What the..!?

Ja visst är man för härlig. Gör go kväll igår på Emmas födelsedag. grillning på skräcklan i underbara solen, sen bar det av till lipz där jag och linn dansade loss hela kvällen! och jaa.. nu hamnar man på vimmel igen, INTE bra. godnatt


oh my god

jag höll på att glömma! vi har ett underbart födelsedagsbarn idag!!!
min underbara emma fyller 21 år:)



HAPPY BIRTHDAY ÄLSKLING!

Victorias Secret

gomorra! nu sitter jag här, i köket igen (skräll) och försöker trycka i mig en banan.. jag är vanligtvis pigg på frukost och äter nästan alltid gröt, men nu när det börjar bli varmt matvägrar min mage. det är bara äckligt att tugga på nåt.. men jag måste ju få energi eftersom jag ska iväg o jobba förmiddag så en banan och lite multivitamin måste jag få i mig! när jag klev upp imorse och tittade mig i spegeln hade jag sexigt hårsvall á la Victorias Secret. varför vaknar man inte med denna frisyr varje dag??


godmorgon på er.


Peace

har förresten gett mig själv en liten present..




Ba(c)k in the kitchen

nu har jag verkligen kommit igång! jag hade minst 12 saker planerade idag och jag tror jag klarat av de allra flesta. bla presentköp, lägenhetsstäd, diska, baka till emma (21 år imorgon!), sola på balkongen, träna och lite annat.. känner mig otroligt stolt:) mina goda bakverk till emma är chokladbavoaroise i ett skal av vit choklad med färska bär (!) med många käcka ingredienser. gjorde dessa till pappa på hans födelsedag och de blev väldigt lyckade och omtyckta. det mesta förutom dekorationen är färdigt men eftersom det inte är fören imorn de ska ges bort så kan de ju inte stå för länge om de ska se riktigt fina ut. här ser ni lite av ingredienserna och mitt bakstök.







och ja, det är barnmatspuré:) perfekt att baka med! de har väldigt mycket smak och är i lagom mängd. lägger upp receptet, inköpslista och fler bilder inom kort:) nu ska jag ut i solen igen! kram

Kitchen

Godmorgon!
Här sitter jag i köket och har spenderat mesta tiden här hittills idag. efter en morgonpromenad runt vattnet (som för övrigt tar ca 30 minuter; powerwalk) hittade jag gårdagens inköp; jorgubbar! så jag gjorde havregrynsgröt och la på skivade jordgubbar och icas frysta blåbär. mmm så gott!




för mig som jobbar på hemköp är det väl egentligen förbjudet
att göra reklam för icas blåbär, men de är så goda!


idag blir det mer shopping, har inte handlat present till beccis än som konfirmerar sig på söndag, så det och solning på balkongen står på schemat. sen tänkte jag köra lite yoga också om jag får tid över innan jobbet.


på tal om presenter.. här är mamis fina paket som står vackert inslaget i en sg-påse på mitt köksgolv (visst är golvet snyggt, by the way?) undra vad som är i... gissa vet ja!:)


nu blir det la stada una stunda! kramar

Good night sleep tight

godnatt! ikväll har jag jobbat med lisa, riktigt roligt hon är för härlig. fick många goa skratt haha! dags att sova, så nattinatt!

Shopping day

Hejhej!
Idag har jag shoppat! Mat och presenter!
Jag har ju ett födelsedagsbarn som fyller 21 på lördag, en konfirmand och en mamma på söndag. Så nu är köket fullt med paket och kylen fylld med ingredienser till någonting riktigt spännande. Mer om detta senare i veckan! Nu ska jag jobba (om jag inte blåser bort på vägen dit). Kramar

Well's Vitamin Everyday

Min energi tog helt slut efter träningen. Körde bara cykel, crosstrainer och vibraplate (powerplate) men jag är helt matt! knallade till ica och köpte mig en vitamindryck som jag länge tänkt prova.. och den var underbar! med vitamin B, C & E och smak av grönt äpple blev jag genast piggare igen. nu är det ju verkligen dags att ladda om dessutom, jobbet om en timme.



min gymtid brukar se ganska likadan ut numera. jag står alltid på en crosstrainer i 25 minuter, den uppvärmningen passar mig bäst. sen är det vibraplate som gäller! i regel är det en kvart eller tjugo minuter på den, mer är inte rekommenderat förän man är riktigt van vi den. idag körde jag fem olika benövningar och kunde knappt ta mig upp för trappan till omklädningen efteråt. så tro mig; det ÄR effektiv träning. de dagar jag är på riktigt bra humör lallar jag runt i gymmet en timme eller nittio minuter. men nu har jag börjat bli lat ioch med att det blir mer och mer dansande med musikalen.
det går i vågor det där. ibland vill jag inget annat än att gå på gruppträningar eller gymma varenda dag, men ibland blir man bara så less på det. just nu känner jag för att äga en stor pool så jag kan simma mig i form, det vore väl härligt!

dags att pilla iordning kläder o smink. kramar

Early morning

godmorgon!
när jocce gick till jobbet kvart i sju kände jag mig tillräckligt pigg för att bara ligga och titta på ljuset och lyssna på försommarvinden utanför. jag visste att jag inte skulle somna om så jag blundade till tio över och gick upp. har nu tagit en runda runt vattnet, ätit frukost och fotat mina pandora-armband. köpte fyra nya berlocker i köpenhamn och nu är de så mycket värda för mig att jag inte vet vad jag skulle ta mig till om de försvann. därför har jag fotat båda två och skrivit ner pris, färg etc om varenda berlock. nu blir det gymmet, lite förbränning á la vibraplate! kramar


liten bit av ena armbandet. den gröna är ny från copenhagen


I love these days

Såhär vill jag att mina dagar ska vara! Tog en morgonpromenad runt Spikön, åt frukost i lugn och ro sen mötte jag Agneta och Emma nere på Standgatan. Vi tog varsin latte och satt där i två timmar och planerade modevisningen som kommer äga rum i september. Planering är så himla roligt! Nu satt vi och sprutade idéer; skissade, skrev och knöt samman. Sånt vill jag ha mer av! Och inte nog med att det var roligt, det blev väldigt bra och resultatet kommer bli kanon.
Efter det strosade jag iväg till pappas jobb och fick hjälp med lite utskrifter. Skanska sponsrar mig väldigt bra med papper:) tack för det! Eftersom det är Mors Dag på söndag gick jag in på "SG Interiör" på storgatan och köpte en jättefin present till mamma! (Men jag kan ännu inte avslöja vad det är..) Och nu ska jag svänga förbi solariet innan jag börjar jobbet klockan fyra. MER såna här välplanerade och sköna dagar!


Grönska på Spikön

Nä nu jädrar

God kväll!
Idag var det välbehövt med en molnfri himmel. Jag släpade ut divan-delen från soffan ut på balkongen och njöt för fullt:) Musikalträning ikväll då. Cyklade i världens motvind och behövde knappast värma upp när jag kommit fram! Dansade och flummade i två timmar, "where are you tonight", "she's like a wind", "overload" och "hey baby". Alla var härligt glada!

Hem och stekte fiskpinnar (mm så gott) och upptäckte att fönsterlampan i vardagsrummet inte gick att tända. Till min, och Joakims, fasa märkte vi att kaninen tuggat av sladden (!!). Nä nu jädrar åker han nog snart ut... kaninskrälle.

Dags att säga godnatt. Imorgon ska jag nog promenera runt slussarna, sen blir det möte med Emma och Agneta på Strandgatan om en framtida modevisning i stan. Sov gott! Kramar

There's something about Malmö

Hej o hå!
Nu är jag tillbaka i Sverige igen, även fast jag mestadels spenderat tiden i Malmö känns det som jag varit mer utomlands än jag varit (Köpenhamn). Helgen har varit strålande och vi har bott på ett jättefint hotell som heter Stay At. Trots att vi mest strosat runt i de båda städerna var jag helt slut när jag kom hem igår. Sena kvällar och tidiga mornar för att få ut det mesta av visiten. Men så ärligt att komma iväg lite. Nu är det däremot bara att sparka igång veckan och jag börjar med solning på balkongen:) Ikväll blir det musikal. Kramar!

Going away

Goddag!
Nu bär det strax av till Malmö. Mamma, pappa och Elin kommer om bara någon minut och hämtar mig. Jag har redan varit ivär på Åhléns och köpt ny foundation. Så nu packar jag det sista och tittar på Jocce som tränar armar innan frukost. God morgon och ha en fin dag! (och en go helg!) Kramar

Pretty in pink

Rosa är ju som så många andra vet den klart härligaste färgen!
Just nu är jag inne på rosa accessoarer och hittade denna guldklimpen i en skateaffär (!)
I love...



CHEAPO heter märket och den är digital,
har alarm och en tjejröst talar om tiden för dig om du vill. Sött!

Hello darlings

Nu blir det lite fusksol eftersom den riktiga solen envisas med sin frånvaro. Efter det måste jag köpa mat till kaninen (han äter som en häst), slänga skräp och dra till gymmet, om jag orkar. Annars blåser jag upp pilatesbollen och mixar med lite yoga och core istället.. det lät ju faktiskt ganska bekvämt. Så får det bli!

Packar också inför Köpenhamn.. vad tusan ska man ha med sig? Chica citykläder? Gåvänliga skor? Regnjacka? Antingen blir det lite söta baskläder och så shoppar vi loss några timmar där nere, eller så tar jag med mig halva garderoben (eftersom vi ändå åker bil och slipper släpa på grejerna). Äkta mig att få ångest över en sån här sak. Hörs senare! Då skriver jag ner min packlista:) Kramar


vem är chic om inte carolina?

Green green green

God morgon!
Precis hemkommen från en morgonpromenad, en långsam sådan, och sitter nu och tittar ut genom köksfönstret. Det är mulet men nästan tjugo grader ute, så det vore väldigt trevligt om molnen sprack upp denna lediga dag. By the way så är jag ledig fram till söndag kväll, väldigt härligt. Imorgon bär det av till Malmö och Köpenhamn med mamma, pappa och Elin för en liten weekend. Jag minns faktiskt inte om jag varit i Köpenhamn förut så det ska bli roligt.

På tal om köksfönster så har jag märkt att kryddor växer med en enorm fart. Min basilika och mynta har tredubblats på bara någon vecka och till min förskräckelse upptäckte jag även löss (!) på myntabladen, så nu kastar jag ut den innan de små odjuren kryper över till basilikan! Dags för frukost. Take care! Kramar


So smart

Har ni sett Systembolagets nya reklam? Klockren!


Work work, shake shake



God kväll gott folk!
Idag shakade jag loss på gymmet. Jag är sportlifes nya "vibragirl" haha!
Missförstå mig inte.. de har skaffat en vibra-plate; en maskin bestående av en platta som vibrerar (jag fick den stora äran att inviga maskinen och alla i personalen är nu väldigt intresserade av hur mycket och vart jag har träningsvärk. Kul!) Därpå står man och gör olika övningar eller bara står och det är Grymt bra träning! Efter bara 15 minuter i förrgår hade jag världens träningsvärk i rumpan! Så idag stod jag 20 minuter och gjorde benböj, bäckenböj, utfall höger och vänster, ryggsträck, vadträning och lite stretch på det. Det går att antingen bara stå med böjda ben och rak rygg (grundposition) och vibrera bort lite skavanker.. eller så går det att följa många många olika övningar. Bestäm bara vilken del av kroppen du vill träna. Rekommenderad tid för nybörjare är 15 minuter och det är viktigt att läsa instruktionerna innan man sätter igång!

Hur som helst är jag helt hänförd och jag trodde inte att det skulle vara så effektivt som det är. Testa!
Missade dansen idag eftersom jag jobbade..tråkigt men vad gör man? Nu ska jag hoppa i säng imorn träffar jag Sanna! Kram


Those dancing days

Idag sköt jag iväg till danssalen och freakade loss till beyoncé (vad annars?) i flera timmar.
Så himla härligt! Jag hade salen för mig själv och körde ett svettigt danspass, har saknat det.

Sen kom underbara Marcus och Ida och jag hjälpte dem med några danser, mambo och "Hungry eyes".
Det gick otroligt bra och de var superduktiga!:) blev nästan lite inne på danslärare där ett tag..
Jocce har kommit hem o ligger i soffan och tittar på filmen som jag skulle tittat på, haha.
Ska gå ut och kramas lite med honom, sen måste jag packa för i helgen bor jag hos Frida i Kode!

Godnattkram till er alla.
Ps. Lena..ta hand om mami o papi nu till helgen:)

A day like this

Hej du glade!
Jag min optimist hade hoppats på en lika underbar solig dag som gårdagen bjöd på, men är det något man borde lära sig av svenska vädret så är det väl att den ena dagen aldrig är den andra lik. Eller? Just nu är jag inne i en trötthetsperiod. I vanliga fall studsar jag upp klockan åtta men den senaste veckan har det blivit två eller tre timmar senare, suck. Imorse vaknade jag halv elva av att mormor ringde. Så just nu sitter jag med lite updates och väntar på att Johanna ska ringa mig, eftersom jag inte får tag på henne. Hon skulle komma o gästa mig idag, men jag börjar jobba tre så jag tror att jag slänger mig iväg till gymmet nu istället. Undrar om mitt kort funkar, har inte varit på sportlife på vääldigt länge nu.. fick noja då jag hade gått upp åtta (!) kilo i muskler och konstaterade att jag inte ville vara så stark..så då la jag av. Men i ärlighetens namn mår jag lite sämre när jag inte är där och rör på mig. Så nu hoppar jag på cykeln och ger mig av! Många kramar till er. Erika


Sweet dreams



Turn the lights on
Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you when I close my eyes
I'm going outta my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide?
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kind of dream is this?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Turn the lights on

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
Turn the lights on

My guilty pleasure I ain't goin nowhere
Baby, long as you're here
I'll be floating on air cause you're my, you're my....
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

I mention you when I say my prayers
I wrap you around all of my thoughts
Boy, you're my temporary high
I wish that when I wake up you're there
To wrap your arms around me for real and tell me you'll stay by side
Clouds filled with stars cover the skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kind of dream is this?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Turn the lights on

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
Turn the lights on

My guilty pleasure I ain't goin nowhere
Baby, long as you're here
I'll be floating on air cause you're my, you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Turn the lights on

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Turn the lights on

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
Turn the lights on

My guilty pleasure I ain't goin nowhere
Baby, long as you're here
I'll be floating on air cause you're my, you're my....
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

the best night ever (bad pics)


Ytterst dåliga bilder med min, vanligtvis grymma, mobil från koncerten i måndags. Jag ser en aning förvånad och vanställd ut haha. Bjuder på den!


Emma är vacker och glad (as usual)


BEVIS!! Enda bilden jag lyckades ta på la diva; Beyoncé!
Emma stod för fotograferingen och tur var väl det..

I'm sooo happy!

BEYONCE KNOWLES, SCANDINAVIUM GÖTEBORG. I LOVE!
TUSEN TACK EMMA för världens bästa födelsedagspresent!

Jag har väntat så länge på detta och nu var den äntligen här; Beyoncés "I am... Tour".
Grym röst, enorm show, fantastiska musiker, sjukt snygga danser.. allt var så bra!
Funderar seriöst på att åka upp till Stockholm imorn och se showen igen..

(Emma tog massa fina bilder och de kommer komma upp så småningom)
Många kramar

Hollah!

Yoga today, har inte "yogat" på ett år så jag tyckte det var dags att ta tag i det nu. En cykeltur till O2 senare och jag stod på min fina nike-matta och gjorde solhälsningar o dyl. Riktigt härligt! Jag älskar yoga, man blir stark, lugn och trygg i sig själv. Däremot tänkte jag inte på att det faktiskt var just ett år sedan jag utövade det sist, så jag tog i för fulla muggar (eftersom det fortfarande sitter i kroppen) och har nu nästan en axel ur led.. den är på väg iaf (anledningen till att jag vet detta är att det hänt förut..) Jag har inte gjort nåt fel bara överansträngt mig en aning.. så det var extra skönt att det var en lugn kväll med musikalen och mest teatraliska scener; inte så mycket dans. Imorgon blir det sminkning kl11 och sen gruppbilder med hela ensembeln:) Jag fyndade en marinblå och vitprickig 60-tals kjol på Gina Tricot förut och den blir nog perfekt med en magknuten skjorta!

Varit hemma hos mami o papi en sväng också och tittat på halva "Mr & Mrs Smith".
Sen ringde Jocce o frågade om jag hade lust att svänga förbi donken på vägen hem o köpa en cola till honom.. jag kände mig snäll o köpte en hel meny.. plusmeny, extra stor cola liksom.. det gör jag inte igen. I bilen fanns ingen mugghållare och jag hade glömt att få en med mig, så där satt jag och tyckte att jag hade ställt colan perfekt mellan sätena, men ack så fel av mig. Vips så var det cola på golvet och halva baksätet. Plusmeny, jo tack.. nu vart det en liten cola istället. Jag stannar då till på en busshållplats för att torka bort det värsta och komma på ett bättre ställe att göra av drickan. Helt plötsligt står det en buss bakom mig och jag får lite smått panik, kör därifrån med den enorma colan i handen och tack gode gud var det bara jag ute och körde. När jag väl kommit till lägenheten, glad för att jag fått parkering precis utanför, svor jag till förbannelse över all kladdig j*vla cola som var ÖVERALLT i bilf*anskapet. Uh!

Jocce fyller snart år.. då ska han få en mugghållare till bilen. Nej två.
GODNATT!

Early morning

Klockan var fyra när jag slog upp ögonen imorse och ljust som det var kunde jag omöjligt somna om, så när jocce gick till jobbet halv sex knallade jag runt vattnet på 30 minuter och satte mig vid "Tyra show" med gröt och äpple:)

I onsdags var jag sjuk och hemma hela dagen. Jag hade planerat att gå på yoga, promenera och träffa Johanna, men låg istället i lite lätt feber och tittade på alla tv-serier som fanns att se.. hela dagen. Tillslut fick jag smått ångest och var tvungen att få luft, så jag tog en promenad i stranna-parken.





















Kl12 blir det YOGA! Ska bli så skönt, jag har inte yogat på klass på ett år.. saknar det verkligen, man blir så stark:) och gissa vad.. kollade på tv-shop igår (som jag absolut inte ska göra för jag är sjukt lättlurad) och jag föll för nån ny revolutionerande mag- och ryggtränarmanick: AbtronicX2. Jeez, det är nästan så jag skäms men snart kommer den till min brevlåda, jag hoppas på en kroppsrevolution här, ni förstår det va!? Kram!

Perfect night!

Så kom stora dagen. Idag fyller Frida 20!! BIG Happy Birthday to you honey!
Idag är jag hemma och ledig i fina solen. Imorse kände jag för en riktigt ordentlig promenad så jag drog på mig walkingskorna och gick runt slussarna; en promenad på ca 65 minuter. Snacka om härlig morgon, efter en frukost stensomnade jag på balkongen, haha.

På tal om birthdays.. i lördags var det då dags att fira Frida i götet.
Trädgårn´ va det tänkt med David Guetta och Kelly Rowland, men då  vi glömt biljetterna
blev det Boulevard på avenyn ist. Det blev en kanonkväll!! Jag har inte haft så kul på länge! Frida och jag bara svepte över dansgolvet och i slutet av kvällen stod vi och gapskrattade åt allting, eftersom det var så underbart och vi var härligt trötta:)








 


They tell me I have my mama's feet

 
..and Yes, I do!

RSS 2.0