Kungshamn/Smögen 27-29e

Då var det dax! Elin och jag var båda lediga och bestämde oss för att åka ut till kusten och njuta av detta. Vi fick låna mammas arbetskamrats hus under helgen (tack igen elisabeth) och tog med oss det fina vädret.
Åkte kl14.30 hemifrån och möttes av en jäkla flock folk när vi skulle in på Maxi på Torp och handla mat. När vi väl kommit därifrån möttes vi av något annat; Regn! Det öste ner och och jag kunde lika gärna struntat i att ha på vindrutetorkarna för så fort de hade gått från ena sidan till den andra blev det vattenfyllt på rutan igen. Väl framme i Kungshamn hade regnet slutat och den blå himlen visade sig för oss:) Vi packade ur våra saker och tog en promenad in i samhället vid hamnen. Båda var hur trötta som helst så vi slocknade ganska tidigt.





Lördagen hoppade vi upp tidigt för att ge oss iväg till klipporna. Solen hälsade på hela dagen och vi njöt av värmen och briset från havet (som jag doppade mig i och som var ovanligt kallt).







På eftermiddagen cyklade vi in till Smögen, tog en runda på bryggan och åt underbart god bakpotatis:)





Allra sist på dagen kan ni ju gissa vart vi tog vägen....BADEN såklart! Helt sjukt rolig kväll och det tack vare min underbara Elin! Här kommer en vääldigt snygg vimmelbild på lilla mig, som ser oerhört pigg o snygg ut (not).
Take care! Pusz


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad jag längtar efter er och västkusten!

2008-07-03 @ 22:00:12
Postat av: Diana

Jag vill också till kusten!!

2008-07-04 @ 14:26:51
URL: http://balk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0