

simon & thomas

nu jädrarimig har jag städat! jag har dammsugit, dammat, skurat golvet, städat kaninburen, skakat täcken, kuddar och filtar, vädrat och bytt sängkläder. den som hittar en dammråtta nu får en stor bukett blommor! nu ska jag ta en paus i allt fixande och kolla lite på 'design: simon & thomas' för lite inspiration. vill hitta på nåt med sovrummet men vet inte riktigt vad..funderar på draperier runt sängen och nåt maffigt på väggen bakom för just nu är det bara bruna väggar.. fina bruna väggar iofs, men jag vill ha lite intryck. efter det ska det målas! kram kram

she's a lady

nu har jag precis blivit hemkörd av emma (jocces lillasyster, fast hon känns som min haha). eftermiddagen spenderade jag hemma på onsjö med att måla mina pinaler en andra gång, så nu är de antikvita och jättefina och ska stå i förrådet 24 timmar till sen får jag ta hem dem till lägenheten:) det är alltid lika härligt och mysigt att komma hem till hemma. man möts alltid av leenden, tända ljus, härliga dofter och underbar mat. love till familjen ♥ nu ska jag försöka plocka loss lite metalletiketter från två 'captain morgan'flaskor som ska bli ljuslyktor i extrarummet. jag är på riktigt skapar-humör idag! kanske gör klart min tavla också?.. imorgon ska jag gå till systemet och köpa årets blossa-glögg; clementin:) stora kramar till er i alla fall!

  

  

  


hej sverige!

hej på er denna underbara måndag! idag är jag på topp ska ni veta! jag studsade ur sängen halv nio, tog en promenad, åt frukost och läste tidningen i lugn och ro, åkte till gymmet för ett konditionspass och lite armmuskler och nu har jag precis ätit en jättegod lunch bestående av tonfisk i tomatsås, pasta, avokado och päron! nu bär det av till maxi eller willys för storhandling, sen ska jag hem till mamma o pappa igen och måla mina möbler med lager nr 2. wehoo. kraam o puss till er! ha en underbar dag:)

MUSIKAL

nu är det dags för mig att prata musikal. jag vet att det är några som väntat på detta så nu bestämde jag mig för att ta tag i kragen. jag är ju alltså med som dansare i musikalen dirty dancing. det är en uppsättning utav medborgarskolan som startat något som heter showskolan. varje år hålls det audition för en ny typ av musikal, man lär sig allt som har med musikaler att göra (rekvisita, musik, dans, sång, kostym, smink m.m) och bygger tillsammans upp en uppsättning. i år är det då första året för denna showskola som är under regi utav fantastiska Agneta Granqvist. eftersom jag och emma (gymnasiet) har varit med och satt upp ett x antal föreställningar hade vi koll på läget, men musikal visade sig vara något helt annat och jag har fått enormt mycket lärdom utav det här! vi satte igång i februari och sedan dess har det bara rullat på. vi har snickrat, sytt, målat, dansat, sjungt, repat men framför allt haft fruktansvärt roligt! vi är en ensembel på 30 personer (+scenarbetare) som har blivit en enda stor familj. fram till premiären den 9 oktober hade vi ett litet hopplock i form av en smygtitt på 30 minuter, som vi visade upp lite här och var för att locka folk till föreställningarna. vi var på fallens dagar här i trollhättan, fridamäss i vänersborg, marknadsdagar, etage på överby köpcentrum och på torp samt medborgarskolan i uddevalla. vi har nu haft två föreställningar på hebeteatern i thn, två på folkets hus i vbg och kommande är en på östraboteatern i uddevalla och kulturbruket i mellerud. snart är det alltså slut och den mottagningen vi fått är helt fantastisk! vi har fått stående ovationer och jubel varenda föreställning. det är inte klokt. vi har fått lovord från tidningar och hemsidor, blommor och dagens ros och alla säger att det här behövde vi verkligen, ni är ett lyft för alla människor just nu! jag blir rörd till tårar bara jag skriver om och tänker på det.

att stå där på scenen, med en föreställning på 120 minuter, sminkad och klädd upp över öronen, med svetten och tårarna som rinner, ben som skakar och ansiktet som ler och få se en helt fascinerad publik, höra alla applåder och jubel, ta emot blomma efter blomma och bara ta in den härliga 'time of my life'. det gör det värt varenda minut vi slitit med detta. man glömmer alla sena kvällar, uppbokade helger, griniga stunder, felaktiga danssteg och ibland sneda sångröster. man bara lyfts upp över skyarna och känner att 'wow, det här har jag varit med och skapat'. det går inte att beskriva mer ingående än så. det är något man måste vara med om för att förstå. det adrenalinet och den kicken som infinner sig.. ja det är helt obeskrivligt.

så nu, när det är mindre än två veckor kvar utav vår resa, infinner sig saknaden och det kommer att bli ett hål i mitt hjärta när vi skiljs åt, inte för alltid, men från den här upplevelsen. från dirty dancing. ingen har någonsin satt upp den klassiska filmen som musikal förut i sverige. vi är de första och jag ger mig den på att vi också blir de bästa. bättre än dirty dancing 2009 blir det nog inte. jag vill avsluta med att tacka alla underbara människor som vi fått sånt enormt stöd från under tidens gång; alla som tittat på oss och trott på oss. och framför allt agneta. du är den du är och det kan ingen ta ifrån dig. STOR kram!











 

 




högskoleprov

nu har jag tänkt för en månad framåt, jag är helt slut i hjärnan!!!!

min hektiska helg

tvättmaskinen har nog aldrig haft så mycket att göra som nu. svettiga musikalkläder är den dessutom extra trött på, det är nog därför det tar sån himla tid att tvätta allt. jag sitter hemma i lägenheten och planerar helgen på bästa sätt. ikväll är det sista föreställningen i vänersborg, så efter den ska allt riggas ner och packas in i lastbilen, sen bär det av hem till andreas för mat o lite party. jag däremot känner mig hemskt ledsen för jag måste åka hem tidigare eftersom det är högskoleprovet imorgon. dessutom missar jag ju oktobermarknaden (mamma har lovat att köpa strumpor till mig) och kusinens kalas..men vad gör man inte för att komma dit man vill? så nu gäller ultimat packning. jag ska hinna laga mat (x2), packa alla kläder (igen!), bestämma vad jag ska ha på mig, hänga upp tvätt och köpa rosa bandet till joakim innan klockan två! så nu ska jag rappa på. hej på er o ha en riktigt go helg! kramar

och vinnarna är...

alexandra o marcus! grattis till titeln som karaoke-mästare 2009, superkul:)
jag vet att jag inte borde vara uppe vid den här tiden på dygnet men när två underbara själar är finalister i 'årets karaokemästare' på lipz måste man bara ställa upp. och det blev ju så lyckat, de vann! 3000 spänn och skumpa, vad annars hade torsdagkvällen bjudit på? (en bra föreställning i vänersborg) kram och godnatt hörni!

fullbokad men ändå inget alls.?

oops. jag har nog helt plötsligt gått och blivit lat, för jag orkar inte ens ta fram min egna dator när jag ser att jocces står på bordet. illa. och det resulterar i att det inte blir några bilder i inlägget för jag har inte riktigt fattat än hur jag tar emot bilder från bluetooth på macbooken..oteknisk som man är. igår körde vi ljus och rekvisitarep på teatern i vänersborg och idag blir det föreställning! många nya omställningar eftersom allt utrymme är mycket mindre än hebeteatern i trollhättan. vi har blivit lite bortskämda allihop och rynkar på näsan när vi blir tillsagda att aldrig stå i kulisserna om man inte ska in påscen. i trollhättan var byxorna på sidorna så breda att man kunde stå o titta på scenen utan att synas ett dugg, vilket nu inte är fallet i vänersborg. två föreställningar nu sen ska jag ta tag i mitt liv igen, jag har blivit helt slapp. orkar knappt gå upp på morgonen. illa. jag som älskar hösten och promenader. varför går jag inte ut och skuttar runt som jag borde göra? jocces mammi och min älskade vän malin (malibalibus.blogg.se) fyller år idag men jag kan ju tyvärr inte gå på kalas. och när min kroppsradar ställt in sig på en väldigt mysigt oktobermarknadsdag på lördag insåg jag att jag kommer sitta instängd på högskolan hela dagen för högskoleprovet. illa att jag inte insett det fören nu, det är väl typiskt mig. jag antar att ni anar min skeptiska ton men jag är lite nere idag, det får ni ta. hoppas ni andra har en kanondag i alla fall! kram kram

fyra grader ute

nu har jag plockat fram den mellanvarma jackan
(som liksom funkar när det varken är kallt eller varmt)
och ska sätta mig på bussen till vbg. rep för fulla drag
inför två föreställningar tors-fre. here we go, hugs!

grey day

hallå allesammans!
idag vart det en grådassig dag som började med att jag vaknade alldeles för tidigt, vilket resulterade i att jag gick och la mig om på nytt. någon timme senare fastnade jag framför gamla 'simon & thomas'-avsnitt på tv3-play, men har iaf lyckats ta mig ut på en promenad och en solstund. måste ju vara fräsch inför föreställningarna i vänersborg denna veckan:) mina nyinköpta cyclamen blommar så tjusigt i köket och nu luktar det pastasås med tomat och rostad vitlök i hela lägenheten.. time to eat, sen ska jag stryka alla musikalkläder för genrep ikväll. puss o kram

förslappad nej tack.

Nä nu måste jag palla mig iväg till gymmet, sitter här som värsta potatisen och glor i tomma intet. så bye bye ni andra slashasar som degar lika mycket som jag just nu.. nu blir det hårdträning ska ni veta! tack o hej hoppas någon har sol i landet lagom, för den hälsar då inte på här..

blåvit vinst. igen.

nyss hemkommen från takan. vart där o kollat på ifk-mff med familjen och m&m. vinst till blåvitt med 1-0, bra där. nu sitter jocce o jag och tittar på 'roast på berns' men jag kastar mig nog hellre i sängen alldeles strax. tack för ikväll, dagen imorgon ser hittills ganska tom ut men vi får se.. godnatt på er. kram!
mer av denna varan blir det inte på ett tag iaf..härlig helg däremot tack för den också:)

me and my girls

out for some daaaance:)

time to run

nu sitter jag o äter scones, ska egentligen vara på hebeteatern nu men jag kommer lite senare idag, har inte riktigt hunnit med allt under den tiden det var tänkt idag.. men det spelar ingen roll, jag har alltid varit tidig och dessutom är det ju bara jag som får skynda på lite med sminkningen, ingen annan. jocce sitter o kollar på aik-gävle så jag håller tummarna för det sistnämnda (jag säger bara HEJA IFK!). dags att kila.. kram på er!!

hugs and kisses

hello ladies and gentlemen!
jag har redan varit uppe i flera timmar så inget godmorgon här inte.
jocces pappa har precis varit här och stal med sig sin son för en tripp
till trucken för att hämta lite verktyg. dags att fixa ved serni.
igår kväll hade vi föreställning på hebe igen men energin fanns inte riktigt där
efter en veckas uppehåll. däremot känner jag mig riktigt taggad inför ikväll då
vi gör sista showen här i trollhättan; nästa vecka blir det vänersborg:)

nu ska jag springa lite ärenden (men först titta färdigt på tinas cookalong) 
för ikväll blir det utgång med musikalgänget
om vi orkar efter att vi lastat in all rekvisita i lastbilen.. good day to you!!


hela 'dirty dancing'-gänget:)


ljusjakt

god förmiddag (eller morgon?) jag har lyssnat på rix fm hela morgonen och strosat runt här hemma.. känns riktigt härligt att vakna till radioprat. kaninen har varit på topp idag, han blev jätteglad när jag gick upp ur sängen imorse. mysigt med en glad filur som säger god morgon:) igår åkte jag med pappa till vbg och medan han och mamma var på banken var jag hemma hos mormor. 'nämen.. vad gör du här?' frågade hon och skrattade när hon öppnade dörren. hon var i full gång med att göra rent skjutfönstren på balkongen så jag hjälpte till lite men var nog mest i vägen, haha. vi tog en promenad på skräcklan och hade det mysigt. sen kom mor o far och det blev kvällsmacka, sen hemgång. mamma hade med sig fyra inredningsmagasin med sig hem (de har ju köpt sommarstuga) så det blev en inspirationskväll med henne. sen hade ledstången till trappan kommit så den satte jag och pappa upp. denna ledstång har för övrigt en rätt lustig historia..

mamma och pappa gjorde om hallen tidigt i somras, tog bort räcken och matta i trappan och målade den antikvit, lade i ekparkett i trappstegen och tapetserade hallen. det blev ett helt nytt rum! så var de på byggcenter och skulle beställa en ledstång i ek som skulle gå längs väggen med hela trappan. vips så vart den beställt och de åker hem och väntar och väntar. i slutet på månaden (beställdes i början av juni) ringde de byggcenter o frågade vart den höll hus. då hade de missat att beställa den så en kille kom hem till mamma o pappa och mätte o hade sig. sen tar det ett bra tag till och det var visst fel mått, så de ringer och ber pappa mäta igen. nu är vi inne i augusti. sen, några veckor senare, ringer en kille från byggcenter och frågar om de har beställt en ledstång. 'ja, det har vi', svarar pappa och killen säger 'jo det är nämligen så att det har hänt en liten olycka. er lerdstång har blivit överkörd'. pappa viker sig av skratt för inte bara det att det är sorgligt att de aldrig får den förbannade ledstången, det är ju ganska lustigt. troligen är det någon som inte vill att de ska få färdigt hallen. vilket fall så hämtade pappa ledstången igår och de slapp betala den. haha. så kan det gå!

nu ska jag ner på stan och shoppa lila ljus:) vet att de har fina på åhléns, la villa och sg, men vilka brinner längst och är billigast? detta ska jag kolla upp! kram till er



obs..det snöar och jag har en kass hårdag. bara så ni vet.


my fall

hej! jag vet att jag tjatar om hösten, men den är ju faktiskt här och det är nu jag
passar på att njuta av den; när solen skiner och det är engradig kyla ute.
promenerade längs kanalen mot kyrkan imorse och fick väldigt mycket idéer
av naturen.
längs med hela kyrkan är en myr som gränsar till vattnet.
på och genom den växer det små små ormbunkar, mossa och annat härligt grönt.
sten och naturens gröna är jättefint ihop och det är extra fint, nu när löven faller, 
med alla stenmonument och konstverk som pryder trollhättan:)

 

 

nu ska jag måla lite (är inne på 'konstverk nr2' under hösten) sen blir det gymmet
och hem till m&p! har redan varit duktig och storstädat lägenheten 'klapp på axeln'.
imorgon är det föreställning igen o då kommer familjen z o tittar:)
kramar till er!


nyduschad och nybäddat.

då var denna dagen snart slut och vad har jag gjort idag? inte mycket alls om jag får erkänna. har varit lite hängig idag trots det underbara vädret. hade hoppats på en lika härlig dag som igår (då jag var hemma hos mormor & morfar hela dagen..vi hade jätteskoj!) men idag vart jag slö... kaninen har däremot varit ovanligt glad..kanske har att göra med att jocce o jag duschade honom igår, det verkade han tycka om:) så nu skiner hans svarta päls som aldrig förr! familjen z var här ikväll på besök, vilket var trevligt. vi åt varma mackor och tittade på 'macken' (!) med roy & roger, nostalgi på hög nivå. nu ska jag hoppa i säng bland alla hundra fina kuddar och plädar och läsa min bok, såklart! godnatt på er, sov så gott! STORA kramar från en nyduschad mig.

höstpromenad

hej gott folk!
sitter hemma o väntar på att hjärtat ska komma hem så vi kan ta en go promenad i solen, är det inte helt underbart ute??:) tänkte visa er en bild på extremt mycket folk, men det går inte att ladda över till jocces macbook.. vi körde ju ett 'michael jackson tribute' på etage i lördags o det var smockat med folk!!! får helt enkelt visa ikväll:) sen har jag inte skrivit om premiären än och anledningen är helt enkelt att jag är så överväldigad av publikens mottagande.. TACK! nu kom darling hem, så nu blire promenad i höstkylan:) puss o kram!!

oops baking..

jag är som vanligt i min egna värld och det är väl sådär bra när jag
slår till med storbak. te.x är det väldigt lätt att glömma en bokstav
och byta mjöl mot mjölk. oops. inte bra. då börjar vi om!



skriver om premiären ikväll (som för övrigt gick såååå sjukt bra!!)

oh gosh

HUR ska detta gå? bara genrep med publik igår och tårarna flödade efteråt. premiär ikväll och sedan nio föreställningar till! jag kommer nog gå ner i vikt så mycket vatten som jag förlorar om jag ska gråta efter varenda föreställning. pust. men..trots allt är det ju glädjetårar och det är helt underbart! den kicken man får av att stå på scenen och se alla åskådare le och må bra av det de ser gör det värt varenda sekund vi jobbat med detta. dag och natt. så...PREMIÄR IKVÄLL!!! NI MISSAR VÄL INTE DET!?

artikel i ttela idag fredag 9/10:

INTENSIVA DAGAR.  De sista repetionsdagarna är Dirty Dancings ensemble i gång från nio på morgonen till tio på kvällen. 

PREMIÄR FÖR DANSKLASSIKER


TROLLHÄTTAN

I kväll har den premiär på Hebeteatern – musikalen Dirty Dancing som bygger på kultfilmen med samma namn. TTELA besökte en repetition som präglades av fart, fläkt och glädje.

Längst fram står dansläraren Penny Johnsson, iförd vit satinklänning, blått skärp och skinnjacka. Bakom henne hoppar eleverna runt i färgglada shorts och randiga tajts.

Precis som i filmen är kläderna en sprakande mix av 1960-tal och 1980-tal. När TTELA kikar in på Hebe är ensemblen bakom Dirty Dancing inne på en av sina sista, fullspäckade repetitionsdagar. Tidigare har de hållit till i Medborgarskolans spegelsal på Granngården.

– Vi behöver naturligtvis de här dagarna för att vänja oss vid scenen. Vi flyttade in häromdagen med alla saker, säger Linda Jordeskog, som spelar rollen som Penny.

Från tidig morgon till sen kväll håller de på. Varje steg ska sitta, varje övergång flyta smidigt. Linda Jordeskog tycker att rollen som Penny är rolig eftersom den bjuder på mycket av det mesta.

Sång, dans och agerande
– Det är både sång, dans och agerande, säger hon.

Regissör är Agneta Granqvist, som också står för omarbetningen av filmens manus. Några scener är helt nya, berättar hon.

– Jag har även lagt in mer humor än vad som finns i filmen. Det är kul när man får skratta mellan varven.

Dirty Dancing anno 2009 är en produktion inom Medborgarskolans showskola. Det innebär bland annat att nivåerna på dans och skådespeleri höjts efterhand och att alla hjälpts åt med dekorbygget. Enligt Agneta Granqvist har det bidragit till en stark sammanhållning.

– Vi är totalt 35 personer, och det är en fantastisk ensemble som jobbat tajt och intensivt tillsammans, säger hon.

Gnistor utlovas
Storyn kretsar förstås kring den ångande heta kärleken mellan Baby och Johnny. På Hebe görs karaktärerna av Ida Andersson och Marcus Grönros och Agneta Granqvist berömmer både dem och resten av föreställningens unga stjärnor.

– Det ska slå gnistor om dansen, och det är det vi kommer leverera. Det kommer bli fruktansvärt bra, säger Agneta Granqvist.

Pjäsen spelas i Trollhättan denna och nästa helg, för att sedan gå på turné till i tur och ordning Vänersborg, Uddevalla och Mellerud.

Och visst sitter premiärnerverna precis där de ska.

– Jag är bara lagom nervös, så pass att man kan använda energin på ett positivt sätt, säger Linda Jordeskog.

dan före dopparedan (premiär imorn!)



ja det är ju mitt på gråa regniga dagen, men jag har inte orkat göra mig fin idag eftersom teatersmink, massiva ögonfransar och ungefär en liter puder ska på mitt ansikte om tre timmar. genrep ikväll på hebeteatern för alla våra sponsorer (tack!) som hjälpt oss med material och rekvisita till föreställningarna. sen ska jag försöka sova lite och ta en lång promenad imorgon och bara ladda! kram till er


i do what i do best

idag är det en erika-dag. jag ska till guldfynd o stödja bröstcancerfonden (har ni sett de fina armbanden de har? kolla www.guldfynd.se), titta på en dansföreställning i oden, städa, sy in en kjol och repa musikal ikväll. jey! dags att kila. puss o kram

oktober - rosa månaden


o la la

titta vad jag hittade. jag skulle vilja ha en go väst till vintern
och kom av en händelse in på en hästsida med mode för
ryttare och hittade den här rosalila godbiten.
visst må den vara aningen för mycket men jag
tycker verkligen om den! varför inte liksom?


                          guide vest från Gersemi

drömhus redan?

hej på er!
idag har jag varit riktigt duktig och tvättat massor, bytt lakan och promenerat runt slussarna. så härligt:) när jocce kom från jobbet åkte vi hem till hans föräldrar och umgicks lite; det blir för lite av den varan av någon anledning. jag hjälpte emma kolla på studentmössor och hon har nu beställt sin:) herregud, lillsyrran tar snart studenten! jag döör.. hon var ju 15 alldeles nyss. sen när regnet öste ner som mest begav vi oss hemåt och nu sitter jag här vid barskivan och kollar bloggar medan jocce har fastnat med ps2. ajaj. jag är helt besatt av min bok (som ni redan borde veta vid det här laget) och ska lägga mig och läsa alldeles strax.. sen måste jag berätta om en galen dröm jag hade natten till igår. jag drömde att jag rakade benen för första gången och jag var jätterädd för att jag skulle få grövre och svarta hår efter det, men istället växte det ut långa röda gummihår på knäna och halva låren dagarna efter (!) som jag kunde dra ut flera meter och sen släppa in igen. helt sjukt. jag blev skiträdd och knipsade av dem. hjälp. ibland undrar man ju vad det är för mening med såna drömmar..


familjen tittar på en nykläckt bebis inom bekantskapskretsen

på min promenad idag gick jag förbi ett jättemysigt bostadsområde som hette västgärdet och där såg jag mitt drömhus. i en liten dal låg ett enormt fyrkantigt hus med vit puts, stor trädgård och en härlig herrgårdskänsla. jag blev kär direkt. och sen fick jag veta att det tydligen är till salu för, hör och häpna, 5,9 miljoner (!) någon som har lust att ge mig en lottovinst som heter duga? allvarligt talat..jag skulle köpa det direkt.


bild på huset, från hitta.se (3D bild över västergärdet)

godnatt på er! nu ska jag klappa kaninen och läsa min bok:) kramar


three days of hard work

fredag: 18.00-21.30
lördag: 9.00-21.00 (!)
söndag: 9.30-18.00
när jag säger att jag har en väldigt stark hatkärlek till 'dirty dancing' så ljuger jag inte. det är hard work och jag håller bokstavligen på att falla isär, men efter fredag (premiär!!) kommer energin skrika i kroppen och alla kommer bara vilja göra fler och fler föreställningar. tillslut kommer vi antagligen spy på höga kjolar, knytblusar och tuperade frisyrer, men i slutändan kommer det bli en hel del fotografering och gråt. vi är ju faktiskt en familj nu. :'( ikväll blir det ytterligare rep kl17 så fram tills dess tänker jag faktiskt inte göra någonting, jag ska bara samla krafter och ta hand om mina ömma benhinnor. kanske en tripp till willys för min kyl gapar tom.
have a good day! hugs

la virgin; jungfrun



'it could be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I don't wanna wake up from you'


nu är ju visserligen september slut, varav jag borde ha vågen istället för jungfrun
men jag tycker så mycket om den här bilden. tagen av kjell i lidköping.


nejmen inte gillar väl du rosa?

kolla in min läppförstärkningstrupp..
ja, det är något med rosa och läppglans..


cremecerise gloss m läppensel maybelline,
ljusrosa kakstift från isadora, glittrigt lipgloss
från h&m, strawberry cupcake finns på
bluebox.se och det klassiska försvarets
hudsalva (i en rosa utgåva) från apoteket.

morgonsmoothie

hej o hallå!
har redan varit uppe med tuppen denna regniga dag men har länge övervägt om jag ska krypa ner under täcket igen. det som väntades bli en härlig höstdag med solsken blev istället fem grader (!) och regn :( igår cyklade jag till gymmet och körde 40 min kondition samt mage och rygg och idag har jag träningsvärk, bra det. det är ju medlemsvecka på sportlife i trollhättan nu och det är massor av roliga pass och andra aktiviteter, men jag har faktiskt inte gått på ett enda. dels för att musikalen tagit all tid och övrig tid har jag helt enkelt haft fullt upp. nu ska jag snart ta bussen till vänersborg för att vända upp och ner på secondhandaffärerna i jakt på en färgglad 60-talsinspirerad kjol till 'hey baby', ska det verkligen vara så svårt!? på med stövlarna (mina nyputsade svarta knähöga från förrförra året) och paraply i handen. i'm off!


frukost; smoothie med jordgubbar,
yoghurt, havremjölk och linfrön. mm så gott!


RSS 2.0