Fullt ös

Hej på er!
Lördagen bjöd på fullt ös, dag som natt. En lönelördag är som ett maraton; man är helt färdig när den är slut! Jag och kollegorna svepte runt i butiken och erbjöd bästa möjliga service och sålt fick vi, o ja! Däremot är det lite rörigt idag, men det ska vi ta tag i nu!
Gårdagskvällen bjöd på god mat, mys, melodifestival och sing star hos Julia:) Vi knäckte både Abba och Carola när vi spräckte microfonerna med ljuva stämmor! Ja, man sjunger ju hellre än bra när det är karaoke? Sen knallade vi iväg mot O'learys, men jag trampade vidare till Villa Stranna för att 'se' Jocce stå som DJ, och där var det fullt hus! Himla skoj:) I e.m blir det en sväng hem till mamma, med cykeln, sen får vi se om även Emma får besök:) Kram på er! ♥
idag: lite sliten och trött, men det ska vi snart ändra på!

Kommentarer
Postat av: Julia

Ja, det var himla kul! Tur att man inte spelade in det man sjöng igår, riktigt illa! Haha! Ja vi förstod att du fastnade på vägen, det var fullt ös på O´learys, sjukt mycket folk! Självklart kan du hämta grejerna imorgon, inga problem! Hör av dig bara så att jag är hemma. Hade toppen! Kram kram!

2010-05-30 @ 12:04:11
URL: http://juliabryngelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0