Midsommarhelgen

Hej allesammans!
Midsommarhelgen för min del blev lugn och välstädad. Blev bjuden till Elin i fredags, där vi åt sillmiddag och underbar jordgubbstårta (innehållande choklad.. extra plus). I vanlig ordning packade vi badväskan och knallade ner till Gardesanda för att doppa oss, men då vi stod på klipporna i bikini och frös häcken av oss, bestämde vi oss för att ta på kläderna igen.


Elin och hennes Frasse

Hade en helmysig dag med älsklingen i lördags, innan jag började jobba kl16 och blev hämtad på kvällen för att sedan bli ompysslad (puss till dig, du är bäst) :)
Imorse kröp jag motvilligt ur en varm säng, med en vacker pojkvän i, för att cykla till jobbet och köra halvdag. En himla rolig halvdag för övrigt med 3xS som arbetade. Goa tjejer!

Körde pump medan Tias och Jocce gymmade nu på kvällen. Blev dock väldigt besviken på instruktören. Jag vet inte om jag är bortskämd från tidigare träningsår hos Träningsverk här i Vänersborg (där instruktörerna är så bra), eller om han helt enkelt hittat sin instruktörsutbildning i grannens brevlåda.. Han var inte dålig så, det kan jag inte påstå, men det var liksom inget go i honom och han sa inte fler ord än han behövde. De stackarna som prövade på för första gången hängde inte alls med eftersom han då och då tappade takten samtidigt som han sa till alldeles försent om de va dags för en ny takt eller ny grej. Han körde bara på, fast ganska lamt. Synd det.

Imorn tar vi nya tag med jobb sen fyller fidelus 20 så då blir de tårta och något annat....som hon inte vet ännu;)
Good night! Xoxo Erika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0