Strålande sol

God morgon!
Vädergudarna verkar ha välsignat denna lediga helg med härligt strålande sol och -3'C.
Jag vaknade av ljuset halv åtta och tog på mig vinterjackan för en promenad på Spikön, mötte Jennifer på vägen som gick från hotellet till sin väninnas lägenhet. Nu sitter jag och mumsar gott Kornelle-bröd och vaniljyoghurt med massa färsk frukt, jag mår så bra:)

Ska alldeles snart cykla iväg till Överby för att hitta ett par snygga skor, har sett ett par på Din Sko, men de gick som smör första dagen de kom ut i butik så de finns väl knappast kvar i Sveriges vanligaste skostorlek; 38. Nej. Så jag ska flörta lite med Scorett och min plånbok och hoppas att jag hittar några pumor till mina fötter.

Senare blir det tatueringsmässan Tattoo Meltdown på Folkets Hus (inga tatueringar på min kropp), för att avsluta kvällen med schlager hos Johan och dans på Lipz, trevligt!
Ha en riktigt goe dag, nu ska jag klä på mig och trampa iväg med min cykel:) Stor kram

En ny förälskelse



Hej underbara fredag! Idag är jag ledig och det kunde inte passa bättre nu när solen skiner på balkongen. Har redan varit iväg på gymmet med Frida och kört ett kort konditionspass, så nu sitter jag med balkongdörren på vid gavel och lapar sol. Mycket härligt:) Aldrig har jag egentligen tyckt särskilt mycket bättre om någon blomsort över en annan, men nu när det blommar väldigt fina ljusrosa tulpaner i mitt fönster har jag upptäckt en förälskelse för dem. För visst är dem fina. (obs; mobilbilder, bra va?) En annan förälskelse är den som vi sparar pengar i, Joakim och jag. En söt liten burk, med bild på två valpar, som måste öppnas med konservöppnare (!) när den är full. Inget nallande här inte. Sedan har jag en vän jag måste presentera, Min alldeles nya äpplegröna Odd Molly:



Vad ger mer vårkänslor än den på kroppen och tulpaner i fönstet? Stor kram

Det var helgen

Herrejisses vad snö det har kommit! Nu har den visserligen regnat bort, men jag trodde för ett ögonblick igår att jag skulle snöa in på vägen hem till Frida. Promenadvägen till henne tar vanligtvis femton minuter, men med en halvmeter snö och glashala vägar tog det 45 minuter (!) haha, jag trodde aldrig jag skulle komma fram. Blev bjuden på ett välkommet glas vatten och marabou o så tittade vi på "Australia" med Patrik och kaninerna. Tyvärr förstörde jag sista fem minuterna då Frida styrde in mina tankar på Kung Fu Panda och jag totalt bröt ihop i ett skrattanfall.

Sportlife idag med Frida, Patrik o Jocce. Mage och rygg i en timme satt på sin plats efter helgens godsaker;)
Sen gick vi hem och mixade smoothies med jordgubbar och honungsmelon, härligt!
Imorgon är ännu en ledig dag så det blir nog en timme på gymmet och lite plock här hemma,
sen manusrep på musikalen. Nu ska det sovas! Kramar till er

På Barcelonas gator..

Som alla andra tittar även jag igenom gamla bilder och idag hittade jag något intressant.
Bilder från Barcelona 2007, som jag inte ens själv sett. Kul!



My best pose. Not.




Jag, mami och Mattias. Paus vid hamnen.


Utanför Mango. Köpte världens finaste tröja i guld, som någon på Lipz snodde i höstas (grr)


Du och jag älskling:) Värsta paparazzi-bilden haha.


Mamma och Mattias. Jag och Jocce hack i häl. Pappa är väl antagligen bakom kameran som vanligt.


Camp Nou.




Fredag

Hej fredag!
Å jag älskar fredagar, även fast jag jobbar så känns de så mycket mer fria än andra dagar, förstår ni hur jag tänker?
Idag har det varit en välplanerad dag, som vanligt kan man väl säga. Steg upp med tuppen imorse, men kröp tillbaks i sängen lika fort efter att jag knappt orkade öppna ögonen inne i badrummet. Så efter en timmes extra sömn drog jag på mig långkallingarna och tog en morgonpromenad, för att sedan slänga i mig frukosten för att hinna med bussen till Vänersborg (tidsoptimist? oh ja!), där Emma hoppade på bussen, rödmosig och glad. Benträning på Sportlife sen solning. Å gud vad jag har träningsvärk i armarna (från mitt och Fridas pass igår). Haha. Sedan besökte vi Emmas mami och hon och Pelles nya hus. Ett charmigt renoveringsobjekt byggt 1923, det kommer bli kanonsnyggt så som Cissi förklarade:)

Mamma kom och hämtade mig för att följa med till lägenheten och hämta Alvin (äntligen bara en kanin hemma) och jag blev överraskad av ett fint litet paket från min moster:) Fick jättefina örhängen från Hultquist, TACK!
Imorgon jobbar jag till 15, sen ska det grejas! Nya krokar ska upp i badrummet och extrarummet ska göra IORDNING, my god det kommer ta tid. Puss på er, nu är de jobbdags!


Ringar med små söta hjärtan i:)





Vänner, Hon & Han. Till badrummet. Pelle hjälpte mig att såga isär Hon&Han, som satt ihop! Thank you:)


Titta vad katten släpade in

En liten filur vid namn Jonny, är han inte söt?



Hej alla! Har inte fått mycket gjort idag, Frida och jag drog varandra till gymmet och tränade armar i en timme. Jag som fortfarande är trött efter gårdagens konditionspass. Ska strax pulsa mig iväg till jobbet i all snö (som jag för övrigt är väldigt trött på) och hoppas på en lugn eftermiddag där. Har drömt om dinosaurier inatt igen, så jag är lite skakig.. Hu.

Nej, dags att kila. Kram på er!

Love is in the air

Happy Valentine! Nu är det dags att åka och hämta vårt lilla knyte. Jonny Valentin är i Nol, men snart kommer han bo hos oss:) Bilder kommer ikväll! Puss på er o ha en kärleksfull dag

Roma


Hettan blev för intensiv så vi svalkar fötterna och pausar.


Telefonguidning på Colosseum



Rom i vår, ja tack! Någon som vill ta en weekend med mig?
Brorsan och jag på Roms gator våren 08. En av världens finaste städer.

Ja idag är det måndag

Precis varit och mött pappa på hans jobb för att lämna lite skidattiraljer jag lånade till Sälen, för på söndag åker mamma, pappa, Mattias och moster Lena till fjällen för en veckas skidåkning. På vägen hem från Skanska gick jag in på Fidos för att kika på hermelinerna de fått in, men de var inte små bebisar som jag trott utan snarare några månader gamla. Men jag har ju hittat min sötnos i Nol (om Joakim kan bestämma sig någon gång för att gå med på en kaninbebis!).


Utanför rutan på Fidos. Alla låg i hög

Var förresten på Cervera igår och inskaffade mig två jättefina vinglas som jag fått av mormor och morfar i födelsedagspresent.




Lördag

I lördags insåg jag att jag var i stort behov av sällskap. Så fort jag gått från jobbet ringde jag Emma och bestämde att hon skulle med mig ut och prata över några goda drinkar, så det gjorde vi. Till att börja med hade vi fullt sjå med att komma från lägenheten. Vi fastnade med det ena och det andra (Beyoncé-album, fotobloggar, modellbilder och litelite melodifestival i bakgrunden), men tillslut knallade vi bort, under mitt nya blommiga paraply, till Meza för cosmo pch p2. Bland orientaliska tyger och glada gästers sorl fastnade vi även där, fullt upp med att komma på vad de djuren heter som springer över lejonkungen i filmen (har fortfarande inte kommit på det!?).

Klockan ett kikade vi in på Buddys och såg de sista bowlingkloten flyga när Jocce och Said blåste ner käglor. Med bara en timme till stängning drog jag med Emma in på Lipz och vi dansade till 5-6 låtar för att sedan ta våra jackor och åter ge oss ut i regnet. Det blev en skönt flängig kväll.



The arm of Jennish

Kolla in Jennifers fina arm:) Ska bli färdig nån gång i mars-april.
Duktiga David på All custom tattoo i Herrljunga
är det som jobbar på den.
So far so (very) good.



24h spinning












Att spinna en timme är i vanliga fall inga problem. Man svettas som bara den och benen skriker, men det är så värt det.
I vanliga fall sker ett spinningpass på kvällstid, efter dagens händelser. Men så var fallet inte i helgen, då Friskis&Svettis arrangerade tävlingen "24h". Tanken var att anmäla ett lag som skulle hålla igång en spinningcykel under tjugofyra timmar och antingen tävla i distans eller takt. Vårat lag "Skanska Bikers" (men 12 tävlande) tävlade i takt, alltså att hålla samma tempo som ledarna hela tiden. Klockan två på morgonen åkte pappa och jag till hallen. Vi mötte en bil på vägen och det var svart och tyst ute.. tills vi kom till F&S. Där var det liv o rörelse! Hög musik, tävlingar, utlottningar och massa annat! Jag satte mig på cykeln mellan 3 och 4, sen pappa mellan 4 och 5. Jag var helt slut efteråt! Men fasen vilket drag!! Tolv timmar senare satt jag på cykeln igen för final och då var det bara o köra. Vi kom 2 km längre än instruktörerna (vilket man inte skulle, haha) men vi hade iaf roligt.

78 lag anmälda, 787 personer totalt. Kul! Det blir lätt nästa år igen:)


RSS 2.0