Öräbroeh

En varm, händelserik dag. Jag har inhandlat ny bikini, lite hårartiklar och en sprayflaska (att fylla saltvatten i..neej jag gör inte alls allt för att bli brun, eh) Fötterna värker och nu blire en powernap innan vi tar bilen till Arlanda kl 23. Se ya soon! Xoxo Erika

Godmorrow!

Idag har jag vaknat i Örebro hemma hos Mary. Rix FM festival igårkväll på Stångebrofältet hemma i Lkpg. Brolle, Amy Diamond, Rongedal mfl. Dagen igår var lång, varm och sorglig. Besiktningen av lägenheterna gick bra och det var inga problem att packa in i bilen. Skönt att träffa mamma o pappa igen också. Däremot var det sorgligast ever att ta farväl utav Moa och alla andra i mitt nya hem:(

Nu är vi i Örebro iaf, Diana, Kajza, Mary och jag. Idag har vi en hyfsat lång checklista att bocka av, så vi ska inåt stan och hinna med så mycket som möjligt. Dessutom verkar det bli värmerekord här i öret idag..tidningen skrev att rekordet i maj är 28,5 grader med att det mycket troligt kan slås idag..HOT!

Time to go. Xoxo Erika

Bye bye Lunnevad

Vinkade hejdå till fina Lunnevad idag. Sorgligt att aldrig mer åka dit (eller vem säger aldrig föresten?)

Jättehärlig avslutningskoncert i stora salen med good music, störtskönt tal och en asrolig version utav studentsången.

Nu blir de Norrköping alldeles snart, Moa och jag har städat klart allt förutom köket, som vi tar imorgon bitti. Men det känns bra att vara nästan helt klara redan. Vi har gott om tid imorgon innan besiktningen!
Ciao! Xoxo Erika

Tidig morgon

Godmorgon! Inatt har det inte varit för många timmar sömn, men det får man ta när det är sista veckan. En heldag ute i Valla med yoga, kubspel och massa djur igår. Hela dagen höll vi oss i solen och inte många av oss tänkte på solskyddsfaktor, inte minst jag.. så lagom till middagen på Ghingis igårkväll var alla lite smått blossröda. Jag bestämde mig ganska snart att jag iaf inte skulle ha min hallonröda klänning, då det skulle se ut som om jag kom i heldress.
Maten på Ghingis var himla god. Mongolisk buffé där alla fick ta en tallrik rå mat, som sedan wookades i köket. Efterrättsbuffé efteråt som även den satte prägel på smaklökarna:)

Diana, jag, Maria, Moa o Catta gick till Storan och satte oss och mös en stund. Sedan blev det bara jag och Diana kvar och vi tänke kila vidare till Platens. Men efter många om och men cyklae vi hem istället.

Å sjukaste! Jag (min nöt) tog ingen tröja med mig för jag räknade inte med att det skulle bli så sent och dessutom kände jag mig som en kamin så jag trodde inte jag skulle frysa. Det fick jag ju smaka på. Jag frös ganska mycket och ville bara hem till min varma säng. Så när vi stapplade bort mot cyklarna upptäkte jag att det låg en tröja i min cykelkorg (!) och det var ingen utav tjejerna som lagt en där, för då hade jag ju känt igen den. "Gud hör bön!" täntkte jag bara och blev troende för ett ögonblick. Tack! Vem det än var som bestämde sig för att lägga tröjan där..den räddade min cykelfärd hem.

Idag blir det avslutning på Lunnevad, ska med tåget nu halv åtta och äta frukost där ute:)
Ikväll ska vi till Carro i Nkpg på party! Hoppas alla har det bra i solen! Kramar

What a lovely day



Vaknade imorse och trodde att jag hade smält bort i sängen, det var så otroligt varmt i mitt rum så att det nästan luktade bränt! Gick på stan med Moa i förmiddags och handlade presenter till lärarna:) Ska på middag imorgon kväll med alla och då tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle att ge dem våra gåvor. Ska slå in dem i em och pyssla o göra fint:)

Har haft en "best of mix" idag på 1½ timme där vi fick plocka ut godbitarna från jazz- och modernlektionerna. Mycket fart och fläkt blev det och så självklart den underbara nya modernkoreografin Sophia verkligen lyckats med. Mycket nere på golvet och massor med viktarbete, men såå rolig!

Tvättid mellan 17-21 idag. Ska först o främst tvätta Tunisien-kläder och sängmadrasser. Nu blir det ut på balkongen!
Hoppas alla får en fin dag (och vädret blir varmare och varmare..) Puss!

Ja tack!



Duktiga fotografen Hanna Björkstedt har startat en tävling på sin blogg (http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html), där vinnaren får göra en plåtning med henne. Inte sämsta priset direkt, ha? :)

Ett hjärta till mamma


En kvart efter morsdag..
Älskar dig mami:)

Sunday - Mammas dag

Sovit i Balks vardagsrum inatt igen, himla mysigt! Igår var vi alla lite smått förbannade på europa, som inte röstade på Charlotte, men idag känns det mycket bättre. Drömde (som vanligt, drömmer jämt) om att Hanna och jag hamnade i fängelse, för att vi brutit oss in i ett valv där det fanns stenar värda 70 000 kr st. Vi blev dömda till ett år var och fick inte träffa varandra mer än en timme om dagen. Dessutom hade vi varsin trång liten cell med betongväggar, inte trevligt men de var åtminstone generösa med väggfärgen.

Dagen har bestått av packning och plockning. Är i full rulle med flytten som sker på fredag så nu är det tomt i nästan hela lägenheten från alla våra pinaler. Det värsta med packningen är att jag aldrig gör klart en sak i taget, utan jag håller på med ungefär femtio saker samtidigt som alla är halvfärdiga, eftersom jag (undertiden jag springer runt) kommer på nya saker som måste göras, eller fler saker som måste packas. Hopplöst.



Stekte ägg i mitt fina hjärt-gärn jag fått av min bror:) Ägget blev gott men lite tjockare än om man steker i vanlig panna.



Gratis buss till IKANO idag på morsdagen i ära, så vi drog och spanade in rean på IKEA, åt deras uunderbart goda veggo-slizar (och stod runt ett bord och beundrade smaken lite smått heligt), shoppade loss på Maxi och drömde om Icas hemgjorda vaniljsås (som självklart var placerad bredvid deras egenbakade smuläppelpaj (!)).



"Pride and prejudice"/"Stolthet och fördom" ikväll kl21. Bra film med bla Kiera Knightley.

Theodore(able)


"Ooh, muffin!"
Hanna och jag har tittat på Alvin och gänget idag, jag smälter för de små jordekorrarna!
Ett måste att se:) Theodore är typiskt mig, haha.

Faaaan

Detta har jag sagt förut, men nu sjutton tänker jag inte titta mer på Eurovision Song Contest. Döm mig om ni vill men nu röstar inte länderna på bidragen längre, de röstar på länderna. Åh! Jag blir så irriterad!!!
Och det gör inte saken bättre heller att oskyldiga Björn Gustafsson förlöjligar hela förbannade presentationen av poängen från oss. Fine, vi svenskar älskar honom och vet att han är en grym komiker, men varför göra sverige till åtlöje inför varenda jävla annat land och bjuda dem på en blond fjolla när ingen annan än vi vet vem han är. Åh, jag klarar inte av det. 21a plats, förbannade eurovision alltså. Tänk lite nytt! OCH Sverige; BOJKOTTA EUROVISION SONG CONTEST och bevisa att ni är fan så mycket bättre än den tävlingen, för där är det inte professionellt längre. Uh!
Godnatt!

Hoppas alla mår bra (trots min utskällning) Puss och kram!

(En kick till Aftonbladet också: "Sahlene gav Charlotte en 2a!" Va sjutton!? Det är väl inte hon som har bestämt poängen själv eller? Himla tidningar alltså.)

Nu gäller't!


Kom igen kom igen!

He's mine..


:) I love him so mucho!

Last friday at Lunnevad

Sista fredagen för Lunnevadsåret.
Igår (efter fotosessionen) var vi alla i Vidingsjö och gick Rosenkällaloppet.
Jättemysig tillställning som påminde lite om Vårruset, med uppvärmning, massor med folk, bananer och medaljer:)

Igår taggade vi till deltävlingen i melodifestivalen (Perrelli gick vidareee!) och bestämde att vi skulle klä ut oss idag. Det blev 80tals-tema, såklart. Imorse tuffade Moa och jag runt här hemma i bodysar, glittriga strumpbyxor, skärp, pannband och benvärmare. Och självklart kom den snygga gröna glittriga ögonskuggan på och i Moas fall, mouchen.
Sophia föll nästan baklänges näs hon klev in i danssalen imorse och fick se våra glittriga färgglada kreationer, haha.


Oh yes! Kajza, Linn, Carro, Erik, Hanna, Maria och jag.
Madda o Diana i spagat.


The best


Grönglittrig ögonskugga, men så mesig den ser ut här..jag såg ut som en slimeboll på ögonen!


Torsdagen

Igår var de dags för plåtning. Diana och jag krälade oss ur sängen kl8 på morgonen och cyklade till stan för att sola. Efter tog vi oss upp till biblioteket för att skriva ut modellreleasen och sen var det bara att sätta igång. Vi gick fram och tillbaka i lägenheten för att vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket så att Hanna kunde hjälpa oss nåla i klänningarna. Under tiden plattade och lockade vi hår, för att sedan knösa upp det i varsin stor knut mitt på huvudet.
När klänningarna väl kommit på var det dag för sminkning. Efter ett extra lager solpuder satte vi oss i soffan och väntade (alltid ute i god tid!). Jag hade packat med frukt, godis och vatten eftersom det var en varm dag och jag visste att energin skulle börja läcka fram emot eftermiddagen. Anders anlände med kameran (och allt därtill) och vi vandrade bort till Tinnerbäcken. Moa stod för assisterandet denna dag och sprang flitigt fram och tillbaka och flyttade rätt tyger, tog fram speglar och rättade till klänningarna. STORT TACK för hjälpen:)

Sessionen (som kommer upp på modellbilder.se om några veckor) är empireinspirerad och ska se ganska tidlös och graciös ut. Eftersom den inte kommit ut än kan inte heller jag visa er allt, men ni får lite smakprov på vad som komma skall! Klänningarna är lånade utav Josefine ("sister psychos") och helt underbara! Hon och hennes kläder finns på MISOUI på Drottninggatan här i Linköping..Gör ett besök!


Jag och Diana vid vattnet.. speculating


Our assistent Moe


Hanna kom efter skolan och hjälpte till:)


Work in progress.. Hanna och Anders


Diana rättar till klänningen


Den var inte riktigt som hon ville









Så. Jag ser fram emot att få alla bilderna på måndag!
Love this! Kramar

Klänningar & Ö.B

Ute på Lunnevad idag och hade yoga i stora salen. Sophia lärde oss att tänka på ett mantra och det hjälpe genom att strypa åt koncentrationen rejält. Sedan var det springning som gällde, men Hanna, jag, Maria och Diana tog oss en paddeltur i kanoterna:) Så himla mysigt att bara färdas på vattnet bland alla träd och växter. I love.

Jazzlektion när vi kommit tillbaka från skolan. Himlar vilken lektion! Fruktansvärt jobbig men så himla rolig. Gjorde världens underbaraste diagonal som bara flöt på och som gick att ta ut till max varenda steg.

Cyklade till Ö.B med Maria och Hanna och shoppade godis. Körde förbi ljunkan och hämtade upp klänningarna vi får låna utav Jossan till fotosessionen imorgon (imorgon! ska bli såå kul) och cyklade även förbi en ko- och fårhage med massa fina djur:D Vi försökte konversera med dem ("moooh!") men det gick ju sådär.. haha.


Talkin' to me!?

Håller på o fjollar runt o testar klänningarna med vad som passar bäst till.
Moa spelar "Miss Lunni" = Årets Lunnevad-låt. Helt ok!
Senare blire tv, scones och mjukisar.. Puss!


First day of the second last week

Två veckor kvar, det är helt sjukt. Nästa vecka är det sista veckan i Linköping. Jag fäller en liten tår när jag meddelar detta. Jag har kommit att trivas så himla bra här, det här är hemma nu, Knektgatan i Linköping är hemma.





Precis skaffat mig en ny favoritserie; Friday night lights. Har alltid trott att det varit en show där de bjuder in gäster och har band osv, men de va visst en tvserie som handlar om "the american footballteam Panthers". Ny favorit!

Tjejerna är fortfarande i Stockholm och jag håller alla tummar som går för dem.
Nu blir det snart powerwalk i det molniga vädret. Pok

Last day of the week

God kväll allesammans! Dagen har bestått utav en tripp till Gamla Linköping (med bla knyppelboden, handelsboden, barnbokhandeln och chokladboden) för att visa Marie den fina stadsdelen, mamma och jag har varit där ett x antal gånger redan. Mamma öppnade sin famn för det lilla samhället och vill verkligen ha ett eget litet torp, med en liten bakgård med fina utemöbler och härliga växter.
Efter besöket åkte vi tillbaka till lägenheten och packade in en hel del utav mina bosaker i bilen..vi fyllde nästan bilen och kommer nog göra det mer än väl nästa gång mamma och pappa kommer upp för att flytta hem resten av mina saker.

Efter att mami och marie åkt hem tog jag mig en frisk powerwalk på ungefär 40 min:) Skönt att vara ute i friska luften. I takt med mina steg till musiken i öronen rekade jag lite fotoplatser och upptäckte en underbar allé vid ett naturreservat. Mitt under mitt rekande kom regnet och förfriskade mig ännu mer, det ar riktigt mysigt med kallt vårregn.



Nu har Moa och jag precis kollat klart "Guldkompassen"..en oväntad film som vi båda hade våra föraningar om i början. Vi trodde i princip att det var en modeslav till "Narnia", utav trailern att dömma, men vi hade totalfel. En överraskande och välgjord film..se den! Nu ska jag ställa mig på balkongen och dofta lite friskt vårregn ett tag, kanske ta en promenad till?
Sköt om er! Pok

17 maj

Grattis till alla norrmännen idag, tjoho på deras nationaldag "suttende maj".
En mysdag med mamma och marie, god mat på Harrys och härligt solväder.
Natti natt! Pok

Godmorgon!

Hur mår alla idag? Kom precis hem från ica, har handlat lite frukost inför morgondagen nu när jag får två gäster. Mamma och Marie är på ingång så jag sitter mest och väntar på dem och kollar på Miami inc. Har varit uppe sen 8.30, men vaken sedan 7.40..min kropp är lite knepig, när den tycker att den sovit tillräckligt länge så vaknar jag.
Nu tittar solen fram och jag hoppas verkligen att vädret håller sig stabilt idag!
Har bokat bord på Harrys till ikväll, så vi ska ut och njuta av god mat:) Ciao!

Behöver jag säga nåt?



Precis kollat klart Indiana Jones och ska snart titta på "Alvin och gänget"
Kolla Theodore här..han är så otroligt söt. Äkta mig alltså.

Nämen, titta vad jag hittade..


Hittade denna vimmelbild från senaste utgången
En lite övertydlig förklaring dock..
obs: känner inte dem som är fotade


Hm. Ja bjuder man på sig så gör man. Sötingar

Kan det bli bättre?

Okej! Fotosessionen bokad, torsdag kl11 blir det.
Har kontaktat Josefine som designade de underbara klänningarna som Hanna och Mary hade på modevisningen och hon lånar gärna ut dem till mig och Diana. Möte med henne på onsdag.
Lovely! Nu är det bara vädret som ska på plats..

Skickar lite lyckosparkar till Maria, Diana och Kajza som ska söka i helgen. "Break a stilett!" aka Michael Kors.



En av klänningarna till "It's in the dress" i Gbg i sommar

Min fredag (å vad jag älskar fredagar)

Å vad jag behöver helgen! Den kan inte komma mer lämpligt än nu. Dagen började med den segaste uppgången denna veckan. Jag orkade verkligen inte tänka på att ta mig ur sängen, så jag snoozade två gånger och tvingade mig sedan upp. Fredagar ser inte ut som de gjort förut, vi har alltid haft Sophia i jazz och Dennis i street, tot 3 timmar, men nu när Dennis inte har oss längre, har vi Sophia i jazz och modernt, tot 3 timmar.
Today starting modern.. Hela veckan har min kropp känts så trött, det är precis som att den redan har slutat, trots att det är två veckor kvar. Huvudet är klart, men kroppen helt mos.

Hsh började vi med modernt. Uppvärmningen gick bra, känner fortfarande av min fot, men det går faktiskt förvånansvärt bra ändå. Jag vet vilka vinklar som inte funkar. Började med en helt underbar koreografi sen.. Sophia överträffar sig själv varje gång hon gör en ny dans, de bara flyter och är så härliga. Det var väldigt ansträngande men så snyggt!

En kvarts paus sen körde vi igång med jazz. Några riktigt härliga, men jobbiga, diagonaler körde slut på både mig och resten av klassen.

Mary och jag var och bättrade på brännan inför Tunisien. Idag var det alleles lagom varmt i solariet, ibland är det sådär varmt att man inte vet vart man ska ta vägen.

Städade hela lägenheten när jag kom hem. Dammsög, dammtorkade och skurade alla köksluckor i köket. Puh, nu får Moa ta resten av flyttstädningen haha nejdå!
Indiana Jones ikväll då, jag som älskar äventyrsfilmer..lite nostalgi kl21!
Pok

Ett MÅSTE!

Alltså..jag tror jag dör, de är så sjuukt söta och underbart roliga.. kolla klippet:


Mami

Jag fick paket på posten idag, från mamma:) Två par jättesöta Hello Kitty-strumpor att ha i mina ballerinas. Ett par vita och ett par svarta, med Kitty på såklart! Tack mamma, love you ♥

Ja tack

Är med och tävlar om en jättefin bloggdesign hos Sukki (http://moonprincess.blogg.se/sukki/):




Det vore inte fel att piffa upp bloggen lite, jag har så sjukt dålig inspiration just nu..
Pok

Workshop med ackis

Idag har vi dansat. Bokstavligt talat. Vi har dansat.
Jag fullständigt ignorerade att min fot gjorde ont ibland och bara körde och tillslut tänkte jag inte på smärtan.
Det var bara så sjukt härligt att få hoppa och dansa ut. Jag kan tänka mig att det är så kossorna känner sig när de får springa ut i hagen på våren, efter att ha varit instängda i ladugården hela vintern. Befrielse är sätt ord.
Imorgon ska vi titta på deras föreställning "Breaking Boundaries" kl19 på Saga, där bla Ambra Succi från Bounce varit gästkoreograf... jag är förväntansfull!

image363

Jaa varför inte?

image2707
Gjorde jag inget annat än att träffa mina vänner. Jag umgicks mest med kusinen Malin och vi såg alltid fram emot nästa gång vi hade chansen att åka till kusten. Jag var då 14 år och lite småhäftig antar jag.

image2708
Träffade jag min Joakim. Jag var då i en fas där jag älskade allt. Livet, dansen, familjen..ja allt.
16 år och det mesta sågs som nytt.

image2709
Tog jag körkort, hade världens bästa student, flyttade jag hemifrån och dansade på idrottsgalan (memories!)

image2710
Var det full fart med slutproduktionen och jag ville bara hem och ta hand om Lino efter olyckan.

image2711
Solade jag sönder i värmen med alla underbara bruds, käkade godis och kunde ha stekt ägg på Hannas brända lår.

image2712
Dansar jag en workshop för balettakademiens sistaårs-elever, promenerar och tittar i Taxfreekatalogen.

image2713
Har jag och Jocce 4 år tillsammans och bor ihop och jag har förhoppningsvis ett jobb på Motionspalatset, O2 eller Sportlife. Dessutom har jag varit i Kina, Australien och Nya Zeeland med Maria och Hanna.

Du fattas mig..

image362

image361

Jag saknar min baby mer och mer just nu..jobbigt eftersom vi inte ses fören 8 juni:(
Ska bli skönt att komma hem till sommaren och bara ha det mys med min Joakim.
Älskar dig så himla mycket! 3 år har gått och jag blir bara mer och mer kär ♥

Nu ska jag ta en uppfriskande promenad och rensa tankarna. love Erika


Måndagen

men åååå vad irriterad jag blir på mig själv!!! Hur svårt är det att hålla reda på ett knallrosa inplastat kort som det står SIMKORT på!? Moe o jag hade tänkt o dra till badhuset men jag hittar inte kortet..fattar inte vart jag gjort av det. Enda stället jag kan tänka mig att det är just nu är hemma på min sänghylla i Vänersborg, då jag rensade hela plånkan när vi skulle till Rom (och antagligen inte lagt tillbaka det, min nöt!). Skit också.

Annars allt bra, he? Imorn är det workshop med balettakademien..spännande! 1 tim jazz, 1 tim modernt.
Solen skiner men jag lade mig i solaret i förmiddags för att det var alldeles för kallt för att lägga sig på gräsmattan (och för att solen inte hunnit fram till balkongen). Jag tycker alltid Meddo har vart ett bra ställe, men nu blev jag besviken på de andra som solar där. Hur svårt är det att göra rent i solariet efter sig? Det var sjukt kladdigt efter nåns svettiga kropp så där stod jag som en skurkärring och putsade rent. Uh. Men brun blev ja iaf:)

Älsklingens älskling

Älsklingen grejar och grejar med sin största kärlek efter mig..bilen.
Och titta, nu börjar det hända lite grejer. Nya pjucks vart det efter helgen, han är så stolt så jag blir rörd. Måste göra lite reklam och visa upp bilen här.. Inte hundra färdig, fronten är inne på lackering och sen blir det väl mer därtill antar jag. Lite pics på det som hänt hittills:

image358

image359

image360

Ja det blir då inga höga gupp iaf..
Miss you honey! Pussar

Summering

..av veckoslutet, alltså helgen.
Lördagen började med site specific ute på Lunnevad. Evelina, Issa, Madde och jag dansade på deras gamla bro vid vattenfallet. Vi var helt klädda i vitt och hade vita masker för ansiktet. Vår lärare Sophia filmade, men inga kort blev tagna, tyvärr. Sedan bar det av till Ljunkan där vi blev iordninggjorda inför modevisningen på Elsas Hus.

image344

Nagelteknologen Josefine gör oss fina på naglarna med rosa lack från NOUB

image345
Diana i sminkstolen

image346
Folk i sminklogen på Anders Ljungstedts Gymnasium, med de duktiga tjejerna på stylist-linjen

image347
Eve sittandes och Dias med ett leende

image348
Emma med den söta geisha-sminkningen och den stiliga knuten

image351
Jag, Maria, Diana, Erik, Emma, Madde, Hanna och Linn som geishor! Fint

image352
Väl på Elsas Hus laddade vi batterierna med lite maaat
OBS! Kolla skillnaden på ansikts- och kroppsfärgen haha

image353
Familjen Balk som bor under mig och Moa. Sötisar!

image354
Haha, aningen misslyckad. Jag, dias, linn o eve.

image356
Dias, Kajza o Eve efter modevisningen och våran dans, i publiken och tittade på "Cirqus Alfon" som va grymma!

image357
Hahha så sjuukt bra! Cirqus Alfon

"Men min uppgretene da?" HAHA!
Måste ses..

Ikväll vart de typ 5 bitar godis och 5 minuter film, sen tröttnade vi och satt och tjatade istället.
Diana och jag håller på och bokar in vår fotosession med Anders. Lite dumt med tider nu sista veckorna innan vi slutar, men vi ska allt se till att klämma in det! Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag:) Nu blir de sängen sen ska ja ha lite yoga imorn innan skolan och stretcha ut mina baksidor (som är såå korta just nu..träningsvärk)
Pok


Söndag

Godmorgon! Vaknade förvänansvärt pigg idag med tanke på hur veckan har sett ut. Det har blivit många sena kvällar, blåsor på fötterna och brännmärken. Igår var vi då på Elsas hus och dansade mellan band och modevisning. Jag hade på mig en bedårande spetsklänning som Anna designat. Älskade den! (Kommer på bild)
Först blev vi eskorterade till Ljunkan och fick oss iordninggjorda. Vi blev sminkade som geishor, fick knallrosa nagellack från NOUB och en åtstramad knut på huvudet. Dansen gick väldigt bra och alla verkade gilla den. Efteråt satt vi i logen och åt lite gott och pratade. Alla utom Maria som fick jätteont i magen och ner mot jumskarna. Det slutade med att jag gick iväg med bestämda steg och fick lånat en bil utav ung scen öst så att hanna och jag kunde köra henne till akuten. Som tur var försvann kramperna på stackars Mary, men vi gick iaf in för att prata med någon. Det verkade inget allvarligt enligt henne utan vi skulle komma tillbaka om värkerna gjorde det. Som tur var höll sig natten lugn och nu ska vi ut i solen.

Blev lite skraj där ett tag. Tycker inte om när andra har ont när man inte kan göra nåt.
Ha en fin dag! Puss o Kram

Full rulle

Godmorgon! Då var det dags att upp o hoppa i värmen och göra sig redo för en heldag med dans. Först är det Lunnevadsdagen kl13 och självklart ska vi vara med och visa upp oss. Jag, Evelina, Issa och Madde ska hålla till på den gamla bron och jobba utifrån vind. De andra ska bla klättra i träd (och dansa så gott det går) och leka apor i kontorskläder. Det kommer bli en varm dag så jag hoppas innerligt att träden skuggar oss.
Efter det hinner vi precis hem för att slänga i oss lunch, sen bär det av till Ljunkan där vi ska bli fixade med smink, hår och kläder. Sen blir det en snabb genomgång på Elsas Hus och sedan börjar hela modevisningen kl19.Ni som vill komma och kolla så kostar biljetterna 60kr och det kommer bli en kväll med musik, dans, mode och konst. Missa inte!

Det blev ingen promenad imorse. Jag har bestämt mig för att jag ska låta mig själv vila på helgerna och köra hårt på veckorna istället. Kroppen kan behöva en paus och dessutom är det alldeles för varmt att powerwalka kl10.

Have a good day:) Pok

Fredag igen

Another sunny day has almost passed by.. nu ska vi dra till Trädgårdsföreningen och chilla i solen. Hoppas ni har det bra!! Bränn er inte i solen bara..tänk på att den är stark nu såhär på försommaren..smörj in er! I'm doing it. Pussar till er

Bara en liten tanke

Jag kanske borde bli författare? Ja, det borde jag bli.
Men bara för min egen skull isåfall, för att det är så underbart.

image343
Beatrix Potter's sagor har jag alltid älskat. Hon har skrivit mycket fint.

Men en Beatrix kommer jag nog aldrig att bli.


Solvarm

Jag är fortfarande alldeles varm utav solen (och all hård träning självklart) som lyst enormt varmt idag. Jag hanna och linn satte oss i Trädgårdsföreningen i stan och åt lite lunch innan repet på Elsas började. Jättemysigt. Hoppas vädret håller i sig i helgen så kanske det blir volleyboll, vem vet?
Men under tiden vi satt där och mös i grönskan, kom det ett gäng med killar och dukade upp..med sin vattenpipa. Vattenpipor i all sin prakt (för de är faktiskt väldigt fina), men det kändes lite onödigt att släpa med den till parken. Förhoppningsvis var det vara vattenånga eller som max tobak som var innehållet. Folk får göra precis vad de vill, det är inte det jag menar..men jag tyckte bara det var lite opassande just där och då. Så, nu fick jag sagt det.

Dagen har varit lång och händelserik. Vi hade lite annorlundare lektioner än vanligt eftersom det var två tjejer som sökte till nästa årgång utav Lunnevadselever. De hade alltså ingen möjlighet att komma då audition hölls, så de fick helt enkelt vara med oss idag och dansa:) Både Magdalena, Sophia och Emma hade skräddarsytt en del utav lektionerna för deras skull så att de skulle få chans att visa vad de kan! Duktiga tjejer, Bodil och Elin! Lycka till till dem:)

Efter dansdag bar det av till Elsas, där vi återigen fick prova våra klänningar (jag maria hanna o linn som ska ha designade klänningar att dansa i samt de andra som ska ha söta svarta skapelser)! Efter lite information och prat körde vi igenom dansnumret två gånger och sen var det bra med det. Åkte därifrån runt 19 och kom hem och lade mig i soffan för att läsa taxfree-katalogen (!) som kommit idag! Inte långt kvar tills resan nu.. längtar!


Pratade med mamsing förut, hon har sprungit Vårruset idag och kände sig visst inte riktigt nöjd över sin tid.. hon hade sprungit 5 km på ungefär 26 minuter och dessutom inte tränat mer än 3 gånger innan. Mamma lilla, det var faktiskt bra (och du får behålla "ledartröjan" från jobbet även nästa år haha). Jag har en väldigt vältränad familj för övrigt. Mamma har sjuk kondition och envisan samt viljan (som jag ärvt). Pappa är forna fotbollsmålvakt och har muskler så det skvätter och min kära bror Mattias spelar innebandy och springer en mil på typ 45 minuter. Galet. Och så jag då..som har kass kondis (man får faktiskt ingen kondis utav dansträning, tyvärr) och knappt orkar springa nåt varv i danssalen utan att flåsa som en gris. haha, nej så illa är det väl inte.

Oj, nu har tiden sprungit iväg igen, ibland när jag skriver försvinner bara tiden och jag kommer bara på mer och mer saker att skriva om.. det tar liksom aldrig slut. inte nu heller. men nu. godnatt. Pok

Torsdagsmorgon

Tog min morgonpromenad, som jag nu börjat med igen, och väckte mig själv i solen. Det är redan 16 grader ute och klockan är bara lite över tio. Drömde massa konstiga drömmar inatt igen. Jag har alltid drömt mycket och jag kommer för det mesta alltid ihåg vad jag drömt, men saken är den att det inte är vanliga drömmar, det är mer historier eller filmer om man hellre vill kalla det så.. Det är som en filmatisering av mina tankar och jag kan säkerligen skriva en bok varje morgon jag vaknar. Är det någon annan som drömmer mycket?

Idag är det en lång dag.. dans från 10.45-17, sen till elsas hus för prat med designern till klänningen jag ska ha på mig (på lördagens modevisning och dans på elsas hus!) och så blir de genrep. Ha en fin dag! Pok

ROM 2008

Resan startade från Vänersborg kl7.30 den 1a maj. Vi tog bilen till Landvetter och var förväntansfulla inför resan till, vad vi hört, vackra Rom. Vår weekend där nere skulle inte göra oss besvikna. Vi vandrade staden runt, flera mil, och såg allt som kunde ses, bla Colosseum, Fontana di Trevi, Forum Romanum, Vatikanen och Peterskyrkan, Piazza Navona, Spanska Trapan och mycket mycket mer. Här kommer ett urval av bilder därifrån.. håll tillgodo:)

                                                                                                                                                                                           

Tyvärr fick min kamera nåt klet på linsen, så en del foton är lite suddiga..men jag orkar faktiskt inte redigera, det får vara som det är haha. Detta är ungefär hälften av alla tagna bilder, de som jag har tagit. Pappa har tagit hur mycket bilder som helst! Och jag garanterar att de är hundra gånger bättre! Nu ska jag sova.. Pok

Kinnekulle 06

Hittade lite "backstage" bilder på min och Emmas danssession från Kinnekulle. Har aldrig sett bilderna förut och ändå har jag haft dem på cd i typ 2 år..klantarsel!
Kolla in här.. haha skönaste ever:

image241

image242

image243

image244

image245

Roligaste någonsin hade vi den dagen. Underbart att jobba med dig Emma, vi funkar bra ihop:)
Det var tider det;)

Smakprov

Ni får en liten munsbit på mitt urval av bilder från Roma! Min dator krånglar och jag orkar bara inte ta tag i det nu. Här kommer en bild som ger en aning av vad som komma skall:

image240

I'm hoome!

Hemma igen. Planet landade på Landvetter kl21.30 igår kväll och jag störtade till Jocce. Idag har jag bara åkt bil buss och tåg och är nu äntligen framma i Linköping!
Mer om min Rom-tripp kommer ikväll:) Skönt o vara här. Puss på er!

RSS 2.0